Fitness Classic 2014 kilpailut katsojan silmin

Jumaliste mik√§ Lauantai ūüôā Viikonloppuna vietet√§√§n Suomen toiseksi suurinta Fitnesslajien kilpailua Fitness Classicia Helsingin Kultuuritalolla. T√§m√§ oli mun ensim√§inen kilpailu miss√§ olin mukana niin, etten itse ollut lavalla ja n√§in t√§n koko homman taas ihan erilaisin silmin. Mun p√§iv√§ alkoi jo 5.00 aamulla, kun pakkasin kihartimet ja penselit mukaan ja l√§hdin kohti Helsinki√§.

IMG_3717

 

N√§in paljon tavaraa tarvitaan, ett√§ saadaan tuunattua kunnon kisa look ja mik√§√§n n√§ist√§ ei ole turha ūüôā Ensim√§inen etappi oli Helsingiss√§ Pauliinan luona ja toimenkuvanani oli hiukset ja meikki ūüôā

IMG_3722 IMG_3729

Juuso toimi mun apuna ja kuskas mua ympäri Helsinkiä, koska määhän en siä osaa ajaan kun Mannerheimintiellä tai eksyn. Seuraava asiakkaani oli Janni <3 Aivan ihana mimmi ja jalat maassa oleva upea ilmestys. Jannille tein hiukset, joista tuli (vaikka itse sanonkin) niin aivan mahtavat. Look oli todellakin kohdillaan. Janni sijoittui junior SM-kilpailuissa sijalle 2 mikä on aivan mahtavaa <3 Onnittelut

IMG_3769

Siitä sitten viimeiseen kohteeseen Ruoholahteen C`mon tiloihin tuunamaan Tyttiä. Tytti kilpaili Womens Physique sarjassa, mikä on ainakin omasta mielestäni haastavin sarja lookin kannalta. Hiukset eivät saa olla auki, sillä selkä pitää näkyä kunnolla. Kuitenkin itse olen aina toitottanut sitä, että vihaan niitä vahhojenpäivä nutturoita mutta minkäs säännöille teet. Kampaus piti olla naisellisen rento. Tytin look onnistui omasta mielestäni hyvin ja kun katsoin häntä lavalla oli hän ehdottomasti näyttävin kilpailija omasta sarjastaan. Womens Physique sarjan osan stailaius oli jäänyt omasta mielstäni hieman kesken. Tytti sijoittui hienosti sijalle 2, vaikka omasta mielestäni hänen olisi ehdottomasti kuulut olla voittaja.

IMG_3778 IMG_3770 IMG_3794

Kun sain tukka ja meikki urakan loppuun paineltiin itse Koskisen kanssa kultsalle.Olin jo siin√§vaiheessa aivan poikki. Tietenkin ensim√§isen√§ menin Biancaneven osastolle tsekkaamaan tilanteen. ¬†Siel√§ ne aurinkoiset Elina ja Katja ottivat taas iloisin mielin vastaan. BTW Nyt niit√§ animalprintti vaatteita on saatavilla. Edelleen muistutan vaatteiden laadusta, joka on kotimainen ja kest√§v√§. Nyt uutuus tuotteena on B-tight compression tights housut mitk√§ eiv√§t edes tunnu jalassa. Aivan t√§ydelliset p√§√§ll√§. Oli hauska n√§hd√§ paljon tuttuja ja vahdella kuulumisia. Tuntui ett√§ ainakun p√§√§n k√§√§nsi oli joku tuttu jossain ūüôā

IMG_3777
Tulossa pian Biancanevelle

IMG_3761 IMG_3749 IMG_3752 IMG_3753 IMG_3758

Kun olin naisia tuunaamassa niin n√§in vaan naisten ”suuret sarjat” ja miesten ”m√§√§nkiinin”. T√§ss√§ on mun omia mietteit√§ kisoista ja mun omat suosikit ja tietenkin hieman kommentoinitia ūüôā Kuvien perusteella Juniori bikiniss√§ rokotettiin j√§lleen kerran lihaksista. Toki en n√§hnyt kilpailijoita lavalla joten esiintymisest√§ en voi sanoa oikein mit√§√§n. Top-6 oli aika kirjava, sill√§ mukaan mahtui milest√§ni kire√§√§, lihaksikkaampaa, laihaa jne.¬†

IMG_3811

 

Tässä on hieman omia vertaulukuvia kilpailijoista. Tiedän itse kilpailijana, että jo lavalle pääsy on monelle se voitto ja kaikilla on oma tarina sen takana. Nostan hattua kaikille kilpailijoille ketkä tämän rupeaman suorittaa.

IMG_3808 IMG_3809 IMG_3810

 

Janni oli upea ei siitä pääse mihinkään. Voittajaksi valittiin Milla Kelahaara. Kuvien perusteella nro 65 olisi todellakin kuulunut fysiikkansa puolesta olla finaalissa. Samoin Pauliina Pakarisen kunto oli loistava ainakin kuvien perusteella. Osalla väri oli liian tumma mikä on bikinissä todella huono juttu, sillä se kadotta ne pienimmätkin lihakset olemattomiin ja osalla aivan liian vaalea, mikä varmasti vaikuttaa viimekädessä pisteisiin. Tässä kävi vähän niinkuin ajattelinkin, että ne mun mielestä ihanne bikini kunnossa olevat tytöt eivät pärjänneet niin hyvin kun taas sitten sitä hoikempaa pehmeämpää olemusta nostettiin kärkeen. Kampaajan silmällä kyllä suosittelen ehdottomasti hiuksienlaittoon ammattilaista. Osan hiukset oli hieman platkut. 

Sitten shortsi sarjaan. Mun ehdoton suosikki ole Vertti Harju. Siin√§ oli koko setti kohdillaan. H√§nen lava esiintyminen oli todella luonnollista ja aidon n√§k√∂ist√§ sek√§ asennot hakeutivat helposti n√§ytt√§m√§tt√§ liian j√§ykilt√§. Osan poseeraukset ¬†oli mun mielest√§ aivan liian teenn√§isi√§ ja jopa hieman naisellisia ūüôā Vartalot oli aivan kummallisella kiemuralla mik√§ n√§ytti silt√§, ett√§ kilpailija kaatuu kohta ūüôā Vaikka liikkuminen pit√§√§ olla sulavaa niin liika keimailu ja pyllyn heilutus ei mun mielest√§ kuulu t√§h√§n sarjaan ūüôā Suurella osalla esiintyminen oli hyv√§ ja hymy irtosi loistavasti, etenkin Jaani Inkinen oli parantanut t√§ll√§ osa-alueella ihan valtavasti.¬†

IMG_3791
Harju, Inkinen, Altmets

IMG_3792 IMG_3793

 

Kaikki kilpailijat oli hyvi√§, eik√§ joukossa ollut yht√§√§n pommia. Osan shortsit n√§ytti katsomoon liian isoilta ja A-kirjaimen mallisilta, mik√§ taas teki kropasta pienemm√§n n√§k√∂isen. Muutamalla v√§ri oli hieman vaalea ja ”possunpunainen” ja yhdell√§ ei ollut ilmeisesti mit√§√§n naamassa, mik√§ n√§ytti hieman hassulta ”kuunaamalta”. T√§ss√§ sarjassa on ehdottomasti valttia kapea vy√∂t√§r√∂. Olisin ehk√§ odottanut enemm√§n kilpailijoita, mutta varmaan se rynt√§ys tapahtuu sitten syksyll√§. Miehill√§h√§n on tietenkin se, ett√§ jos vaan painat dietti√§ kokoajan niin eth√§n kyll√§k√§√§n kehitykk√§√§n mihink√§√§n. T√§m√§ sarja on ehdottomasti mun oma suosikki, koska kilpailijat edustaa kuitenkin sit√§ luonnollisilla menetelmill√§ hankittua fysiikkaa ūüôā Sarja on hyv√§ piristysruiske katsomoon niiden √∂ljyttyjen tangojen sekaan ūüôā ¬†

Innolla odotan t√§m√§n p√§iv√§n naisten bikinin tuloksia ja mietin tietysti omaa kilpailemistani. Toivon, ett√§ lihaksikuus, py√∂re√§ hanuri ja ihana look valtaavat mitalisjat. ¬†Toivon, ett√§ kilpailuissa menestyy kovat ty√∂n tehneet kilpailijat, ketk√§ edustavat ulkoisesti kansainv√§lisesti kilpailtavaa tasoa….. Se j√§√§ n√§ht√§v√§ksi

-Umppu

 

primebody

6 vastausta artikkeliin “Fitness Classic 2014 kilpailut katsojan silmin”

 1. Kyllä minuakin ihmetytti eilen ja on jo parina edellisenä vuotena tämä lihaksista sakottaminen bikinissä, niinkuin sanoit voittajien tulisi olla hieman lähempänä tätä kansainvälistä tasoa. Yksi esimerkki oli viime vuonna Sari Perälä , nuori likka oli hyvässä kunnossa jos verrataan normaaliin ihmisiin mutta fitness maailmassa ei mitään likalla ei ollut edes reisilihaksia huh huh mitä menoa tuomarit saisivat mennä täysin uusiksi

 2. Musta numero 65 oli ihan huikeassa kunnossa, niin ihmettelin kanssa kun ei finaalissa ollut. Harmi ett√§ rokotetaan lihaksista, kyseess√§ kumminkin fysiikkakisat eiv√§tk√§ missikisat. Ja kuten ”Ihmettelij√§”kin totesi, ei kansainv√§lisesti p√§rj√§√§ jos on vain paremmassa kunnossa kuin tavis… ūüėÄ

  http://punttimimmi.fitfashion.fi/

  • Joo ei sen ihan niin pit√§isi menn√§. Kyll√§ samaa oli aistittavissa my√∂s naisten sarjoissa, josta ajattelin kirjoittaa t√§n√§√§n postauksen.

 3. Oon Umppu samaa mielt√§ ett√§ hiukset ja lookit oli kyll√§ aika platkut, kyll√§ hiuksien kuuluisi olla muutakuin harjattu auki.. Ja meikkikin saisi n√§ky√§ ūüôā

  Mielest√§ni Janni olisi ollut l√§himp√§n√§ omaa unelma bikini kuntoa, aivan upea! Toki seassa oli muitakin jotka oli hyv√§ss√§ kunnossa. Osa taas v√§h√§n kuin missikisoissa ūüôĀ

  • Niinp√§. Jos kerran kisataan niin luulis et haluaa ett√§ kaikki on kunnossa ūüôā

 4. Ei helevetti tuota hra Koskisen naamaa, kun h√§n on sulle kuskina ūüôā Tosi kauniiksi olit kisaajat laittanu. Kyll√§ ammattilaisen k√§den j√§lki on noissa hommissa niin t√§rke√§!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta