Johan on haasteet

Voihan arkihaasteet sanon minä. Kyllä se vaan on totta että mitään ei oikein saa päivittää minneekkään, kun se jotain alkaa ärsyttään. Eihän siinä oo sinansä mitään, mutta oon vaan todennut, että joidenkin arki on vaan niin mielenkiinnotonta ja väkisin väännetyt ruoka-aseltelmat ei vaan mua sytytä 🙂 No otan titenkin neuvosta vaarin ja haastan niitä näkemiäni arjen kuvia..

IMG_3950

 

Tässä on ensimäinen 🙂 Musta ehdiotomasti paras näkemäni pääsiäiskuva. Itseironia on kohdillaan ja tisseillekkin on keksitty aivan uusi käyttötarkoitus 🙂

IMG_3978

 

Seuraava on ehdottoasti tämä 🙂 Jos ei keksi kuvia niin tämän kuvasarjan neuvoja voi kokeilla kotona ja saa tylsän pääsiäisenkin varmasti tuntumaan hauskalta 🙂

Oon aina ihmetellyt niitä kauniita naisia niinkuin esim täykkäreitä, jotka heräävät virheettömänä sängystä ihana silkkikimono päälla ja tukka käherrettynä… No tämä on mun oma aamu-naama ja se on kyllä valehtelematta kaukanan täykkäreistä 🙂

IMG_3976

 

Suraava asia mitä en oo koskaan ymmärtänyt on mun suosikki sormi-suussa 🙂 Kokeiltiin ystäväni kanssa muutamaa vaihtoehtoa ja tässä lopputulos 🙂 Toivon, että näiden kuvien myötä ihmiset jo pikkuhiljaa ymmärtää, että tää on kaukana seksikkyydestä 🙂

IMG_3982 IMG_3983

 

Päätän vielä tän mun kuvan haasteen kasvonaamioon, koska tajusin noiden kuvien perusteella, että mun lärsä tarvitsee apua ja lujaa 🙂

IMG_3985

 

Näytän oikeastaan töyhtöhyypältä 🙂 no mutta se haasteista 🙂 Pääsiäinen tuli ja meni. Nautin siitä, kun ei tarvitse herätä kellon soittoon vaikka heräisinkin aikaisin. Liike on taas saanut hyllyä seinälle ja kaapistot paikoilleen. Seuraavana vuorossa on sähköhommat ja lamppujen asennus. Haastetta tekee hommaan että kaikki pistorasiat on katossa ja katto on useita metrejä korkea 🙂

IMG_3970 IMG_3971

 

Noi kaapithan ei ole vaaleansiniset vaan niissä on muovi päällä 🙂 

Oon siivonnut kotia kun kerrankin on ollut aikaa. 10 koneellista pyykkiä huomioon ottaen, että meillä on 9kg kone 🙂 Suurinosa nurkista on puunattu ja ne ikuisuus projektit on saatu päätökseen. Kun oli niin nättiä ilmaa niin kaivoin terassikalusteetkin suojasta ja paistattelin auringonpaisteessa. BTW nyt kun kasvoihini on tehty kemiallista kuorintaa on minulla päivävoide, missä on suojakerroin 50. Sarjahoito on vielä kesken ja en halua enään yhtään vaurioita ihooni mitä olen välinpitämättömyydelläni nuoruudessa hankkinut. Muistakaa, että ruskettuminen ei ole suojakertoimista kiinni, vaan sillä estetään ihon palaminen. Rusketus säilyy ehdottomasti kauniimpana pidempään, eikä kesi heti paripäivää reissun jälkeen. Ei enään hullua auringonottoa vaan fiksua sellasta. Myöskään ne surullisenkuuluisat öljyt eivät tehsota rusketusa yhtään sen paremmin kuin rasvat ja usein uidessa lähtrvät helposti iholta. Iho on tahmea ja vaatteet ja pyyhe likastuu. Tämäkin on todeistettu ihan ihmiskokeella omalla iholla 🙂 Varsinkin decolteen alue on paikka mistä näkee jokaisen todellisen iän ja mikä palaa usein ensimäisenä, mikä kannattaa myös sujoata hyvin. 

IMG_3974 IMG_3975

 

Ensi viikko on sitten viimeinen viikko vanhassa salongissa, tai no oikeastaan kokonainen viikko. Maanantai 28.4 ollaan vielä auki ja muutto on 29.4 ja seuraavana päivänä onkin sitten avajaiset. Kiirettä pitää siis ensi viikko ja mietin salaa miten tuun selviämään tästä koko hommasta 🙂 No sen näkee sitten 🙂 Oon niin ylpee itsestäni, että kuuntelin sydäntäni ja uskalsin tehdä muutoksen. Toivon tai oikeastaan tiedän että tämän on pitkällä tähtäimellä juuri se oikea vaihtoehto mulle ja tiedän että saan monta stressaavaa asiaa lakaistua maton alle. Koitan aina sanoa ihmisille, että ilman muutosia asiat ei muutu. On otettava välillä pelottaviakin riskejä ja haasteita. 

-Umppu

primebody

2 vastausta artikkeliin “Johan on haasteet”

  1. HAhahah ihania kuvia :D! Nuorempana sitä on itsekin tullut kärtsäiltyä ihoa ihan urakalla.. Nykyisin sitä on paljon tarkempi ja fiksumpi näissä asioissa. Saako kysysä mitä päivävoidetta käytät?

    • Mulla on Anubiksen happivoide, sekä nyt tämä uus suojakertoimella varustettu mikä on saman firman kun nuo itse kuorinnat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta