Voita itsellesi pala luksusta….. ja kauan vaiettu on nyt vihdoin totta

Tsiisus mikä viikko takana. Kyllä on ollut päivän ohjelma melkein niin, että töitä, kotiin ja nukkuun. En missään nimessä valita koska töitähän tehdään silloin kuin niitä on. On ollut mahtavia ilmoja ja ympärillä olevista ihmisistä huomaa auringon tuoman energian ja iloisudeen.   

IMG_4535

 

Kerrankin on ollut sellaista keliä, että voi käyttää ihania kesämekkoja ja kokeilin myös yks päivä vähän huulipunaa, kuten kuvasta näkyy 🙂

IMG_4525 IMG_4533

 

Voin jo melkein sanoa, että kyllä tää kesä on ihmisen parasta aikaa. En valita, että on kuuma, koska nautin niin paljon valosta ja energiasta mitä saan imettyä ihan iltaan asti. Kotona on lämpöilmapumppu, mikä pitää huolen siitä että nukkuminen on mukavaa ja samoin töissä on ilmastointi. Kesän kunniaksi järjestää pienen arvonnan, missä voit voittaa itsellesi hieman luksusta. Lanzan healing oil sarja vahvistaa, korjaa ja elvyyttää hiuksia ja on vaan niin jumalaisen hyväntuksuinen tuote. Homma on sama kuin ennenkin, eli mene PRIMEBODYN face sivuille ja tykkää tästä kuvasta

lanza

 

Kilpailuaikaa on koko ensiviikko 🙂 eli ei tarvitse kiirehtiä 🙂 Tuotepaketin arvo on 79e.

9571_easyfit

 

Sitten asiaan… Mun yksi hyvä ystäväni Pipsa on ollut jo hetken kuntosali hommissa. Niin perustamassa kun pitämässä pumppia 🙂 Valittelin hänelle yksi päivä, että haluan sellaisen ja sellaisen salin, jossa on sitä ja tätä… Pipsa siihen vastasi muikeasti hymyillen, että saattaa olla, että toiveesi toteutuu ja nyt tää on julkista. EasyFit tulee Tampereelle.

Diskojen mersu, legendaarinen Senssi klubi saa Elokuussa aivan uuden elämän ja tällä kertaa yökerhoilut ovat ohi!Tiloihin nimittäin avataan elokuussa liikuntakeskus EasyFit! 
 
Ensimmäinen EasyFit avattiin Vaasaan alkuvuodesta 2011. Tämän jälkeen keskuksia on syntynyt huimaa vauhtia ympäri Suomea, Elokuussa avattava Tampereen keskustaa Senssi klubin tiloihin on kahdeskymmenes EasyFit Suomessa ja lisää tulee jatkuvasti!
 
EasyFit on aivan uudenlainen liikuntakeskus jota on moni kovasti kaivannut.
-ei sitoutumista, asiakkuus on voimassa toistaiseksi kuukauden irtisanomisajalla
-hinta 29,90e/kk, kaikki Suomen keskukset saa käyttöön 39,90e/kk
-laaja aukiolo, keskukset ovat avoinna vuoden jokaisena päivänä vähintään klo.5-23
-uudet ja laadukkaat Technogym- laitteet
-ryhmäliikunta ja spinning
-virtuaalitunnit
-infrapunasaunat
Hintaan 29,90e saa kayttää kaikkia palveluita niin paljon kuin haluaa.
 
Monelle liikuntakeskukseen haluavalle on yleensä monta kynnystä aloittaa, pitkät sitoutumiset joista et pääse edes työttömyyden vuoksi eroon, kallis hinta: varsinkin näinä talouden taantumina ihmiset joutuvat tarkasti miettimään mihin rahansa laittavat, tai aukioloajat eivät sovi aikatauluun.
EasyFitillä nämä kaikki ongelmat on poistettu, mm. virtuaalitunneilla voit jumpata mitä itse haluat klo.5-23.00 joka päivä! Keskusten suuri määrä ja kasvu näin lyhyessä ajassa kertovat huimasta suosiosta. Ja Tampereen keskusta on todellakin tätä kaivannut jo pitkään! 
 
Entinen Senssi klubi tilana tarjoaa aivan mahtavat puitteet. Suuri tila ja yökerhoon mitoitettu ilmastointi takaavat raikkaan treeniympäristön ,elokuussa pääset nostamaan rautaa siinä missä ennen laitoit tanssilattialla jalalla koreeksi tai notkuit baaritiskillä 🙂 Rymäliikuntaa pääset jumppailemaan siellä missä ennen tanssittiin pöydillä! Legendaarisesta diskojen mersusta varmasti jokaisella on omat muistonsa, nyt ns. ”lihatiski” saa uuden merkityksen EasyFitillä.
 
Verkkokauppa aukeaa pian jolloin pääsee ostamaan heti asiakkuutta 🙂

 

IMG_9137

 

Nyt siis päästään kaikki bodaan ja vielä todella edullisesti. Musta noi virtuaali jumpat on ihan huikee juttu, koska aina kun mää haluaisin mennä niin ne ei koskaan osu siihen aikaan ja todellakin virtuaali tunnille on ainakin mulla paljon pienempi kynnys mennä, kun ohjatulle tunille ainakin näin alkuun kun viime kerrasta on aikaa se 15 vuotta 🙂

IMG_4549 IMG_4555

 

Tässä vielä kertauksena mun pitsan ohje kun se monia kiinnosti, eli pohja on tehty pelkästä munasta. 5kpl kanamunaa jotka erotellaan omiin kulhoihin. Vatkaa valkuaiset kovaksivaahdoksi, lisää suola ja keltuaiset joukkoon. Uuni 200-250 n. 10 min pelkkä pohja. Sitten täytteet päälle ja takaisin n. 15 min. Pitsa maistuu ihan pitsalle, eikä pohjakaan maistu munalle. 

Nyt lähden vielä nopeasti äänestämään -Umppu

primebody

7 vastausta artikkeliin “Voita itsellesi pala luksusta….. ja kauan vaiettu on nyt vihdoin totta”

    • Tossa tektissä luki, että 10 lisää kuukausimaksuun niin kortti kät kaikissa easyfiteissä

  1. Moikka! Sulla on sellasset urheilutrikoot mihin oot painattanut sun kampaamon nimen niin mistä olet ne ostanut/painattanut? 🙂

    • Ne on ihan perus trikoot ja oon tilannut Biancaneveltä niihin svarowskin kristalleilla logon

  2. Moikka,

    Iso kiitos pizzapohjan ohjeesta, se tuli testattua jokin aika sitten ja hyvää oli! Jopa teini-ikäinen kehui pohjaa hyväksi. Ainoa miinus kuulemma oli se, että pohja on ”laiheliini” kun tykkää muhkusta pizzapohjasta 🙂 mutta tuo on onneksi vaan muotoseikka, maku ratkaisee 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta