Missä on mun munat?

Nyt on vuorossa lomaa muutama päivä, tai no toki mulla koskaan mitään lomaa oo 🙂 Tänään oli huippu päivä, sillä vuorossa oli viimeinen silaus Biancaneven B-fit malliston kuvauksia. Aamu alkoi PRIMESSÄ minne saapuin aivan älyttömän kaunis nainen nimeltä Camilla Back. Mun rooli oli tuttu, eli kampausta ja meikkiä. Tässä on vielä kuvausten antia ja tulevaa vaatetta, mitä on pian tilattavissa nettikaupasta. Uutuutena on aivan super ihanat bikinit <3

IMG_3929 IMG_3896 IMG_3908 IMG_3918 IMG_3921 IMG_3925 IMG_3936

 

Nää on niitä huippu työpäiviä 🙂 Pääsiäisenä on ihanaa kun ei ole oikeastaan kiire minnekkään. Ollaankin Vietetty hieman laatuaikaa Vilin kanssa. Vili on seurannut mun kanssa välillä Jutta ja superdieettiä ja jäi ”koukkuun” kun näki sarjassa ekaa kertaa Mentulan. Se kuulemma muistuttaa niin paljon yhden pleikkari pelin Gianttia 🙂 ja Vili varmaan lulee, että jättiläisiä on oikeesti olemassa. Se selitti mulle suu vaahdossa kuinka sen jätin olkapäät syöksee tulta ja sillä on supervoimia ja kuinka se pystyy halkoon kiviä jne. Käydään Juuson kanssa Wolffilla hieronnassa  (Maiju Aallolla jota voin lämpimästi suositella kaikille) ja kun sielä yks päivä odoteltiin Juusoa oli Jari treenaamassa. Onhan se varmaan aika pysäyttävä näky 5.v pojalle 🙂 ja juttu jatkui koko kotimatkan. Eilenhän riemu sitten raikas, kun Vili sai itse jätiltä oman julisteen, mikä on osoitettu Ninja Vilille 🙂 pääsee kunniapaikale Robinin viereen 🙂

IMG_3877

 

Käytiin tänään iltapäivästä kaupungilla, vaikka oikeastaan mikään paikka ei ollut auki 🙂 Ihanaa laatuaikaa kaksistaan 🙂

IMG_3926 IMG_3927 IMG_3930

 

Tänään ollaan myös nähty jos jonkinmoista showta erilaisilla rooliasuilla ja jäätävä pääsiäisnoita, millä on munankarvat hahahahahah 🙂

IMG_3934 IMG_3935 IMG_3937

 

Liike valmistuu hyvää tahtia ja varmaan taas huomenna mennään vähän nikkaroimaan sinne 🙂 Koitan levätä myös pääsiäisenä ja valmistautua liikkeen muuttoon ja avaisiin 🙂 Ihanaa pääsiäistä kaikille. BTW missä on mun munat?

-Umppu

primebody

3 vastausta artikkeliin “Missä on mun munat?”

  1. Hyvää pääsiäistä Umppu!

    Oot sekä bikini fitnessin että fitnessblogimaailman valovoimaisin nainen. 🙂 Sussa vaan on sitä jotain, toivottavasti palaat vielä kisalavoille kunnon tauon jälkeen!

  2. Ahahahaa, voi että mikä pääsiäisnoita, repesin ihan totaalisesti. 😀 Olen pitkään seurannut blogiasi, ja aina siitä saa jotakin mietittävää, uutta tietoa jostain tosi kiinnostavasta tai ihan vaan vaikka päivän parhaat naurut! 🙂 Jatka samaan malliin, ja mukavaa pääsiäisen aikaa, sekä onnea uudelle liikkeelle kun se aukeaa! 🙂

    -Kukka-Maaria-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta