Yks positiivinen perkele

Varmaan kaikilla on tänä vuonna ollut loman jälkeiset fiilikset samat, että voihan perkele. Vettä tulee kun Esterin perseestä, mun tomaatit on kokenut hypotermian kahdesti jne. Matkustettiin koko viime yö ja heti kotiin päästyä painelinkin sinne maailman ihanimpaan paikkaan, eli omaan sänkyyn. Loma on aina silti loma ja on todellakin rentoutunut ja levännyt olo todellakin. Oli myös ihana palata töihin ja salonki oli näyttelykelpoisena ja hyvin huolletuna mua vastassa kera aurinkoisten työkavereiden <3

IMG_5647 IMG_5757 IMG_5743 IMG_5793 IMG_5811 IMG_5828

Ruoka on mulle nykyään kertakaikkisen tärkeä ja siitä on tullut oikein intohimo varsinkin nyt kun kaloreita ei paljon lasketa. Rehellisesti sanottuna mulle riitti toi viimeiset 3 vuotta orjallista punnitsemista ja kirjaimellisesti omaan napaan tuijottelua ja nyt otan sen kaiken takaisin 🙂  Parempi överit kun vajarit 🙂

IMG_5692 IMG_5744 IMG_5746 IMG_5756 IMG_5802 IMG_5797 IMG_5807 IMG_5808

Meillä oloi ihanaa aikaa yhdessä ja todella nautin joka hetkestä ja siitä, että ei ollut kiire minnekkään. Hyvänä plussana oli se että en kuullut sanaakaan Suomea koko viikkona paitsi tietenkin meidän porukalta. Toki en nyt tiedä onko noi Venäläiset yhtään sen parempia tai ainakaan meidän hotellissa majailleet. Koskaan ei saa yleistää, mutta välillä ei röyhkeydellä ollut rajaa. Kun ruoka oli katettu ja ovet aukesivat rynnivät he toisia tönien hakemaan ruokaa. Oli niin kiire, että edes ottimia ei ehditty vaihtaan….. Ihmisillä kuitenkin on esimerkiksi allergioita sun muita. Tönitään, tuupitaan, huudetaan riehutaan…. No matkailu avartaa eiks se niin mee 🙂

IMG_5745 IMG_5731 IMG_5801 IMG_5803 IMG_5774 IMG_5839

Suurin onnellisuus oli kuitenkin ihana lapseni Vili, josta näkyi kuinka hän nautti täydestä sydämestä matkasta. Juostiin tunteja pitkin rantaa etsimässä aarteita, shoppailtiin ja kuulemma kaikilla agenteilla kuuluu olla omat agenttilasti 🙂 Ja kuulemma kaikilla eskarilaisilla pitää olla oma hajuvesi, joka löytyi Zarasta Batman logolla varustettuna 🙂

IMG_5698 IMG_5771 IMG_5776 IMG_5804 IMG_5797

Mää tykkään myös lomalla laittautua kun lähdetään ulos syömään. Nauroinkin taas, että mulla oli varmaan taas enemmän kosmetiikka mukana kuin vaatteita, muta mitäs sillä on väliä 🙂

Tosiaan tultiin aamusta kotiin ja mulla oli tänään illasta  vain yksi asiakas suunnitellusti. Aamun nukuin ja aamupäivästä, sekä töiden jälkeen alkoi perus matkalaukkuje purku, pyykinpesu ja tavaroiden paikoillen laittaminen. Mulla on meidän alakerrassa mun ”omahuone…. Tasaisin väliajoin järjestän sen, mutta jostain kumman syystä se muuttu kiireisen arjen keskellä aina kirjaimellisesti paskakasaksi. Sain tänään kohtauksen ja pakotin Juuson ikeaan hakemaan mulle vaaterekin ja sellaisen peilin minkä takana on myös säilytystilaa. Tajusin taas kuinka mulla on ihan liikaa vaatteita ja kaiken lisäksi surkeat säilytys mahdollisuudet. Aloitin tänään projektin ja onneksi mun sisko tuli dyykkan multa ne vaattet millä en tee mitään. Saankin nyt levittää niitä kolmelle eri rekille ja kaikki vaatteet on helposti löydettävissä ja siististi roikkumassa. Tässä on tämän päivnä lähtötilanne ja ehkä huomenna onkin jo valmista.

IMG_5860 IMG_5862

Vaikka väsymys painoi sain tänään aikaiseksi paljon. Mun juhannuksena mökiltä keräämät kukat oli jo auennut loman aikana ja siitä innosstuneena sisutin keittiöö uudelleen ja valmistin kunnon satsin ruokaa, että on töihin kerrankin taas otta eväitä.

IMG_5851 IMG_5856 IMG_5858

Musta tuntuu pikkuhiljaa monen vuoden jälkeen, että alan taas tekemään niitä asioita mistä ennen nautin, jotka on ollut liiallisten kiireiden takia unholassa, mutta ne kuitenkin tekee mut onneliseksi. Onnellisuutta ei voi rahalla ostaa 🙂 Viikonlopuksi on luvattu vähän lämpimämpää säätä joten toivotaan, että se kesä alkaa ja eilopu enään kertaakaan.

– Umppu

primebody

5 vastausta artikkeliin “Yks positiivinen perkele”

  1. Moikkamoi. Halusinpa vaan sanoa että oot tosi motivoiva ihminen! Tykkään paljon sun tyylistä kirjotella tänne juttujas, kun osaat kirjottaa silleen aidosti. Munlaisen maalaistyllerön korvaan teksti kuullostaa varsin luonnolliselta luettavalta 😀 ja miksikö motivoiva? Koska olen toipumassa burn outista ja samalla tuli sitten ruoan kanssa mentyy vähän överitarkaks. Musta on niin kauheen kivaa lueskella kun säkin otat nykyään rennommin sapuskan suhteen ja oon itekkin alkanu hellittää niistä rutiineista mitä tuli ja oon vasta nyt tajunnut kuinka hölmöjä ne oli. Ihan oikeasti, voin paljon paremmin kun oon löysännyt siitä supertarkkailusta ja laskemisesta, sehän on vaan ruokaa ja siitä voi varioida vaikka mitä kivaa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta