Nyt näyttää pahalta…..

Olipahan viikonloppu ei voi muuta sanoo. Lauantaina piipahdin nopeasti töissä tekemässä vain pari asiakasta ja sitten alkoikin valmistauminen illan juhliin, eli Katan ja Arin häihin. Aamu näytti sään puolesta aivan karseelta, mutta muutuikin juuri sopivaksi iltapäivästä, eli ilma oli kuin morsian: aurinkoinen, tuulinen ja oli kylmä ja kuuma hehe.

IMG_5204 IMG_5122 IMG_5130 IMG_5134 IMG_5155 IMG_5157 IMG_5165 IMG_5166 IMG_5172 IMG_5174 IMG_5176 IMG_5178

 

Häät olivat ihanat ja mukavaa oli loistava tunnelma, mutta täytyy taas todeta suruulisen kuuluisa lause en juo enään ikinä. Eiks se niin mee, että viina on viisasten juoma ja mää en todellakaan oo viisas joten kannattaa jättää se parempiin suihin 🙂 

Sunnuntaina oli vuorossa Team Biancaneven tapaaminen jota todella odotin, koska näin ison joukon ihania ihmisiä ja tietenkin samalla mun valmentajat Jarin ja Heidi Sorsan. Aloitettiin päivä Tampereella Mielikylvyssä, mikä oli juuri siihen olotilaan sopiva 🙂 Aivan mieletön paikka jonne haluan pian uudestaan.

IMG_5205 IMG_5195 IMG_5197

 

Pääsimme makaamaan niin houkuttaville pedeille, että jo siihen vaipuessa tuli niin raukea ja huoleton olo. Mielikylvyssä on tarkoitus päästä syvään rentoutukseen ja siihen todellakin pääsin. Aivan mahtava kokemus ja suosittelen paikkaa jokaiselle tämän meidän kiireisen arjen keskellä. Siitä piipahdehtiin porukalla vielä syömään ja kävimme Biancanevessä katselemassa kaikki ihania uusia juttuja.

IMG_5199 IMG_5201 IMG_5202

 

Kun haluat laatua ja arvostat kotimaisuutta niin tämä on oikea paikka sinulle. http://www.biancaneve.fi ja bikinit on nyt -10% joten vielä ehtii, koska toivotaan että tästä se kesä vasta alkaa 🙂

IMG_5226 IMG_5218 IMG_5228

 

Mun päiväni oli tänään aivan ihana, koska saan tehdä juuri sitä mitä rakastan, eli kammata, mutta kaikki ei kuitenkaan menny ihan kun strömsöössä. Meidän nettiajanvaraus on jo ”jonkin” aikaa takkuillut ja teki mulle sellaisen Fuck it`s Monday tempun, että täräytti mulle sitten 3 aiskasta samaan aikaan. Se on kamala tilanne, koska kukaan ei oo tavallaan tehnyt mitään väärää, mutta tekniikka ei ihan ollut kunnossa. Onneksi sain lutvittua asiakkaat ja kiitos heille, koska olivat niin ymmärtäväisiä ja ihania, mutta siinä kun sain  toisiksi viimeistä asiakasta tehtyä niin asiakkaita tuli lisää….. Vaikka mää repeen yleensä moneen paikkaan niin nyt olin aivan sormet suussa tässä tilanteessa. Onneksi sain tämänkin junailtua ja hoidettua työt toiselle päivää, mikä tarkoittaa sitä että painetaan duunia kellon ympäri…  Kiitos tämän nykytekniikan ja surkean järjestelmän mikä yleensä on hyvä juttu, mutta tänään se oli juurikin sieltä ja syvältä. Oliskohan mun huominen päivä edes yhtään parempi?

IMG_9495

 

Peace&Love -Umppu

primebody

2 vastausta artikkeliin “Nyt näyttää pahalta…..”

  1. Moi Umppu! Osaatko suositella jotain tuotetta hiuksiin, jolla kiharat pysyisivät? Mulla on ihan piikkisuora tukka ja jos teen kiharaa, niin ne suoristuu ihan parin tunnin kuluttua 🙁 Millä tuotteilla saan kiharat oikeasti pysyyn? Kiitos paljon jos ehdit vastata 🙂

    • oon joskus tehnyt posrauksen näin teet kiharat tjms, mutta voin taas joku kerta laittaa. Se ei oo niin tee näin homma vaan vatii hiema enemmän 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta