Ullan unelma on kohta totta <3

Jumaliste sitä on taas painettu perse ruvella hommia kellon ympäri, mutta ei se haittaa koska oon aina ollut määrätietoinen ja tiedän mitä haluan ja nyt teen juuri sitä mikä antaa mulle voimaa eli toteuta mun unelmaa <3 Uusi prime http://www.primebeauty.fi on viilausta vaille valmis. Mää oon niin kiitollinen mun rakkaasta aviomiehestä, joka on painanut hommaa vaan mun takiani. Tää on kai sitä tosi rakkautta <3 heheh. Liikkeen muutto ei oo mikään ihan pikkujuttu niinkuin moni varmaan kuvittelee, koska yrittäjänä sitä joutuu tekeen kaiken yksin. 

IMG_4094 IMG_4104 IMG_4098

 

Siinä on hieman ennen ja jälkeen kuvaa ja tietenkin pronssiveistoksen hanuri 🙂 Kesti sitten hetken irrottaa toi systeemi vanhasta liikkeestä kun se oli niitattu ehkä 1000:lla niitillä, purkaa ja asentaa uudelleen. Lisäksi säättää vielä sähköt tuolta samasa reijästä, jonka kattokorkeus huitelee siinä 5m luokkaa 🙂 Tietenkin vanhasta liikkeestä tuotiin myös toinen kattokruunu, josta piti irrottaa joka perkuleen himmeli irti, putsata ja laittaa takaisin 🙂 

IMG_4093

 

Ja btw toi härkänen mankka ei oo mun. Mun on pakko kiittää viä Juusoo ja tietty mun ihanaa Iskää, mitä ilman tästä ei olis tullut yhtään mitään. Te teette mun niin super onnelliseksi <3 Huomenna onkin sitten vanhan liikkeen jäähyväiset ja Tiistana viimeinen silaus ja Keskiviikkona odotetut avajaiset. Voimakatu 2 <3

prime_kutsu_netti2

 

Eilen en ehtinyt niin tänään taas lisää House of Brandonin paketin sisältöä. Siinä olis Juuson #belfie 🙂 Tua on makeita vaatteita myös miehille ja hieman erilaisia. Juuson housut: http://www.houseofbrandon.com/miehet/housut/ kerrankin jotain erilaista ja ihanissa väreissä. Muistakaa, että nyt on ilmainen toimitus yli 20e tilauksille ja koodilla PRIME -20% vielä muutaman päivän, eli nyt kannattaa iskeä.  ( ei koske dr.denim tuotteita) Paita http://www.houseofbrandon.com/miehet/paidat/

 

 

 

 

 

 

IMG_4080 IMG_4081 IMG_4084

 

Ja mun uus takki http://www.houseofbrandon.com/naiset/takit/ mikä on just näihin keleihin ihan loistava. Kevyt todella ohut toppatakki, joka soveltuu myös kesän viileneviin iltoihin. Mulle on ollut jo pitkään hakusessa joku tämän tyylinen ja nyt se löytyy mun kaapista 🙂 

IMG_4085 IMG_4103

 

Letkee luuranko on ollut huitelemassa ja touhuamassa kokopäivän ja nyt kun kaikki raskaat hommat on pois alta niin koko perheen kanssa saunoon ja viettään rauhallista koti-iltaa. Huomenna se show vasta alkaa. Pakko sanoo, että välillä on ihanaa olla ihan super onnellinen <3 Unelmat on tehty toteutettaviksi 

-Umppu

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta