Kuka on uusi Fitnessmalli?

IMG_5431

Koitetaanko yhdessä repiä jotain positiivista meidän kauniista kesästä? Eikö se niin mee, että kun sataa paljon tulee paljon sieniä? Mutta kuka niitä sieniä sitten syö 😉 En minä ainakaan. Oon niin into piukeena tulevasta reissusta että mua ei nyt oikeastaan haittaa sade sitten ollenkaan, koska katselin just Kreikan sää ennusteita ja näillä näkymin mut ottaa vastaan kostean lämmin hönkäys asteiltaan noin 32´c #NAM

IMG_5427

Meille on nyt pikkuhiljaa PRIMEEN täydentynyt uusi meikkisarja LR:ltä ja mun aivan uus ehdoton suosikki on tämä meikkivoide. Öljytön koostumus sopii erittäin hyvin kaltaiselleni rasvanaamalle ja pitää meikin luonnollisen mattaisena koko päivän. Tässä on ihan loistava peittokyky ja hintakin on vain 19,90e. Hyvään kosmetiikkaan kannattaa stasata, sillä tuotteet on usein kestäviä ja pigmenttirikkaita. Edelleen voin todeta, että köyhän ei ole varaa ostaa halpaa ja se todellakin pitää paikkansa.

IMG_2981 IMG_2975 IMG_2979

Muahan ei tunnetusti koskaan ärsytä mikään 😉 mutta tänään sain taas kylmiäväreitä jonkun jakaman Fitnessmalli kilpailun linkinstä ja sen alla olevista todella ala-arvoisista kommenteista. Jos nyt annan hieman omakohtaisen näkökannan tähän asiaan ja miten olen itse ymmärtänyt kilpailun idean on seuraava: Kilpailussa heataan positiivista, urheilullista hyvän maineen omavaa sporttista tyttöä. Fitnesmallin kuuluisi noudattaa terveellisiä elämätapoja ja olla ulospäinsuuntaunut iloinen tytön tyllerö. Hän on valmis erilaisiin promo, esiintymis, kuvaus yms juttuihin. Olen itse nähnyt sivusta muutaman kilpailuihin valmistauneen tytön kehitystä valintapäivästä itse kilpailupäivään ja tsiisus mitä muodonmuutoksia tytöille on tapahtunut. Tämä siis ei ole verrattavissa ei bikini, body tms sarjoihin ja niistä ei ainakaan tietämäni mukaan tarjota voittajalle edellämainittua työtä? Eikö se niin ollut, että sana Fitness= terveellisiä elämäntapoja noudattava yhdistettynä urheiluun oleva henkilö? Kuka sanoo, että fitnessmallin pitäisin edes näyttää esimerkiksi bodyfitnesskilpailijalta? V. ei kukaan. Koittakaa nyt ihmiset käyttäytyä ja lukekaa vaikka säännöt ennenkuin päästätte sen sisäisen tuskanne TAAS valloilleen. On se kumma juttu, että arvostelijoita aina riittää ja varsinkin niitä haukkujia. Pitää myös muistaa, että Fitnessmalli kilpailu on ollut Suomessa jo ennen bkinifitnestä ja sillä on pitkät perinteet. Monihan vanha fitnessmalli kilpailija on sitten myöhemmin jatkanut kilpailemista ja siirtynyt siitä sitten näihin fitnesslajien sm-kilpailuihin. Se on ilmeisemmin selvä näissä lajeissa, että oot sitten kuinka hyvä tai huono tahansa etsitään aina ihmisistä niitä huonoja puolia ja heikkouksia???? Kysynpähän vaan että miksi? Fitnesmallit saavat ehdottomasti enemmän julkisuutta kun (body) lajeissa kilpailevat ja se kuluu heidän tulevaan työhön. Hyvänä esimerkkinä on aivan mahtava persoona ja ystäväni Janni Hussi joka on yksi maailman sydämmellisimmistä ja kauneimmista ihmisistä kenet tiedän ja on saanut tehtyä juurikin fitneksestä itselleen jopa työn, mikä on ihan mahtava juttu 🙂

http://m.iltalehti.fi/viihde/2014061918421475_vi.shtml Tässä on linkki kilpailijoihin ja milestäni näistä kuka tahansa voi olla uusi Fitnessmalli eikö?

IMG_2870

Tässä kuva minusta ja Fitnessmalli Janni Hussista 😉 Biancaneven videon kuvauksista kera Heidi Sorsan ja itse kuvaajan Elise Kulmalan kanssa 🙂

IMG_7389 1003006_567641419951713_2065713896_n

Olen jo sen todennut, että kannattaa keskittyä siihen omaan tekemiseen niin murheita ja huolia on paljon vähemmän 🙂 On hienoa että on oikeat ihmiset ympärillä jotka antaa sulle sitä energiaa, eikä vaan ota sitä sulta pois 🙂 Just be a Diamond -Umppu

 

primebody

23 vastausta artikkeliin “Kuka on uusi Fitnessmalli?”

 1. Fitnessmodel hakusanaksi googleen niin alkaa tulee kuvaa siitä mitä itselle siitä tulee mieleen. Kyllä Fitnessmallista pitäisi ulospäin näkyä se työ mitä kuntosalilla tehdään. ”Voin hyvin ja mullaon six deuce housut”-ajatus ei vielä riitä fitnessmalliksi. Samoin fitnessmallin tulisi olla lähes diettiä vaille kisakunnossa. Mutta tämä on vain oma mielipiteeni asiasta.

  • kuka on määritellyt, että fitnesmallin edes pitää käydä kuntosalilla? Aiko moni esimerkiksi tässä kilpailussa menestynyt on taustaltaan jalkapalloilija btw. Tässä ei nyt kuitenkaan haeta mitään jenkkiversioo ”fitnessmodel” kuka tekee päivittäin lisäravinnefirmoille ja vaatemerkeille kuvauksia vaan Suomen versioo. Jenkkien fitnesmodel hakusanalla löytyvät ovat kuitenkin suurimmaksi osaksi samoissa masoissa kuin meidän bodyfitness kilpailijat. Mikä on myös sun määritelmä ”kisakunnosta? Suomessa on asiat muutenkin toisin ja täällä kaikki tässä kilpailuissa kilpailevat tekevät sen kaurapuurolla ja jenkeissä ihan jollain muulla. Pitää olla realistinen ja huomioida että asumme Suomessa.

 2. Itsekin ajattelisin että fitnessmallin erottaisi ’tavallisesta’ mallikisatyttelistä siitä että hän olisi myös ulkoiselta olemukseltaan fit. Ei ehkä kisakuntoinen mutta selkeästi lihaksilla varustettu, treenattu, eikä vaan hoikka. Urheilullinen esikuva, jonka elämäntavat näkyvät myös fysiikassa.Varmasti kisaajat ovat ulospäinsuuntautuneita, nättejä, positiivisia tytteleitä mutta minusta he eivät sporttisuudeltaan erotu vaikkapa tämänvuotisista missikisaajista. Onko koko kilpailun nimi sitten harhaanjohtava, miksi siihen pitää sotkea fitness-nimikettä lainkaan, jos haussa on vaan roolimalli ja hymytyttö? Olen toki samaa mielti siinä että nykyisessä somemmailmassa ruotiminen on aivan liian armotonta, mutta koska nykyään salimaailman ympärillä pyörii melkoinen hypetys ja jokatoinen harrastaa ’treenaamista’, ymmärrän miksi peruspirkot fitnessmalliehdokkaina herättävät ärhäkkää keskustelua.

  • Jospa mennään ajassa hieman taaksepäin ja katsotaan edellisiä voittajia niin kukaan heistä ei ole lihaksikas vaan nimenomaan sporttinen. Tytöillä on vielä valmistautuminen kilpailuun edessä ja siihen on monta kuukautta aikaa ja varmasti kaikilta löytyy edes jonkinmoista lihasta. Aloittaahan osa bikini kilpailijoista vasta nyt dieetin??? Karsinta on nyt tehty ja nyt tytöillä vasta alkaa se kunnon valmistauminen. Kilpailulle on annettu nimi jo ennen tätä fitness hypetystä ja ei siitä silloin ole kukaan sanonut mitään. On se jumaliste kumma kun kaikkien tässä maailmassa pitäisi nykyään elää maitorahkalla ja olla suonet pinnassa, että kelpais vai olisiko silloinkaan hyvä? Jos nyt ajattelen vaikka itseäni niin näytän tällähetkellä ihan tavalliselta naiselta enkä koskaan ole ollut mikään hirveen lihaksikas niin voin sanoa, että olen fitnesskilpailija vai voinko? Voinko käyttää sitä nimikettä vasta siinä nälkäkuolema olotilassa kun painoa on se rontti 40 kiloa ja kisapäivä koittaa? Esim omissa kilpailuissani ei ole mitään haastattelu osuutta tai mitään kiertuetta eikä siinä katsota ”kokonaisuutta” tai soveltuvuutta edustustehtäviin vaan siin arvostellaan pelkkä kuori se on pelkkää pintaa, mutta fitnessmallikisa on jotain ihan muuta..

  • Itselläni alkoi kyllä veri kiehumaan noita IL kommentteja lukiessa. Porukka selvästi täysin ulalla kyseisen konseptin ideasta ja siitä että nyt ei haeta niitä VALMIITA pakkauksia vaan pontentiaalisia ehdokkaita urheilulliseksi malliksi! Mur

  • juuri näin. Just eilen katsoin 4:t häät ohjelmat ja siinä oikein tuli taas Suomalaisten luonne esiin. Hääpuku oli ruma, tunnelma, paska, ruoka pahaa, leikit perseestä, bändi oli paska, morsian v-mäinen, hiukset oli kamalat, oli kylmä, paikkka oli ahdas, rumat koristelut, kakku oli liian makeeta, papin puhe oli tylsä, kirkko oli liian iso tai pieni blaa blaa blaa. Luulis jo ihmisten pikkuhiljaa tajuavan, että joskus se vika on siinä omassa päässä 🙂

 3. Puhut aivan totta! Voi kun alkoi ärsyttämään, kun erehtyi lukemaan IL:n kommentteja artikkelista.. Voisi ihmiset perehtyä mistä ja minkälaisesta kilpailusta on kyse ennenkuin alkaa arvostelemaan. Upeita tyttöjä jokainen! 🙂

 4. niin että nykyisin omalla nimelläkään kritiikin antaminen ei kelpaa? 🙂
  totuushan on se, että noista joka ikinen on täysin paskassa kunnossa mäntystä lukuunottamatta! ja aivan vitun lyhyitä XD ei edes naamasta oo kummosen näkösiä osa!

  • Tottakai saa, mutta joskus voi vaan olla hiljaa ja miettiä miten tuottaisi ihmisille hyvää mieltä enemmin kuin haukkuisi niitä…. Tuskin oot itekkään mitenkään häävissä kunnossa saati sun naamas 🙂 #lol kun on niin varaa arvostella muita. Usein niillä ihmisillä kenellä on tarve arvostella on omat asiat pahasti vialla ….

  • voi hyvää päivää, tyyppi alentuu samalle tasolle aloittajan kanssa… toimippa ens kerralla miten muita neuvot, katotaan sit toimiiko joku perässä 😉

 5. Hei,

  olen jo pitkään seurannut blogiasi ja nyt haluaisinkin kysellä hiukan neuvoja sinulta, koska tunnut jotenkin helpostilähestyttävältä henkilöltä. 😀

  Minulla on ollu jo pitkään haaveena, että joskus tulevaisuudessa pääsisin nousemaan bikinilavoille, mutta suoraansanottuneena en oikein tiedä että mistä aloittaisin. Kovasti olen noita eri tiimien ja valmentajien nettisivuja tutkiskellut, mutta niitäkin tuntuu olevan sen verran paljon, että mistä tietää mikä nyt on hyvä. Siksi myöskin sinulta kyselen, koska itse myös asustelen Tampereella.

  Minkälainen tuo sinun tiimisi on? Kannattaako minun vain laittaa heille sähköpostia ja kysellä heiltä suoraan minkälainen heidän valmennuksensa on yms. Onko minun edes mahdollista saada heiltä apua unelmieni toteuttamiseen. 🙂

 6. Ehkä se suomalainen laiskuus saa venyttämään tätä käsitettä fitness tommoiseksi että kisaajat ei poikkea normimailleista ei sit yhtään. Ja en ole tutustunut mitä kaikkea joutuvat tekemään, eikä kiinnosta. Nimi+miltä kilpailijat näyttää ei saa mua uskomaan että kyseessä olisi vakavasti otettava ”Fitnessmalli”-kisa vaan joku muiden turhuuksien seassa.

  Kaikkien ei tarvi maitorahkaa,kanaa ja riisi syödä, mutta fitnessmallin täytyy.

 7. Se on kilpailu. Kyllä kilpailijoiden pitäisi jo sen kisan alkaessa olla hyvässä kunnossa. Ei sitä muihinkaan lajeihin lähdetä sillä ajatuksella että ’Parannan tässä sitten matkan varrella kuin sika juoksua, potentiaalia kyllä löytyy…’ Kun kävelee sisään kuntosalille, siellä on timmimpiä tytteleitä treenaamassa, vaikka eivät mihinkään kisoihin ole edes osallistumassa. Ja se olemus on jatkuva, ei yhtä hetkeä varten pumpattu.Varmasti ovat kivoja tyttöjä, reippaita ja rohkeita mutta eivät vaan näytä fitnessmalleilta. Potentiaalia heissä varmasti on, kuten meissä ihan jokaisessa, mutta tuossa vaiheessa toivoisi näkevänsä ’valmiimpia’. Ei tarvitse olla suonet pinnassa tai elää maitorahkalla, on siinä välissä aika paljon muitankin vaihtoehtoja. Noiden kuvien perusteella iso osa ei näytä edes sporttisilta. Aina jos asettaa itsensä esille, oli alue sitten urheilu, polittiikka, musiikki tai mikä tahansa, joutuu valitettavasti kestämään myös kritiikkiä. Kaikkia ei voi miellyttää, eikä se ole toki tarkoituskaan, mutta erilaisia mielipiteitä joutuu kohtaamaan.Koska tuo Fitness on lajina nyt niin pinnalla, ja monelle tutumpi kuin vuosia sitten, on kriitikoitakin toki enemmän. Jos sitä negatiivisuutta tai kritiikkiä ei halua, on parempi valita julkisuudelta piilossa oleva tie.

  • Kilpailuun on karsinnat mitkä tehdään kuukausia ennen itse kilpailua kun taas fitness kilpailuihin karsitaan n. 2 viikkoa ennen. Kyllähän jokainen fitnesskilpailijakin parantaa tai ainakin yrittää parantaa kuntoaan ennen kisaa????? Kaikki ei halua kilpailla ja se on fakta…… maailmassa on paljon kauniita ihmisiä ja ne ei oo malleja eikä missejä koska ne ei halua….Jotkut haluaa treenata vain omaksi iloksi eikä kilpailla sallittakoot se heille…. Kuvat ei aina kerro koko totuutta ja lähtisin vasta sitten huutelemmn kun näkisin tytöt lavalla livenä…

   Tottakai joutuu kohtaamaan, mutta tarkoitin tällä kirjoituksella juurikin sitä, että onko kaikki aina pakko sanoa ääneen???? Tuskin kukaan saa hyvää mieltä sanomalla vaikka jollekkin että moi oot ruma, kun taas vaihtoehtoisesti voisit sanoa jotain mukavaa ja tuotaa toiselle hyvän mielen… Kyllä niiden arvostelijoidenkin on opittava seisoon sanojensa takana ja otettava omista idioottimaisista kommenteista kritiikki vastaan… Vai?

 8. Jotenkin noista lehtien kommenteista tulee itsellekin paha olo, niin huono energia niistä huokuu. En tiedä onko kommentoijilla itsellään sen verran paha olla et se pitää johonkin purkaa. Fitnessmalli-kisan järjestäjät varmasti osaavat asiansa ja tietävät mitä kisassa haetaan. Sen enempää kenenkään on turha sitä spekuloida. Jos tämä mallikisa ei kelpaa, järjestäkäähän sitten omanne. Tässä kisassa karsinnoissa ei tarvitse olla pelkkää nahkaa ja lihasta, vaan fitnesskisojen tyyliin viimeistely tehdään niitä varsinaisia kisoja silmälläpitäen. Piste.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta