Sama heila vuodesta toiseen

Toivottavasti kaikilla oli ihana juhannus ja sai viettää sen rentoutuen ja ottamalla pienen irtioton arjesta <3 Mun juhannus alkoi mallikkaasti, kun sain taas ihania lahjoja asiakkailtani <3

IMG_5288 IMG_5297

Lisäksi sain Ruohonjuuresta ihanan paketin. Olen jo odottanutkin päästä kokeilemaan riisiproteiinia. Lisäksi myös noi suklaat on kiinnostavia ja ehdinkin jo yhden niistä avaamaan. Moni kehuu raakasuklaata, mutta mun makunystyröitä se ei ole koskaan vakuuttanut eikä ole Fazerin sinisen voittanutta, mutta nämä oli jo paljon parempia ja ihanan eksoottisen makuisia.

Juhannuksen viettoon lähdettiin Perjantai aamuna Juuson suvun mökille mikä on todella ihanan ajoatkan päässä Kangasalla. Meillä oli muutama perhe vieraana meidän kanssa ja vietimme ihanan rennon ja mieltä rauhoittavan juhannuksen. Yksi kohokohdista on ehdottomasti ruoka ja sitä riitti. Mökillä on mahdollisuus tehdä savulohta mikä on ihan mun ehdoton suosikki.

IMG_5326 IMG_5350 IMG_5349 IMG_5354 IMG_5357

Juhannuksena kuuluu rentoutua ja levähtää ja päästä pois arjen ympyröistä ja toivottavasti jokainen bodarikin nautti juhannuksesta muualla kuin salilla 🙂 Luonnon rauha ja kauneus on kyllä Suomessa sellainen asia mitä muualla ei valitettavasti ole ainakaan samanlaista. Saunottiin ja chillailtiin ja lapset kävi uimassa.

IMG_5358 IMG_5371 IMG_5379 IMG_5385 IMG_5387

On ihanaa viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa ja välillä vaan olla ilman mitään sen kummempia velvotteita.

IMG_5311 IMG_5329 IMG_5324 IMG_5334

Mulla on vielä ens viikolla 3 työpäivää ja sitten alkaa loma ja ARVATKAA MITÄ? Me lähdetään matkalle <3 Kun ilmat on ollut mitä on niin nyt ei vaan yksikertaisesti oo äkkilähtöjä tai siis on äkkilähtöjä mutta hinnat on meidän perheelle siinä 2900e jos yhtään haluaa tsekata hotellia. Oon ollut jotenkin hirveessä stressissä koska meillä on perheen kanssa vaan 1 yhteinen lomaviikko kesällä ja mää en vaan halua viettää sitä kotona. Vili ei mene päiväkoti päivystykseen koko kesänä ja ollaan jouduttu vähän kikkaileen meidän lomia. Olishan se joskus ihanaa jos oma tarha päivystäisi, mutta näin ei ole tapahtunut koko päiväkoti aikana ja noi päivystys jutut on sitten hieman vastaavia kun ottaisi matkajokerin 🙂 Mun lomat on tietysti palkattomia joten ihan hirveen montaa viikkoo en vaan yksinkertaisesti voi pitää, mutta omat on valinnat.  Matkakohteenamme on Kreikan Hania, missä olinkin työmatkalla toukokuussa. Kreikassa on hyvä ruoka ja varmasti lämmin. Viime viikon rakeet oli se viimeinen niitti mun hipiälle 🙂

Ihanaa iltaa kaikille -umppu

 

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta