Näin lihot varmasti

Jokainen ihminen taatustu tietää, että yhdistämällä terveellisen ruokavalion, liikunnan ja unen saannin pysyy hyvässä kunnossa, mutta mikä tekee siitä niin vaikeaa? Vastaus on yksinkertaisesti laiskuus. Jokaisella on varmasti sen verran tietoa mitkä on hyviä ruokia, mutta mikä niiden syömisessä on ongelma? Vastaus on jälleen kerran laiskuus. Katsoin ohjelman kaapaus keittiössä, missä ”bodari” (nainen) oli ostanut itselleen terveellisiä ruokia (hyvä laatuista proteiinia, vihanneksia, hedelmiä, riisä, puuroa, munia yms) joita kokkasi itselleen, mutta antoi lapsilleen HK:n lihapullia, nuudeleita ja ketsuppia 🙂 Ohjelmassa mentiin vähän syvemälle niihin lihapulliin ja naisen eteen tuotiin ainekset, mitä pullat sisältää : kanannahkaa, maksaa, lihaa, soijarouhetta, jotain herne töhnää, erilaisa jauhoja, miljoona EE-koodia jne, ei kirjaimellisesti suurinosa täyttä sontaa. Pullista oli muistaakseni 60% lihaa ja kaikki jotain ihan muuta. Syy siihen oli että hän käytti aikaa oman ruokansa tekemiseen, mutta lapsien ruoka piti valmistua 5:ssä minuutissa… Viitaten edelliseen LAISKUUS. 

IMG_5068

 

Kukaan meistä ei ole superihminen ja kaikki olemme joskus laiskoja. Toiset vaan on umpi laskoja ja se on vain ihmistyyppi jonka kanssa mulla on usein ongelmia. En vaan voi yksikertaisesti sietää laiskuutta on kyse sitten mistä tahansa ja varsinkaan sitä että syy koitetaan vierittää jonkun muun niskaan. Jos otetaan esimerkikisi esimerkkinä marinoitu tai maustamaton kana: miksi marinoitu on halvempaa? Siksi koska sinne on tungettu sekaan ties mitä mitä ei ehkä paljaalla silmällä näe. Miksi ihmiset ostaa sitä? Siksi koska ne on laiskoja maustamaan ne itse 🙂 Voin kysyä itseltäni kysymyksen: miksi olen lihonut? Vastaus siihen on juurikin laiskuus, koska en ole jaksanut liikkua tai tehdä ruokaa 🙂 Mutta se on loppu ny! Liitti saa kyytiä ja se on vissi.

IMG_5050

 

Mun rappusten kampeeminen tuotti mulle sellasen kivun jalkoihin, että oli pakko saada se pois ja lähdin eilen lenkille. Haluan taas saada itseni kuntoon ja nyt mulla on se moodi 🙂 Kiloista voin syyttä vain itseäni ja laiskuuttani. Toki takana on ehkä stressaavimmat kuukadet koko elämäsätäni ja jostain oli ajan puitteissa luovuttava ja se oli näköjään terveys eli huonoin vaihtoehto. Olen siis jälleen kerran hieman viisaampi. 

IMG_7789 IMG_7790 IMG_7792 IMG_7801

 

Tänään on spesiaali päivä, koska on meidän 4 vuotis hääpäivä <3 On toi Koskinen tossa vierellä roikkunut jo vähän kauemminkin 🙂 Kyllä voin vaan sanoa, että on mulla ihana mies ja niitä on todellakin vaikea löytää ja niitä on harvakseen. Ja eiks se niin mee, että vastakohdat täydentävät toisiaan?

IMG_5043 IMG_5046 IMG_5053

 

Kesä tulee ja menee ja koskaan ei voi tietää minkälaista keliä vietetään. Nautin eilisen ihanassa kesähamosessani, jonka osti Kreikasta huokeeseen hintaan 19e 🙂 Hain töihin hieman välipalaa valmiiksi, ettei tule vahingossakaan sorruttua mihinkään pikaruokaan jota halajaa nälkä tilassa. Viikonloppuna on taas kaikenlaista menoa, sillä on ihanan ystäväni häät sekä Sunnuntaina on Team Biancaneven teamipäivät. 

IMG_4631 IMG_5066 IMG_5058 IMG_5059

 

Meillä on töissä pidennyskamppanja Elokuun loppuun asti ja Tarjous mitä ei voi ohittaa. Paketti sisältää hiusten värjäyksen, pidennykset, leikkauksen ja kotihoitotuotteet. Paketeista voi valita joko teipit tai sinetti pidennykset. Tänään tein asiakkalleni teippipidennykset ja päämääränä oli saada mahdollisimman luonnolliset hiukset. Voin rehellisesti sanoa, että tämä oli kampaaja urallani aidoimman näköinen pidennys mitä olen koskaan tehnyt. Hiuksiin laitettiin 2 punttia teippiä B-longin nro 27 ja hius oli 45cm pituista, mitä hieman leikattiin. Halusin laittaa tämän kuvan siksi näytille, koska aina pidenettyjen hiusten ei todellakaan tarvitse näkyä kilometrin päähän pidennetyiltä. Liian pitkät pidennykset yhditstettynä epäluonnolliseen väriin ei vaan toimi. Hiuksia suositellaan pidentämään maksimissaan 50%, jolloin lopputulos on luonnollinen ja tässä teimme juuri niin.

IMG_8680

 

Ei muutakun tervetuloa salonkiimme 🙂  Ihanaa kun tulee viikonloppu ja juhannus ja loma ja kaikkee ja vetää vähän happee <3 -Umppu

primebody

6 vastausta artikkeliin “Näin lihot varmasti”

 1. Hyviä pointteja ruoasta ja syömisestä. Mie vielä lisäisin, että aina ei ole kyse laiskuudesta, kun valitsee kaupasta ruokaa vaan itse ainakin joudun tasapainottelemaan kokoajan hinnan ja terveellisyyden kanssa. Viime kuussa tein testin ja ostin kaikki ruoat terveellisyyden mukaan ja söin säännöllisesti 5 ateriaa päivässä, niin että jokaisella aterialla on proteiinia. Ihanaa ruokaahan se oli mutta jo puolessa välissä kuuta oli mennyt enemmän rahaa ruokaan, kuin tavis kuukautena yhteensä. Terveellinen on siis ehdottomasti kalliimpaa kuin epäterveellinen ja valitettavasti raha ratkaisee sen mitä syödään. :/ Erittäin mielläni sitä söisi terveellistä ja puhdasta, ravitsevaa ruokaa joka päivä, mutta joskus on valittava se hernekeitto tai marinoitu kanaa ihan siitä syystä, ettei ole varaa parempaan.

  Ja vastaus siihen mihin yleensä törmään jos puhutaan siitä ettei ole varaa terveelliseen ruokaa. Ei, ei ole mahdollisuutta tinkiä baareilusta, alkoholista, tupakista ym koska ne ei kuulu muutenkaan elämääni. Edes kuntosalikorttia en omista (koska täälä tuppukylässä ei ole kuntosalia).

  Raha siis ratkaisee, ei laiskuus. Jos laiskuus vaivaisi niin en silloin keräisi metsästä joka vuosi marjoja ja sieniä, enkä olisi laittanut kasvimaata jota täytyy hoitaa joka päivä.

  • Hyviä poinnteja ja täysin totta, mutta ehkä lähinnä viittasin tossa perheeseen missä äiti söi puhdasta terveellistä ruokaa johon hänellä oli varaa, mutta syötti lapsilleen täyttä ….. Samoin viittasin itseeni että olin vaan lasika kun en jaksanut kokata ruokaa. Ei ollut tarkoitus yleistää vaa keskittyä näihin kahteen asiaan enimmäkseen

 2. Mustakaan tuo vastaus ei ole niin yksinkertainen. Arvelen, että moni, joka lihoo vanhempana, on sellainen, joka on omaksunut huonot ruokailutottumukset nuorempana. Ja sitten kun tulee mun ikään (35) alkaa kaikki mässyt kertyä vyötärölle ihan eri tavalla, kuin silloin kaksikymppisenä, kun oli ihan normaalia ostaa se leffapussi leffaan. Elämä on siis jo lähtökohtaisesti helpompaa niille, jotka ovat parikymppisenä jo opetelleet syömään terveellisesti ja hyvin.

  • Niin ja just siksi meidän pitäisi lapsille opettaa jo lapsesta saakka, että ne nugetit ja hampurilaiset sekä lihapullat ei ole hyväksi. Me opitaan kaikki vanhemmilta eli mielestäni se on niiden vastuulla

 3. Moikkamoi! 🙂 paljonko nuo eri hiustenpidennykset maksaa? Ja kertoisitko niistä hieman tarkemmin? Iso kiitos etukäteen^^

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta