Kulmien stailaus ja tuuhennus BeautyPutikissa

Mää oon ollut työkiireiden takia niin retuperällä, että tänään oli aikaa hieman laittaa paikkoja kuntoon. Eilen jo kirjoittelin tulevasta kulmakarva sessiosta, jolle jo tänään naureskeltiin, sillä kyseessähän ei siis ole kulmakarva pidennys vaan tuuhennus 🙂

beauty putiikki

tttttttttMulla oli aika varattuna Tampereella Rautatienkadulla sijaitsevaan BeautyPutiikkiin http://www.beautyputiikki.com/9  jossa Jarna Kaipila taiteli minulle elämäni ensimäisen kulmastailauksen ja lisäksi kulmien tuuhennuksen. 

Hoito alkoi kulmastailauksella, eli katsottiin niihin oikea muoto ja väri. Vaikka itsekkin teen paljon kulmia meikkien yhteydessä tuli taas mulle monta uutta asiaa. Kulmien muotoa aletaan hahmottamaan toki kasvoissa olevien karvojen pohjalta, mutta suureksi osaksi kasvojen mutojen mukaan. 

-kulmastailaus

Oikeanmalliset kulmakarvat ovat kuin nopea ja edullinen kasvojenkohotus, ne antavat ilmettä ja ryhtiä kasvoille. Monesti kulmakarvat voivat kuitenkin olla keskenään erimalliset, harvat tai niihin ei muuten vain ole tyytyväinen. Nyt tähän ongelmaan on kehitetty ratkaisu: ensimmäisenä Suomessa, Hi Brow -kulmastailaus! Stailauksessa luodaan kestovärjäyksen, vahauksen sekä lankaustekniikan avulla juuri Sinulle täydelliset ja samanmalliset kulmat. Stailauksen alussa myös määritellään asiakkaan kasvojen muoto sekä kulmien haluttu väri. Tule ja löydä tyylisi!

Hi Brow -kulmastailaus 60€

IMG_4754

 

Tässä on kuvat ennen ja jälkeen ja tyytyväisempihän en voisi olla. Oon aina halunnut vahvemmat kulmakarvat, jotka on nyt muutenkin in, sillä kokoajan mennään kauneudessa luonnollisempaan suuntaan. Kun kuvaa katsoo niin huomaa kuinka paljon pelkät kulmakarvat tekevät kasvoihin muutosta. Kun kulmat oli stailattu, niin seuraavaksi niitä alettiin tuuhentamaan. Homma toimii lähes samalla tavalla kuin ripsien pidennykset ja on erittäin luonnollisen näköinen. IMG_4758 IMG_4761

Brow Perfect on uusi innovatiivinen salonkihoito kulmakarvoille.Ennen Brow Perfectiä, asiakkaat joilla puuttuivat kulmakarvat, ne olivat harvat tai niissä oli kaljukohtia, joutuivat turvautumaan pelkkään meikkiin halutessaan kulmiinsa muotoa ja toivottua lookkia.

Brow Perfect antaa nyt mahdollisuuden uudelleen-rakentaa kulmiin ulottovuutta ja syvyyttä. Tällä uudella tekniikalla on mahdollista kiinnittää yksittäisiä karvoja suoraan iholle ja kiinnittää niitä jo olemassa oleviin kulmakarvoihin, näin luoden kulmakarvoista juuri niin täydelliset kuin asiakas haluaa.

Yhdessä suositun Hi Brow -kulmastailauksen kanssa, Brow Perfect -kulmatuuhennokset nostavat kulmamuotoilun täysin uudelle tasolle! ALKAEN 20MIN 20€

ttttttttt

Meillä meni aikaa vähän reilu tunti tähän koko juttuun ja mukana oli siis suunnittelu, vahaus, värjäys, lankaus ja uusien tuuhennoksien kiinnittäminen. Suosittelen kulmastailausta kaikille, sillä suurimmalla osalla ei se oma silmä riitä hahmoittamaan kulmien oikeaa mutoa ja paksuutta. Kumastailauksen voi uusia esimerkiksi kerran kuussa ja tuuhennoksia voi käydä lisäämässä useammin, mutta tästä kannattaa keskustella hoitajan kanssa. Tässä vielä linkki videoon missä näkee hieman osviittaa miten tämän tuuhennos tapahtuu https://www.youtube.com/watch?v=NnWF2In7gp0

Kesä tulee kohinalla ja haluankin juhlistaa sitä uudella kesämekolla, mikä on House of Brandonista taasen kerran 

IMG_4768

 

http://www.houseofbrandon.com tässä on suora linkki mekkoon http://www.houseofbrandon.com/search/?q=superdry Tässä kaupassa on parasta se että näillä on ihan super nopea toimitus ja tietenkin ihania vaatteita. Kannattaa siis käydä kurkkaamassa. Ja muistakaa, että tulossa yksi super huippu stailaus kilpailu yhteistyössä HOB:nin kanssa

Sitten yksi asia mikä mua on pitkään hieman mietityttänyt nimittäin Face ryhmä Kehonrakennus ja Fitness…Siitä on tykännyt yli 12 000 ihmistä ja kukaan ei oikeastaan tiedä kuka sitä pitää. Sivusto olisi tietylla tapaa hyvä, jos se olisi ns. motivaatio kuvia esittelevä sivusto, mutta siinä vaiheessa kun sinne on ilmestynyt mun ottamia kuvia, mun puhelimella tai muuten vaan mun tekemiä kuvia töissä, jotka on mun ”omaisuutta” ja niissä ei edes mainita mitään niin musta se on silloin kuvien väärinkäyttöä? Sielä on muutama bloggaja, jotka ilmeisemmin on sielä vaan sen vuoksi, että saisi näkyvyyttä. Musta on tavallaan härskiä laittaa  esimerkiksi jonkun fitness kilpailijan kuva ja samalla mainostaa jotain karvanpoisto vehjettä, tai sitten sielä on pari hoono soomella kirjoitettua epämääräistä laihdutuslääke mainosta… Onko kukaan muu törmännyt samaan???

IMG_9918

Oon laittanut sinne ihan mielenkiinnosta viestiä, että millä oikeudella julkaisette esim mun omia kuvia sivuilla tai saati mun yrityksen kuvia niin vastaus on aina: poistamme kuvat jos niin haluat… Kannattaa siis kaikkien ketkä sinne omia kuvia lähettelee niin hieman miettiä, että mistä on kyse…

Mulla on huomenna todellakin ansaittu vapaapäivä ja kun Juuso on työmatkalla vietämme sen Vilin kanssa ihan kahden ja tehdään jotain huisin hauskaa 🙂

IMG_9060

 

Paljon on painettu duunia unelmien eteen ja tulevaisuus näyttää nyt todella valoisalta. Koskaan ei kannata luovuttaa tai miettiä niitä muiden lannistavia sanoja, koska jos uskot itseesi niin tulos ei voi olla kuin hyvä. Tavoitteiden asettaminen elämässä ja niiden saavuttaminen on yksi palkitsevimmista asioista ja kun oon joskus jo todennut niin asioilla on tapana järjestyä. 

-Umppu

primebody

4 vastausta artikkeliin “Kulmien stailaus ja tuuhennus BeautyPutikissa”

  1. ”Muutenkin koko ajan mennään luonnollisempaan suuntaan”….. ja siinähän auttavat toki hius-, ripsi- ja kulmakarvapidennykset! ;D kohta varmaan myös kainalo- ja säärikarvatuuhennukset!?
    … ja tämä siis täysin rakkaudella ja huumorilla kirjoitettu kommentti. Mut onhan tää maailma vähän hassu!

    Hede

    • Jopa lause mun kirjoittamana oli humoristinen 🙂 mutta viittasin sillä siihen kun ennen esim kulmat on nypitty lähes olemattomiin ja nyt ne tulevat takaisin niin onneksi on keino millä saa ohuetkin kulmat näyttämään luonnollisesti tuuheilta ilman hirveää meikkikerrosta tai tussimaista vaikutelmaa 🙂 onneks kainalot ja sääret on vielä muodissa karvattomana versiona hahaha

  2. Moi. Ihan tässä mielenkiinnosta utelen kui noi tuuhennokset pysyy ja yleensäkin toi koko hi-brow systeemi? Vaikuttaa kiinnostavalle

    • kulmien muto ja väti on edelleenkin hyvä mutta jatkeet kestää noin 1 viikosta eteenpäin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta