Öljyt chek

Mulla alkoi vihdoin se loma mitä oon kauan kaivannut ja odottanut. Vielä on pari tuntia aikaa ennenkuin kuijetus lähtee kohti Helsinkiä. Mulla on todella pitkä rupeama oikeastaan Tammikuusta asti takana ja nyt onkin aika oikein kunnolla levätä ja vetää vähän happea.

IMG_4225

 

Meillä vietettiin jo äitienpäivää ja sain aivan ihanan oman mutokuvan lahjaksi 🙂 Yhden näköisyys on käsin kosketeltavissa. Tein vielä tänään yhden haastiksen valmiiksi Iltasanomia varten mikä kuvataan sitten heti loman jälkeen 🙂 Hoidin parit sähköpostit ja muut pakolliset, että voin vaan nauttia

IMG_4243

 

Täällä sitä venailen rullat päässä ja koitan rauhottua. On ihana päästä lämpöön ja aurinkoon. Loma on pakollinen juttu ja jos sitä ei pidä niin jossain vaiheessa polttaa itsensä loppuun. Mulla on se hetki ollut aika lähellä, mutta onneksi itse tiedostan koska on vaan otettava pikku timeout.

IMG_7561 IMG_8006 IMG_8746 IMG_8749 IMG_8754 IMG_8776 IMG_8779 IMG_8886 IMG_8855 IMG_0110 IMG_0123 IMG_0168

 

Tässä on muutama ihana kuva mistä tulee hyvät loma muistot mieleen. Lomat on aina ainakin mulle todella antoisia ja siloin saa unohtaa koko arjen <3 Vaikka kyseessä on työ reissu niin uskon, että olen loman jälkeen taas kuin uusi ihminen. 

-Umppu

primebody

Yksi vastaus artikkeliin “Öljyt chek”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta