Loppuuko sultakin aina akku?

Muhan on jo kauan rassanut se, että kun yön lataan puhelintani niin loppupäivästä se on jo aivan tyhjä. Nykyään puhelinta käytetään paljon. Itse kirjoitan lähes kaikki mailit puhelimella, luen lehdet, käytän instagramia, facee jne. Tässä on siihen oiva ratkaisu ja aivan täydellinen ainakin mulle. 

IMG_4022 IMG_4023 IMG_4024

 

Mobile Fun on mun pelastus, sillä nyt on olemassa tyylikkäät kuoret, johon on mahdollista liittää llsäakku. Akun voi ladata täyteen ja kantaa mukana tai vaikka pitää puhelimessa kiinni. Se lataa puhelimen täyteen ja on vielä käteen sopiva. Voiko enenmpää toivoa? Mobile Funin sivuilta löytyy oikeastaan mitä vaan kännykkä tarpeita ja tässä onkin linkki tähän lisäakkuun http://www.mobilefun.fi/41420-boostcase-hybrid-case-1500mah-battery-iphone-5s-5-champagne-gold.htm    ja www.mobilefun.fi  En varmaan osaa elää ilma tätä, koska puhelimessa on kaikki tarpeellinen nykyään ja kun otan paljon kuvia yms niin nyt on sitten virtaa koko päiväksi. 

IMG_4014

 

Sitten esittelen tämän mun uuden sauvani 🙂 Tää ei ole todellakaan sitä miltä näyttää. Tätä ei tungeta minnekkään mustaan aukkoon vaan on aivan uusi ja mahtava kiharrin. (Saatavilla primestä).  Kiharat on ollut jo kauan in, mutta asiakkaan haluavat aina jotain uutta ja tässä sitä nyt on 

IMG_4008 IMG_4009 IMG_4010

 

Tällä kihartimella saa aivan uskomattomat luonnonkiharamaiset beach lookin antavat kiharat. Kihara ei ole tasaista vaan siinä on useampaa eri kokoa ja hiukset ei silloin näytä niin väkisin väännetyltä. Sauva on helppo käyttää pyörittämällä osio kerralaan hiuksia sen ympärille. Pakkauksen mukana tulee myös lämpöhanska, millä voit koskea sauvaan. 

IMG_4018

 

Kävin taas tänään uudella primellä siivoamassa ja pikkuhiljaa se alkaa jo muistuttaa kampaamoa 🙂 Lauantaina on SportLifen teamipäivä minne menen ja siitä sitten alkaa muutto rumba. Viikonlopunaikana olisi tarkoitus siirtää lähes kaikki mahdollinen tavara uutteen liikkeeseen ja vältää itse muuttopäivän, eli Tiistain paniikkia. 

prime_kutsu_netti2

 

Vappuaattona kaikki siis PRIMEEN alkaen klo 10 ja osoitehan oli voimakatu 2. Vietämme rentoja avajaisia tarjoiltavien, tarjousten ja seurustelun merkeissä. Kannattaa ehdottomasti tulla paikalle, sillä tarjoukset on voimassa vain sinä päivänä ja paikanpäältä 🙂

IMG_9034

 

Sitten kun saan tän liike projektin maaliin niin jäljellä 1,5 viikkoa töitä ja kauan odotettu loma tai no koulutusmatka. Sen jälkeen lupaan itselleni, etten ota hetkeen mitään projektia vaan alan keskittymään taas itseeni ja alan treenaan taas tosissaan. Haluan saada kehon toimimaan taas normaalisti, minimoida stressin ja alkaa voimaan taas hyvin 🙂 Pikkuhiljaa kohti parempaan. 

-Umppu

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta