Monta syytä ostaa TÄMÄ

VIHDOIN se lehti saapui jota olen odottanut, meinaan uusin FitBody on nyt saatavilla kaupoista. Tämä lehti eroaa mielestäni paljonkin muista lehdistä, koska kattavuus sisällön puolesta sopii ihan perus pertistä fitness kilpailijoihin. On myös ihanaa lukea urheilijoiden henkilökohtaista tarinaa ja kurkistaa ulkokuoren sisälle vähän muka niin kuin salaa 🙂

IMG_4995 IMG_5001 IMG_5003 IMG_5004 IMG_5019

 

Olemme olleet PRIMEN kanssa mukana toteuttamassa lehteä ja sainkin oman hiuspalstani sinne, mikä kannattaa ehdottomasti lukea, koska sielä on hyviä vinkkejä miten yhdistät urheilun ja nopean hiusten hoidon ja säästät aikaa 🙂

IMG_5023

 

Mukana on myös Maijun palsta ja kuviin sain tehdä myös kampauksen ja meikin. Kuvat lehteen on ottanut Petri Mast.

IMG_5012 IMG_5013

 

Lisäksi PRIMESSÄ työskentevä Hanna-Loviisa Isique toteutti Essi Vasankarin kampauksen sekä meikin lehteen.

IMG_4993

 

Perhe ja läheiset on mulle kaikki kaikessa ja haluankin turvata heidän olonsa niin kotona kuin muuallakin ja meille asennettiin tänään kotiin murtohälyttimet, sekä uusinta tegnologiaa olevat palovaroittimet. Jos joku tulee ilma lupaa meidän tontille niin ennen kun varas ehtii pieraista etuovella on jo securitakset nappaamassa sitä. Kerttu oli mulla aamun hoidossa ja kun pelohälyttimiä testattiin oli meillä turvavarustus kohdillaan 🙂 On ne vauvat vaan niin ihania ja pehmeitä ja lutusia ja ja ja ja…. 

Lomat lähenee ja kaikki alkaa pikkuhiljaa vaihtaa vapaalle. Myös minä lomailen ja toivonkin, että asiakkaat varaavat ajat hyvissä ajoin. Laitankin mun lomani myös tänne :Umppu tässä moi! Lomailen juhannuksen sekä 26.6-2.7 sekä 4.8-10.8 sekä 1.9-5.9 Muista varata aikasi ajoissa. Ennen juhannusta on vielä aikaja jäljellä,mutta sen jälkeen on jo aika täyteen buukattu!

IMG_7445

 

-Umppu

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta