Treenauksen maksimointia

Aloitettiin mun ystävän kanssa V….n kevyt keskiviikko ja nyt niitä on 2 takana. Oon taas päässyt treenauksen makuun, mikä on tuntunut ihan super hyvältä. Haluan liikkua myös ihan itseni vuoksi ja oman hyvinvoinnin takia 🙂 Siitä on jo hetki aikaa, kun kävin ostamassa itselleni Wersat (näitä saa Body Actionista). Mää en oo koskaan oppinut käyttään oikeastaan vetoremmejä tai no oon, mutta kun tähän varteen ei ole liikaa senttejä luotu on se seisominen taljan penkillä, veivaaminen, painojen pudotus yms tuntunut aika vaivalloiselta, niin olen jättänyt ne käyttämättä. Mutta nyt mulle on löytynyt uusi paras ystävä. Hyvästi nirhaumat ja kovettumat käsissä ja se iänikuinen käsivarsi särky. Nämä on ihan loistava keksintö, joita en vaihtaisi enään koskaan pois. Wersoilla saan kunnon otteen tangosta, käsipainoista, kuulasta ja oikestaan mistä vaan. Mun ei enään tarvitse käyttää puristusvoimaa ja kärsiä rannesärystä. Nämä on helpot ja nopeat käyttää. Mun käsi on kuin lapsella ja nää on ainoat, millä ote on tukeva ja käsi ei todellakaan lipeä mistään. Treeni keskittyy juuri oikeaan lihakseen ja liikerata puhdistuu entisestään 🙂 

images-39

 

images-40

 

. Oon jo pitkään miettinyt, että haluan muutosta nykyiseen työnkuvaani ja todellakin siihen, että ne surullisen kuuluisat kiinteätkulut pienenee. En enään halua tehdä niitä maratooni työpäiviä ja vain siksi, että voin maksaa laskuja, mitkä on normaalin palkaansaajan 2 työpäivää 🙂 Haluan keskittyä olennaiseen, eli asiakkaisiin täysillä, palvella ne hyvin ja saada siitä vielä palkkaakin 🙂 Kun kerta yrittäjille ei minkäänlaisia helpotuksia ole luvassa on niitä tehtävä itse. Kun tämä rupeama on ohi lähden heti viikon kuluttua viikoksi Kreikkaan ID-hairin koulutusmatkalle. Kreikkaan lennätetään alamme huipuukouluttajia ympäri maailman ja saamme nauttia niistä hotellin altaalla aurinkotuoleissa lepäämällä. Matkan jälkeen on hyvä aloittaa hommat aivan putipuhtaalta pöydältä ja mieli täynnä uusia ideoita <3

IMG_3999

 

 Odotan reissua todellakin. Vaikka perhe on mulle kaikki kaikessa, niin en voi väitää ettenkö nauti siitä, että ei tarvitse huolehtia kuin vain itsestään. Toivon kuitenkin, että meillä on mahdollista tehdä perheen kanssa myös joku yhteinen loma loppukesästä. Muistutan aina ihmisiä pysähtymään tasaisin väliajoin miettimään asioita ja omia saavutuksia. Elämän ei aina tarvitse olla ihmeellistä ja usealla perheellisellä se pyöriikin aikalailla arjen ympärillä. Oon onnellinen, että mulla on aivan mahtava perhe ympärillä joka tukee mua aina mun huilluimmissakin ideoissa. Ilman mun rakasta pronssiveistosta en pystyisi hoitamaan puoliakaan mun asioista ja oon niin onnellinen siitä, että mulla on niin ihana ja kiltti mies. Äidin viisaat sanat on opettanut mua elämässä eteenpäin ja ilman rakkaan Isäni osaavia rakennusmiehen taitoja olisi todellakin mun moni unelma jäänyt saavuttamatta. Mun rakkaat siskot joiden kanssa jaetaan niin ilot ja surut on aivan korvaamattomia ihmisiä kertomaan niitä rehellisiä sanoja mitä välillä kukaan muu ei sano. Mun ystävät on aivan korvaamattomia ja ei ole asiaa mistä en voisi jonkun kanssa puhua. Mulla on aivan käsittämättömän upea verkosto aina mua tukemassa. Tälläisen onnen säilyttämiseesä pitää myös muistaa olla lojaali. Kaikki kyllä tietää, että mulle voi aina soittaa ja mulla on aina aikaa kuunneella, koska tiedän että nämä ihmiset tekisivät saman mulle. 

IMG_8875

 

Onnellisuus ainakin mun elämässä koostuu hyvinkin pienistä asioista 🙂 

-Umppu

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta