Kulmakarva pidennykset?

https://www.youtube.com/watch?v=NnWF2In7gp0 Huomenna on luvassa kaikenlasita, koska saan ihan ensimäiset kulmakarva ”pidennykset. Mitä tämä käytännössä siis tarkoittaa niin yllä oleva linkki videoon on aika selventävä. Meen huomenna Tampereella sijaitsevaan kauneushoitolaan BeautyPutiikkiin Jarnalle http://www.beautyputiikki.com/etusivu/15 Laitan sitten huomenna valmmiista kulmista kuvia ja kerron minkälainen homma se kokonaisuudessaan oli. Mulle tehdään samalla kulmien stailaus joka on mulle kans aivan uus juttu.

Koko viikko on ollut yhtä valmistujais hulinaa ja Lauantaina meninkin jo 6.00 töihin. Mulla oli yhteensä 7 kampausta ja 5 meikkiä joten töitä riitti 🙂 Tässä muutama kuva elisistä

IMG_4712 IMG_4713 IMG_4728 IMG_4729

 

Pakko kyllä sanoa, että tämä viikko no vaatinut veronsa, koska vapaapäivätkin on mennyt töissä, joten nyt on sitten se aika hengittää. Kesä on tulossa ja ens viikollakin mulla on vapaapäivä, jonka vietän ihan kahdestaan Vilin kanssa. Jos säät antaa myöden niin jospa sitä menis vaikka rannalle tai särkänniemeen

IMG_4691 IMG_4693 IMG_4698

 

Sain Perjantaina myös mun tilauksen Victorias Secretiltä….. On sitten ehkä maailman ihanimmat liivit mitä omistan vaikka onkin vähän ”rajut” näin lähiö mutsille 🙂 ja noi rasvat vaan on niin koukuttavia ja niiden tuoksu, että ilman ei vaan yksinkertaisesti voi elää 🙂

IMG_4445 IMG_4452

 

Meidän perheellä on viikko yhteistä lomaa ja oonkin kuumeisesti kattellut kaikkia äkkilähtöjä jokapaikkaan. Budjettihan on max 1000e, koska sillä päästiin viime kesänä niin toivottavasti nytkin. Tarkoitus olis jos luoja suo niin syksymmällä lähdettäisiin jonnekkin pidemmälle, mutta se on vielä haave asteella. Loma on ihmisen parasta aikaa sanon minä , koska silloin saa vaan olla ja nauttia ja levätä. 

lanza

 

Arvonta on suoritettu ja voittajaksi tuli Hiljasen Maikku, joten onnittelut 🙂 Ensi viikolla tulossa uusi arvonta, joten pysykää kuulolla 🙂 Arvonta toteutetaan yhteistyössä House of Brandonin kanssa http://www.houseofbrandon.com missä on aivan ihania vaatteita ja todella nopea toimitus. Vaatteita löytyy niin miehille kuin naisille 🙂

 

Ihanaa sunnuntain jatkoa kaikille -Umppu

primebody

2 vastausta artikkeliin “Kulmakarva pidennykset?”

  1. Siis moni varmaan miettii, että voi turhuuden turhuus, mutta ainakin mulla on aivan toispuoleiset kulmakarvat! Oon joskus nyppinyt niitä liikaa ja niitä on vaikea saada luonnollisen näköiseksi… Sit pitäs vaan jaksaa värjäillä tasaiseen tahtiin. Hei mitä olet mieltä kulmakarvapigmentoinnista? Kaveri mua siihen houkuttelee, mut pelkään et lopputuloksesta tulee liian ”Kerava”….If u know what I mean :D…

    • Mää haluan mennä ihan testimielessä ja tietenkin toi on mun alaani liittyvä juttu 🙂 Mulla ei kans oikein kasva tuola loppupäässä karvoja kun ihan heikokseen. Mulle on tehty pigmentointi mutta mun ihossa se ei kestänyt kuin vuoden. Niitä tehdään nykyään myös sellaisella ”karva tekniikalla, eli piirretään koneella karva kerrallaan ja ne on tosi luonnollisen näköiset 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta