Fitness Classic 2014 vol 2

Eilen sitten tuijotin silmä kovana bikinin tuloksia ja kuvia jokaikisestä paikasta. Se mikä pitää tietenkin ottaa huomioon kevään ja syksyn kilpailuissa, että keväällehän ei ole karsintoja ja ainakin omasta mielestä kilpailijoita oli  todellakin vähemmän kuin syksyllä mukaanlukien kaikki karsinnat. 

IMG_3830 IMG_3831

Lyhyt sarja, eli alle 163, missä myös itse kilpailen. Mielestäni top 5 näytti ainakin kuvien perusteella ainakin omaan silmään todella hyviltä. Kilpailijat eivät olleet langanlaihoja ja lihaksisuutta löytyi juuri sopivasti bikiniin. Tässä sarjassa myös näin ensimäisen hyvän lookin, missä hiukset oli kiinni. Upea kultainen kaunotar.Tässä on mun omasta mielestä top 3 ja likat vois oikeastaan olla missä järjestyksessä tahansa. Kilpailijat olivat ihanan persoonallisen näköisiä verrattuna aiempiin vuosiin missä osaa kilpailijoista ei erottanut kun bikinien väristä. Tykkäsin ja linjaus oli mun mielestä tässä sarjassa juuri oikealla suunnalla.

IMG_3847 IMG_3848 IMG_3849

 

Keksipitkä sarja, jossa oli eniten tuttuja kilpailijoita. Voittajaksi tuli Emmi, joka oli milestäni voittonsa ansainnut. Emmin kroppa muistuttaa ainakin omasta mielestä jo pro-kilpailijaa ja on todella hyvä edustamaan Suomea EM-kilpailuihin. Hän jäi viime kisoissa aivan liian alas ja näytti nyt mistä kana pissii. Oon myös aina  todella paljon tykännyt Henriikka Klemetin kropasta, koska siinä todellakin on lihasta. Henriikka sijoittui vasta sijalle 4,mikä oli mulle todella yllätys. Henriikka menestyi viime vuonna myös EM-kilpailuissa mikä kertoo myös hänen fysiikkansa olevan kansainvälistä tasoa.Keskipitkä sarja oli ehdottomasti kovin koko kilpailussa, sillä mukana oli monta hyvää kilpailijaa. Tykkäsin oikeastaan koko top 6:sta ja sielä oli mun mielestä juuri ne kenenkä sielä kuuluikin olla. 

IMG_3850 IMG_3851 IMG_3852

 

Pitkäsarja oli mulle oikeastaan hieman pettymys. Toki edelleenkään en ole nähnyt kilpailijoita livenä. Ainakin kuvien perusteella näytti, että suurimmalla osalla kilpailijoista oli hyvin laiha kroppa. Itse  pyöreiden hanureiden rakastajana en vain pidä laihoista jaloista ja pitkässä sarjassa lihaksettomuus mielestäni vielä korostuu, kun vartta on kuin muille jakaa :). Osalla myös kroppa näytti hieman löysältä ja olkapäät puuttui lähes kokonaan….. No mutta  sijoituksiin: mun vanha ”kisakämppis” Suvi Iso-kuusela <3 nyt olis kyllä ollut ehdottomasti Suvin vuoro olla nro 1. Suvi oli lavalla kuin enkeli. Jos jotain olisi korjattavaa niin jaloissa väri näytti ainakin kuvissa liian tummalta, mutta muuten oli kyllä ihan kaikkine osa-alueineen voittaja ainesta. Suvin koko Look oli hyvin viimeistelty ja huoliteltu. Vähän kuin junnu sarjassa osan hiukset ja meikki oli hieman platkut.

IMG_3761

Edelleen oon sitä mieltä, että itse kannatan linjauksessa samankaltaista, kuin mitä maailmalla näkee. Silloin Suomalaisilla on mahdollisuus menestyä myös kansainvälisesti. Ainakin uskon, että tänävuonna em-kisaan lähtee vahvempi bikini edustus kuin viimevuonna ja  pidän peukkuja kaikille. Onhan tämä arvostelulajeissa kilpaileminen aika rankkaa ja ymmärrän jokaista kilpailijaa kuka taistelee pettymyksiensä kanssa ja on tyhjä olo. Oonkin joskus sanonut, että lajin luonteen ymmärtää vasta kilpailujen jälkeen. Jotkut itkee onnesta a jotkut pettymyksestä, mutta niin se vaan on. Kisoja tulee ja kisoja menee. Tuloksien käsittely saattaa viedä viikon tai  kaksi ja kaikki reagoivat siihen eritavalla. Olen seurannut useita kilpailijoita somessa ja tuntuu, että kuvat ennen kisaa on ollut paljon tiukkakuntoisempia. Hyvähän tässä on sohvalla spekuloida 🙂 Ainakin omalla kohdalla mulle ei se liian pitkä juomattomuus sovi ja varsinkin kun kisa on yleensä aina illalla. Se on koettu ja kokeilin jotain ihan muuta sm:issä mikä toimi. Jokaisen pitää löytää juuri ne itselleen toimivat viimeistelyt. Toisille sopii tankkaus ja toisille ei samoin toisille sopii juomattomuus ja toisille se tekee vain löysän kunnon. 

IMG_3855

 

Sain messuilla meidän uudet Teami asut Fit Diamonds jota oli pakko käydä testaan ihan salilla asti 🙂 Jos määkin tästä pikkuhiljaa taas pääsen treenin makuun 🙂

Syksyn Expossa tulee varmaan taas olemaan ennätysmäärä kilpailijoita. Multa on kysytty jo ehkä miljoona kertaa mitä mää meinaan tehdä niin mää meinaan tehdä hiuksia ja meikkejä. Toivottavasti aikataulut selviää pian, sillä alan olemaan kohta jo ylibuukattu 🙂 🙂 Osa on varannut multa ajat jo viime Expossa 🙂 ja nyt kilpailujen jälkeen tuli paljon kyselyitä. BTW jos on jotain kysyttävää hiuksiin yms liittyen niin mulle voi laittaa meiliä [email protected]

En tiiä miten toi teksi yhtäkkiä muuttui noin suureks 🙂 Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille -Umppu

primebody

6 vastausta artikkeliin “Fitness Classic 2014 vol 2”

 1. Mä tykkäsin kuvien perusteella tosta Henriikasta 🙂 mun mielestä se oli kaunein ja parhaimmassa kunnossa. Ihan timantti! Olin ihan varma, että se voittaisi 🙂 Suvi oli kyllä ihan enkeli, tummat biksut ja tukka ihanat. Mäkin vähän väriin kiinnitin huomiota. Nämä tietysti vaan mun mielipiteitä, kuvia katsomalla.

  Umppua odotetaan lavalle jo 😀

  -Sandra

  • Saas nähdä koska sinne lyllerrän 🙂 Joo Henriikan olis ehdottomasti kuulunut olla korkeammalla

 2. Joo Henriikka on kyllä ehdoton ykkönen. Harmittaa ettei moista kaunotarta lähetetty uudestaan EM:iin, varmaan olisi tällä kertaa tullut voitto. Toinen upea oli kyllä Janni Hussi, onneksi hän vaihtoi biksu-sarjaan. Oli kyllä ansaittu hopea 🙂 Niin tai näin, jälleen kerran upea suoritus kaikilta, jotka lavalle pääsivät nousemaan.
  Kuinka monta kilpailijaa kerkeät ýksien kisojen aikana stailaamaan? Sinulle taitaa kisapäivät olla hektisempiä silloin kun et itse kilpaile 😀

  • Joo toi syksy on jo ihan buukattu täyteen ja lisäks siinä on karsinnat ja kaikki teen tietenkin niin monta kuin mahdollista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta