Proud member of Team SportLife nutrition

Tänään aamulla oli kokoontuminen mun ensimäiseen Team Sportlife nutritionin teamipävään. Paikalla oli paljon porukkaa ja osa onkin mulle jo kilpailuista ennestään tuttuja. Tekee välillä niin hyvää tavata ihmisiä kenellä on usein ihan samanlaiset ajatukset kuin itsellä.

IMG_4052 IMG_4054 IMG_4055

 

Kävimme läpi paljonkin asioita, jotka olivat mulle sinänsä uusia, koska oon uusimpia naamoja tässä porukassa. Oli mukava kuunneella kilpailjoiden omia kokemuksia ja tietää vähän tarinaa kasvojen takaa. Siä me hekotettiin bikini porukka meidän ehdottoman hyville läpille 🙂 ja otettiin selfietä hahah 🙂 SportLifen tuotteet on nyt saaneet uudet kasvot ja pakko kyllä sanoa, että tuotteet on nyt niin myyviä ja herkullisen näköisä, vaikka toki oli ne herkullisia vanhoissakin paketeissa 🙂 SportLifen tuotteita on saatavilla hyvin varustetuista elintarvike kaupoista, Life myymälöistä ja toivottavasti kohta ympäri Suomea 🙂

IMG_3567 IMG_3496

SportLifea voit myös seurata Instagramissa @sportlifenutrition ja mut sieltä löytää @umppu 🙂

Homma jatkui yhteis treenien parissa ja syömingeillä, mutta mua kutsui muut hommat, meinaan MUUTTO. 

IMG_4063

On tää joskus vähän heviä olla yrittäjä, treenata, leikkiä kotia, hoitaa lasta ja olla vielä vaimo 🙂 ja toivonkin, että muuton myötä mun elämään tulee vihdoin se rauha ja työpäivät eivät enään veny yli 10………. siis 12 tuntiin 🙂

Kun pääsin kotiin niin kotona mua odotti yllätys… Paketti House of Brandonilta <3 

IMG_4070 IMG_4071 IMG_4074

 

House of brandon on Suomalainen  vaateverkkokauppa, joka tarjoaa muotia vaivattomasti ja nopeasti, mistä saa melkein mitä vaan. http://www.houseofbrandon.com  Tämä ihana mekko lähtee mun Kreikan matkalle ehdottomasti mukaan http://www.houseofbrandon.com/naiset/ylaosat/mekot/  ja vain 34,90e  ja nyt koodilla PRIME saa kaikki mun blogini lukijat -20% alennuksen. Koodi on voimassa 4.5 saakka (ei koske dr denim tuotteita) Ja lisäksi ny on vielä yli 20e toimituksista ilmaiset postikulut kannattaa siis käydä piipahtamassa ostoksilla HETI. 

Nyt vaan unta palloon, koska huomenna jatkuu liikkeen mutto <3

Ihanaa viikonloppua -Umppu

 

primebody

13 vastausta artikkeliin “Proud member of Team SportLife nutrition”

  1. Sportslifen tuotteet on ehdottomasti parhaan makusia! 😉 Enää en vaihtas muuhun, vaikka Sportslifella onki hintaa hieman enemmän.

  2. Aivan ihana mekko! Vaatiiko tuo mekko susta korkkarit pituutensa takia? Lähinnä haen sitä, että uskallanko tilata samanlaisen mekon tällä 161 cm pituudellani kun yleensä maximekot laahaa 10cm maassa 😀 Kuukauden päästä loma koittaa, niin pitäisi vähän matkavaatteita haalia sitä ennen 🙂

    • mulla on koko s ja vaatii korkkarit. Hame on tosi joustavaa, eli xs:kin olis varmaan mennyt päälle 🙂

  3. Sulle sopii tosi hyvin toi punaisen sävy tukassa!:) Ja aivan ihana mekko! Mikä koko sulla on siitä? Usein maksimekoissa mulla on se ongelma että helma on liian pitkä.

    • Kiitos 🙂 S koko ja vaatii korkkarit mutta niinkun jo äskeisessä kommentissa sanoin niin xs olis varmasti myös mennyt päälle

  4. Hey! Pitkästä aikaa palasin blogisi ääreen, ja löysin kivoja vinkkejä mm. leopardikuosisista tuotteista biancanevellä. Osaisitko sanoa (nettikaupasta en nähnyt), onko noita leopardibikineitä saatavana myös nettikaupasta? Aurinkoista kevättä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta