Mulla on uusi koti

Voi tsiisus mikä rykäsy. Mun alkuviikko oli niin täynnä töitä, että pelkäsin jo melkein kuolemaa 🙂 Maanantaina oli viimeinen päivä vanhassa osoitteessa, josta aloitettiin toteuttamaan muuttoa jo illalla. Jumaliste sitä tavaraa vaan on ja haasteen tekee aina muuttaa suuremmasta pienempään tilaan. Tiistain olin pyhittänyt kokonaan muutolle tai no…… Hiljasen Maikulla oli Oululussa yhdet kuvaukset ja lupasin tehdän hänelle kampauksen ja meikin, koska pitäähän sitä ystävää auttaa hädässä. Tietenkin kun kuvaus oli Oulussa, oli meidän aloitettava jo 6. Pääsin ainakin ajoissa sängystä ylös 🙂 Tässä linkki Maikun blogiin: http://blogi.sportsnutrition.fi/kuvaukset-oulussa/ 

IMG_4112 IMG_4132

 

Tässä on kuvat ennen ja jälkeen ja kuvien välissä on 1 päivä 🙂 Tiistain työtunnit venyt 14,5h 🙂 Muuttoapuna toimi tietenkin pakonedestä Juuso ja mun isä. Primen porukka oli mukana myös aamusta iltaan tavaroiden järjestelyssä, koska oikeastaan meistä ei niin tavaroiden kanniskelussa ole mitään apua. Kun saimme illalla liikkeen valmiiksi niin katselin ihaillen työn tulosta ja tirautin siinä samalla pari kyyneltä, koska olin niin onnellinen. Päivän kruunasi vielä vanhan liikkeen avainten palautus. Vanha ovi on nyt kiinni ja uusi on auki. Voin sanoo, että jumalauta mikä fiilis. Mulla on uus koti <3 

IMG_4135 IMG_4144 IMG_4153 IMG_4152 IMG_4154 IMG_4155Keskiviikko aamu alkoi auringonpaisteella. Olin odottanut tätä päivää ja nyt se oli totta. Oon aina uskonut itseeni ja unelmiini ja tein nyt niistä totta. Olin valmis painaan vaikka läpi yön töitä ja tekemään kaikkeni ja niin teinkin. Avajaiset alkoi klo 10.00 ja menimmekin jo hyvissä ajoin liikkeelle. Ihmisiä tuli jo heti aamusta ja niitä sitten riitti. Avajaiset oli menestys ja oli ihanaa saada paikalle valtava määrä niin vanhoja, kuin uusiakain asiakkaita. Päivä meni kuin siivillä. Mulla on aivan mahtava työporukka ja teami mun ympärillä. Valitettavasti osa meidän porukasta ei päässyt sairastumisen vuoksi mukaan 🙁 Suuri kiitos päivästä kuuluu ehdottomasti koko Primen porukalle ja etenkin Hannalle ja Miialle, koska olitte korvaamattomia <3 

Saatiin ihan järkyttävä määrä kukkasia ja kaikkia ihania juttuja ja kyllä lämmitti mieltä <3 Kiitos kiitos kiitos kaikki vieraat. Lisäksi aivan mahtavana yllärinä rakas Elina oli taikonut mulle jotain aivan uskomatonta <3

IMG_4159

 

Sain ihka oman timanttitakin ja vielä mun ihka omalla timanttilogolla <3 Tää oli ihan super yllätys ja niin hieno (toki kuvassa ei tule ihan oikeuksiinsa). Mun elämä muuttuu nyt paljonkin ja kaikki alkaa taas tavallaan vähän niinkuin alusta. Voimakadussa on voimaa <3  ja mulla on niin hyvä tunne sen suhteen. On se vaan niin, että se ensimäinen fiilis mikä asioista tulee niin usein osuu oikeaan ja kun tuohon tilaan ekaa kertaa pääsiin niin tiesin sen olevan juuri se oikea. Tervetuloa sinne kaikki uudet ja vanhat tutut. Oon vieläkin jotenkin ihan sekaisin tästä koko rupeamasta ja todella väsynyt, mutta silti onnellinen. Musta tuntuu, että oon seissyt kuukauden putkeen ja sen kyllä näkee myös mun jaloista. Pitääkin varata taas hieronta aikoja 🙂 Stressi on nyt poissa ja toivon, että tästä alkaa se mun rauhallisempi vaihe <3 Pian pääsenkin Kreikkaan lepuutaan ja opiskelemaan uutta hiusten saloista ja uusista trendeistä. 

IMG_4157

 

I LOVE MY LIFE. Oon potent huonoa omaa tuntoa siitä, että mun lähes kaikki aika on vierähtänyt viimeiset päivät töissä ja siksi tämä päivä on täysin pyhitetty meidän perheelle. Edessä on vapputoria ja yhdessäoloa sekä kodin siivous.

Haluan vielä kiittä erityisesti mun mahtavia ystäviä (te tiedätte ketä tarkoitan) jotka on tukenut mua tässä projektissa ja uskoo mun hulluihin ideoihin. Vaikka kaikki teistä ei ole lähellä niin tiedän, että ootte aidosti onnellisia mun puolesta. Kiitos mun rakkaalla miehelleni ja isälleni, sillä ilman teitä tätä homma ei olisi koskaan saatu valmiiksi. Kiitos mun perheelle siskoille ja äidille, jotka toimii totuudentorvena <3 Ja kiitos koko primen porukalle kun kuljette mun mukana ja kestätte mun projekteja 🙂  -Umppu

 

primebody

5 vastausta artikkeliin “Mulla on uusi koti”

  1. Hei Umppu 🙂 kysyn sulta tämmöstä asiaa mitä en oikein tiedä keneltä voisin kysyä. Eli siis kisadieetillä kun rasvat lähtee (erityisesti joku kehonrakennus tai bodyfitness missä tullaan viel rasvattomampaan kuntoon) ni rinnatkin varmaan naiselta lähtee. Niin tuleeko ne takaisin kisojen jälkeen kun ”lihotaan” taas sellaiseen normaalikuntoon, vai voiko käydä niin et rasva tulee muuten takas mut rinnat jää sellaiseksi tyhjiksi tai ei palaudu?

    Ja lisäks ONNEA UUDESTA LIIKKEESTÄ 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta