Naisten välttämättömiä turhuuksia

Tänään aamulla kun menin töihin niin elisen aikana oli tullut paljon tilauksia. Meille tuli nyt myyntiin uudet super hyvät hiuslenkit, mitkä ei katko hiuksia tai jätä rumia ponnarin jälkiä. Paketissa on 3 kpl lenksuja ja hinta on 5.90e

IMG_4807 IMG_4804

 

Invisi bobbleja on nyt saatavilla pastelli sävyissä. Näillä pysyy hiukset todella hyvin kiinni 🙂

IMG_4797 IMG_4798

 

Kun hommat on rauhoittunut niin nyt on aika keskittyä itseeni ja omaan hyvinvointiin. Pitkästä aikaa väänsin aamulla smoothiet naamaan ja pakkasin eväät töihin ja noudatin vanhaa kaavaa säännöllisesti syömisessä ja kyllähän se toimii. Energia tasot on kokoajan hyvät ja ja mieli on vierkeä koko päivän. Tästä tää taas lähtee. Paljon jo polttelee pyynikin portaat takaraivossa, vaikka mun lenkki kaveri onkin mut hylännyt vaihtamalla kaupunkia 🙁 mutta jos jotain kiinnostaa muutamat porrastreenit viikossa niin laittakaa mule viestiä 🙂

 

IMG_7913 IMG_7914

 

Kesä on tullut ja takapiha vihertää. Mulla on nyt mansikoita, tomaatteja, marjoja, omenaa ja luumuja ja kyllä vähän sormet syyhyää satoa odotellessa. kesä on vaan ihmisen parasta aikaa. 

Pidin silloin alkuvuodesta muutaman fitness lookiin liittyvän päivän primessä ja mietinkin olisiko sille jälleen kiinnostusta syksyn kilpailuja ajatellen? Mulla on nyt kaikki ajat ihan täynnä niin karsintoihin kuin Expo viikonlopulle kampausten ja meikkien osalta. Osalla kilpailijoista saattaa olla Jyväskylän karsinnat, Tampereen karsinnat ja sitten vielä Expo edessä ja tulossa on muutenkin rahallisesti kallis paukku niin haluaisin mielelläni auttaa opettamaan tekemään lookin itse ja samalla säästämään kuluissa. Jos siis kiinnostusta on niin laittakaa vaika mailia [email protected]

IMG_1999

 

Oon aina laittanut itse tukkani ja meikin ja en ole koenut sen olevan mitenkään ongelmallista ja on helpottanut aikatauluissa huomattavasti. Nyt on myös viimeisin hetki tilata bikinit joten käty Biancaneven nettisivuilla maksamassa varausmaksu niin varmistat saatavuuden http://www.biancaneve.fi Tämä on se oikea ja alkuperäinen 🙂 Bikinit tehdään käsityönä ja kivet on AITOJA swarovskeja. Bikinit tehdään mittatilaustyönä ja on todella kestäviä. Olen aina ollut niin tyytäväinen <3

biiksut66 biksut biksut 444

 

Biancaneveen on myös tullut ihan tavallisia bikineitä joita voi nyt tilata verkkokaupasta. Mallina on ihastuttava Camilla Back ja hiuksista ja meikistä vastasin minä. On ollut ihan mahtavaa tehdä ammattillisesti yhteistyötä Biancaneven kanssa. 

Muistakaa käydä primebodyn face sivuilla tykkäämässä tästä kuvasta ja laittamalla kuvan alle oma vaatekoko ja voit voittaa upean stailaus palkinnon yhteistyössä primen ja House of Brandonin kanssa

houseeeee

 

Voittajalle on luvassa stailaus ja 200e arvosta vaatteita joten tätä ei kannata ohittaa 🙂

-Umppu

 

primebody

4 vastausta artikkeliin “Naisten välttämättömiä turhuuksia”

  1. Hei Umppu!
    Musta olis kiva jos voisit kirjoittaa yrittäjyydestä. Olet siitä joskus kirjoittanutkin ja mainitset usein postauksissa. Haluaisin kuitenkin kuulla hyviä puolia ja miksi se susta kannattaa? Mulla on haave että pääsisin opiskelemaan parturi-kampaajaksi, pois ravintola-alalta ja joskus rupeaisin yrittäjiksi. Näen itsessäni paljon samoja piirteitä kun sussa joten olisi kiva kuulla lisää:)

  2. Täällä ilmottautuu yks vapaaehtoinen porrastreenaaja.. Muutan viikonpäästä Kotkasta Tampereelle ja oon hieman hukassa kun en tunne koko kaupunkia juurikaan, saati sitten lenkkipolkuja:D saavutus on, että löydän maanantaina töihin.. Hieman on epätoivoinen fiilis, mutta kyllä tää tästä:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta