Joudunko työkyvyttömyyseläkkeelle?

Sunnuntai oli täynnä ohjelmaa ja määhän tietenkin pakotin Koskisen sen lempi puuhiin, eli sisustus hommiin…. Meillä tulee kesällä nyt 2 vuotta tässä asunnossa ja terassi kaipas vähän freesausta, joten paineltiinkin Nekalan Rauta-otraan ostamaan tykötarpeita…

IMG_4569 IMG_4571 IMG_4584

 

Määhän sain perus kohtauksen ja vaikka tultiin hakemaan terassi öljyä ostettiin samalla uudet tapetit olohuoneeseen ja kaikkee muuta 🙂 Tossa on ennen ja jälkeen kuvat ja ero on kyllä huomattava. Ihanaa kun on tullut vaihtoehtoja sen ”kirsikan” värin rinnalle mitä lähestulkoon vihaan. No eihän tääkään ihan ongelmitta sujunut kun Koskinen ei ollut sekoittanut väriä kunnolla ja minähän rakennusmiehen tyttärenä loppupeleissä hoitelin koko terassin… Siitä seurauksena ihan jumalaton särky ranteissa ja takareisissä ja hetken jo pelkäsn, että onko mun ranteet tulehtuneet vai joudinko työkyvyttömyyseläkkeelle, mutta näköjään maalaaminenkin voi olla rankkaa hommaa 🙂

IMG_4578 IMG_4593

 

Parit puskatkin ehdin siinä samassa hötäkässä istuttaan. Nyt vaan grilli kuumas ja kyllä kelpaa 🙂

Kävin myös moikkamassa mun rakasta siskon tyttöä, jolla olikin mun tuoma tuliais ruokalappu. Siinä samassa opetin Kertulle, kuinka otetaan #selfie 🙂

IMG_4590 IMG_4581 IMG_4588

 

Sunnuntai oli äänestyspäivä ja Suomalaiset voisi nyt mennä vähän itseensä….. Kävin äänestämässä, mutta kaiken tämän valituksen keskellä………… miten voi olla niin surkea äänestysprosentti?. Miten ihmisiä ei kiinnosta mikään………….??? Jokaisen täysikäisen pitäisi tälläisessä taloustilanteessa olla todellakin kiinnostunut asiasta… Mun ehdokas ei valitettavasti päässyt jatkoon 🙁

IMG_4598 IMG_4607

 

Oon ollut niin hyivllä mielin töissä kun kaikki alkaa nyt pikkuhiljaa pyörimään omalla painolla. Mun asiakkaat on hemmotellut mut kukkasilla ja herkuilla jo melkein pilalle. Pakko kyllä sanoo silti että on ollut ihana saada asiakkailta lahjoja 🙂 ja varsinkin nämä mansikat ja kirsikat oli ihan huippuja unohtamatta tämän aamun mozzarella sämpylää 🙂

IMG_4608 IMG_4611 IMG_4633

 

Oon jo pitkään metsästänyt istuvaa haalaria ja nyt sellainen löytyi! House on Brandonilta. Tässä vaatteessa on yleensä vikanan ”pitkäperse” efekti mitä kukaan ei tosissaan voi haluta, mutta tässä sitä ei ole. Ihanan viileä ja tyylikäs asu arkeen tai juhlaan 🙂 http://www.houseofbrandon.com tuonne kannattaa mennä shoppaileen, koska sielä on nyt todella hyvät alet. Esim tämä haalari : http://www.houseofbrandon.com/ale/naiset/ on nyt -50% eli loppu hinta on 44,95e 🙂 Samalla paketilla saapui myös CheapMondayn toppi, joka on myös mulla haalarin alla kuvassa.

Nyt nukkuun ja huomenna lisää asiaa kauneudesta 🙂 -Umppu

 

primebody

6 vastausta artikkeliin “Joudunko työkyvyttömyyseläkkeelle?”

  1. Taas mä voin kysyä sulta jeesia, tällä kertaa tapeteista 🙂 Teillä lienee vanhat tapetit jo seinissä, jonka tilalle nämä uudet ostitte? Pitääkö ne vanhat tapetit irroittaa uusien alta, jos ovat ihan paperitapettia ja niiden alla ei ole muita tapettikerroksia? Muutto kesäkuussa uudisohteeseen ja olivat kerenneet sinne jo laittaa tapetit, jotka ei ihan hirveesti nappaa….

    • kyllä ne kannattaa irroittaa. On olemassa sellainen tapetin irooituskonen millä saa helposti

  2. Moikka,

    Oliko sulla mitään vinkkejä, kuinka saada hiusten lähtö loppumaan?? Mulla on nyt reilun kuukauden ajan lähtenyt päästä ihan tajuton määrä, varsinkin suihkussa ja hiuksia harjatessa, lähtee kerralla jopa 30 hiusta kun harjaa kerran läpi 🙁 Muuten on todella ohuet hiukset niin alkaa jo nyt päälaki paistamaan läpi. Lääkärissä oon käynyt mutta päänahka kuulemma siisti ja hiukset lähtevät tasaisesti päästä. Onko mitään vinkkejä? Shampoita ja seerumeita olen hiusten lähtöön käyttänyt mutta ei ole mitään apua.. Alan olla aika epätoivoinen 🙁

  3. Moikka!

    Biotisan jota saa apteekista on aivan huippu, ei ole aina suoraan hyllyssä, kannattaa kysyä henkilökunnalta:) Ihanat terdekalusteet, mistä olette löytänyt kun kaikkialta saa vaan harmaita?:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta