Naama täyteen neuloja onko tämä pinta plastiikkaa?

Oon useaan otteeseen puhunut siitä kuinka mua ottaa päähän kun oon joskus ollut tanorektikko ja pilannut kasvojeni ihon osittain solariumissa makaamalla. En Suosittele sitä edelleenkään kenellekkään ja en menisi itse sinne vaikka maksettaisiin. Mun onni on työpaikalla oleva kosmetologimme Miia, jolla olen tietenkin aina kaikissa hoidoissa mielelläni koekaniinina. 

IMG_4811

 

Tässä on lähtökohta, jossa ei ole meikkiä tai muutenkaan ihossa mitään. Mulle tehtiin mikroneulausta, mutta hieman eri tavalla kuin ennen. Rullassa oli nyt pidemmän neulat eli 1mm pituiset mikä tarkoittaa ehkä jo pientä nipistelevää tunnetta 🙂

IMG_4812

 

Tässä hoidossa suositellaan, että kasvojen iho puudutetaan ja tietenkin kun olin testaajana halusin, että puudutus laitetaan vain toiselle puolen kasvoja, että tiedän minkälainen ero siinä on ja että voiko sitä ylipäänsä tehdä ilman puudutusta.

IMG_4813

 

Koko kasvojen iho, sekä kaulan alue käydään rullalla läpi, mikä on siis täynnä neuloja. Ennen rullausta iho puhdistetaan huolellisesti, sekä levitetään seerumi mitä neulauksella imeytetään ihoon. Jokainen kohta rullataan kolmeen eri suuntaan. Hoito ei ole kauniisti sanottuna nautinto, mutta onhan se jo selvinnyt monessa asiassa, että ilman kipua ei synny tuloksia.

IMG_4814 IMG_4815

 

Neulan on tarkoituskin mennä jopa verinahkaan ja iho punoittaa aika reippaasti hoidon jälkeen. Rullauksen jälkeen laitetaan kasvoille rauhoittava ja kosteuttava naamio.

IMG_4816 IMG_4817

 

Hoidon jälkeen iholle ei saa laittaa meikkiä kahteen vuorokauteen eikä saa hikoilla, sillä ihossa on pieni tulehtumis riski. Tämä hoito uudistaa ihoa ja vahvistaa nahkaa.Pintajuonteet ja rypyt hälvenevät. Soveltuu myös esimerkiksi aknearpien hoitoon, couperosoaan ja maksaläiskiin. Hoito lisää ihon oman kollageenin tuotantoa ja imeytttävässä seerumissa on samaa ainesosaa. Lisää hoidosta voit tiedustella PRIMESTÄ http://www.primebeauty.fi  kosmetologiltamme Miialta

IMG_7445

 

Musta on ihan mieletöntä minkä energian saan auringosta ja tuntuu, että kaikki tässä elämässä on paremmin. Oon tietyllä tapaa tosi onnellinen niin monestakin asista mitä mulle tapahtuu joka päivä. On ihanaa olla energinen ja iloinen <3

-Umppu

primebody

2 vastausta artikkeliin “Naama täyteen neuloja onko tämä pinta plastiikkaa?”

  1. Hei osaatko sanoa. Olen nyt kuukauden ajan tarkkaillut mitä syön(syönyt monipuolisesti) ja juonut päivitääin n.3 litraa vettä. Aloitin nyt myös syömään omega 3 ja soijalesitiini raetta 10g päivässä. Mulla on aina ollut hyvä iho mut nyt on ollu sellasia kuivia laikkuja pitkin naamaa mitkä ei oikee parane rasvaamalla, kuorimalla tms. Tosi pintakuivat ja hieman kutisevat jos alkaa koskettelemaan. Miettisin et voiko toi soijalesitiini aiheuttaa jotenkin tälläistä? Kiitos paljon

    • En oo kyllä kuullut että se aiheuttaisi kenellekkään mitään, toki allergit on eri asia….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta