Voita itsellesi uusi tyyli ja uudet kuteet

Jaahas se olisi taas yhden kilpailun vuoro. Tämä ei ole ihan tavallinen kilpailu vaan voit voittaa itsellesi uuden kesälookin. Palkintona on stailaus PRIMESSÄ http://www.primebeauty.fi/www/ eli kampaus, meikki ja stailaus jonka mahdollistaa  House of Brandonin 200e arvoinen lahjakortti.

brandonnn houseeeee

 

Homma tapahtuu Tampereella, eli toivottavasti olet valmis pääsemään paikalle. Kilpailu tapahtuu seuraavasti: mene primebodyn facesivuille ja tykkää yllä olevasta kuvasta kirjoita samalla kuvan alle oma vaatekokosi. Arvonta suoritetaan Perjantaina. Voittajasta teen jutun myös blogiin, joten olethan myös rohkea 🙂  Täältä voit mennä ihastelemaan jo vaatteita http://www.houseofbrandon.com 

ALEKAMPANJA

 

Kesän kunniaksi kaikista yli 100e tilauksista 25e alennus koodilla ALE ja vain 1 päivän toimitus….. 

Mulla on ollut tänään vapaapäivä ja oon puunanut tätä kämppää aamusta iltaan ja vieläkin on paljon tehtävää. Sain hirveen kohtauksen kun päätin, että nyt saa riittää. Oon jo tässä aiemmin puhunut kuinka haluan hävittää tavaraa, mutta tänään tein taas sitä oikein urakalla. On toi face vaan ihmeellinen kun laitoin vaikka mitä kalusteita sinne tänään myyntiin ja pari hassua huonekalua on enään vapaana. Juuso on just sopivasti työmatkalla niin oon saanut ihan rauhassa touhuta ja hävittää kaikkee, koska hänellä on tapana hamstrata tavaraa.

IMG_3819

 

Ihanaa kunon siistiä ja saa tavaroita pois. Lahjoitin jopa vanhoja vilttejä Romanian koirille 🙂 joka vähän itteekin naurattaa 🙂 Mulla on yks ihana ystävä, joka auttaa aina ja ketä tahansa ja varsinkin näitä koiria 🙂 Vaikka en ite oo mikään niin eläinten ystävä niin musta toi on niin ihailtava piirre ihmisessä. Tämä samainen ihminen on auttanut myös mua niin monta kertaa, että halusin jotenkin häntä muistaa ja annoin hänelle pikku pokaalin <3 Kiitos kuuluu myös Pokaalipojille http://www.pokaalipojat.fi jotka mulle teki juuri sellaisen minkä halusinkin 

IMG_4383 IMG_4384

 

http://tickleyourfancy.indiedays.com/2014/06/02/bikini-fitness-ei-ikina/  Törmäsin eilen tähän tekstiin joka oli hyvin mielenkiintoinen. Bikini fitness on edelleen tai oikeastaan kokoajan voimakkaammin esillä negatiivisessa valossa tavallisten ihmisten keskuudessa. Syitä tähän on varmasti monia. Luin yllä olevan tekstin ja olen monesta asiasta samaa mieltä. Edelleen mietin lähes joka päivä mitä haluan ja haluanko. Mun on ollut aina vaikea tehdä mitään ilman selkeää päämäärää ja nyt mulla ei sitä ole. Haippi vie mua tavallaan kokoajan kauemmas lajista, vaikka urheilu kiinnostaakin. Haluankin nyt edetä ihan omalla painolla ja katsoa mihinkä tämä johtaa. On ollut tavallaan nyt ihanaa kun on ollut ”vapaata” treenistä, mutta huomaan kaipaavani jo kunnon rääkkiä. Haluan treenata sen vuoksi, että pysyn hyvässä kunnossa ja toisekseen näyttää hyvältä. Kilpailuja tulee ja menee ja ny haluan seurata sivusta koko tilannetta. En halua tunnetta että mun on pakko tehdä jotain vaan haluan että teen sen kaiken tasan itseni vuoksi. 

IMG_4792 IMG_4793 IMG_4795

 

Tänään tulin onneliseksi kun sain siivottua, pestyä 5 koneellista pyykkiä, käytyä kaupassa, tein ruokaa joka oli nakkikeittoo, tein Juusolle ruoat valmiiksi koska se tulee yöllä työreissulta ja vietin laatuaikaa lapseni kanssa. Aina sen elämän ei tarvitse olla niin ihmeelistä että on onnellinen <3

-Umppu

primebody

6 vastausta artikkeliin “Voita itsellesi uusi tyyli ja uudet kuteet”

  1. ääääh, miks _kaikki_ oikeasti hyvät ja kivat ja mielenkiintoiset kilpailut yms tapahtuu nykyään aina faseböökissä? Prkl.

    • niin toisaalta harmillista, mutta ainakaan tietääkseni tässä blogi pohjassa ei ole mahdollista järjestää nimi, numero kilpailua tai sitten en vaan osaa tehdä 🙂

    • meillä on 2 isoa pyykkinkuivaus telinettä, sekä kodinhoitohuoneessa 2 pyykkinarua ja lakanat roikkuu kuivumassa ylkerran kaiteella 🙂 Voit kuvitella mikä helvetillinen vesihöyry täällä kämpässä oli eilen 🙂

    • Kun kirjaudut faceen niin blogilla on sielä omat sivut. Sivuilla on sama kuva kuin blogissa jonka kohdalla painat tykkään ja laitat oman vaatekoon perään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta