Munaa ja pitsaa :)

Alkaa jo loppu häämöttään meinaan reissuun on enään muutama päivä. Nää mun 12h työpäivät ovat siis kohta historiaa 🙂 Vaikka oon varannut tän loman (työmatkan) jo vuosi sitten niin se osuu kyllä juuri oikeaan saumaan. Oon edelleen tosi väsynyt koko tästä projektista ja saan luvan kera levätä viikon <3. Mun stressi alkaa ilmeisesti pikkuhiljaa laukeen, koska mulla ei ole oikeastaan koskaan ollut mitään jumeja tms, mutta nyt oli 3 päivää ihan järkyttävä hermosärky  mikä oli niskasta olkapään alapuolelle. Kaikki konstit oli käytetty, lailliset lääkkeet kokeiltu ja ainut vaihtoehto oli kilauttaa kaverille. Ihana Maiju Aalto otti mut käsittelyynsä  (hierontaan) vielä työpäivän jälkeen ja hoiti mut kuntoon. Voin sanoo, että oli kivuliain hieronta koskaan ja hyvä kun lärvi lähti siitä penkin reijästä irti. Oli kuulemma pikku jumeja…. Tähän siis oon ihan itse syyllinen: liian vähän liikuntaa, eikä minkäänlaista venyttelyä, mutta nyt on siis asiat taas kunnossa.

IMG_4212 IMG_4213 IMG_4214

 

Mun on jo pitkään tehnyt meli pitsaa ja tänään täräytin sellaisen. Täähän ei ollut mikään tavalline pitsa ja joku varmaan keksii sille jonkun mahtavan nimen kuten ”fitness pitsa” 🙂 🙂 🙂 . Pohja on tehty pelkästä munasta (5kpl tulee pellillinen). Erottele munat. Vaahdota valkuaiset oikein kunnon tatinaksi. Lisä suola ja sekoita keltuaiset mukaan hellästi hivellen 🙂 Paista pellillä  200´c n.15 min, jonka jälkeen ota pois uunista. Lisää täytteet ja paista uudelleen n. 15-20 min 🙂 Voin sanoo, että lähestulkoon parasta pitsaa ikinä. Mulle noi viljat ei tee hyvää, jotenka tämä on helppo ja loistava resepti ja ilmeisemmin myös gluteeniton 🙂

IMG_4169

 

Mää niin odotan, että mun kiireet loppuu ja saan taas aikaa viettää mun veistoksen kanssa 🙂 Vaikka edelleen asutaan samassa osoitteessa niin aikaa on ihan liian vähän 🙁 Nyt on vaan tehtävä hommia sen eteen, että tulevaisuus on helpompaa ja onnellisempaa 🙂

IMG_4175

 

Teen paljon kuvauksia työkseni ja en tiiä miks mutta tää on yks parhaita behind the scenes kuvia. Nyt on ollut jo pari viikkoa just tolainen olo 🙂 Toi on siis niin susi ruma, ettei mitään järkee. Vielä olis edessä lomatukan värjäys ja sit unta palloon, että jaksaa taas huomenna painaa duunia <3 -umppu

primebody

2 vastausta artikkeliin “Munaa ja pitsaa :)”

  1. hei puhuit tosta ettei sulle oikeen viljat sovi? mitä oireita sulle siitä tulee?:)
    oon epäilly ittelle kans samaa, ni helpottais tietää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta