Vähän uutta maalia pintaan

Kyllä se vaan niin on, että kun vuodet vierii niin niin vierii naamakin. Mua kaduttaa todellakin, että oon siinä parikymppisenä maannut auringossa ja solariumissa oikeastaan niin paljoin kun se on koskaan ollut mahdollista. Varsinkin kasvojen iho vanhenee auringossa KAKSINKERTAISEN määrän ja on pahin aiheuttaja enneaikaiseen vanhenemiseen. Onneksi mulla on PRIMEN  Miia ja sen salaperäiset hoidot. 

IMG_3702

 

Tänään mulle tehtiin toiseen kertaan kemiallinenkuorinta kasvoihin (suositellaan sarjahoitona). Toimenpide on suht nopea, mutta tulos on todellakin tehokas. Kemiallinen kuorinta ”työntää” ihon alta epäpuhtauksia pois, siloittaa pintajuonteita, uudistaa ihoa, auttaa couperosaan, häivyttää aknearpia, eli käytännössä tekee sulle lähes uuden lärvin 🙂 Mun ensimäisen kerran jälkeen iho oli todella sileä, mutta viikon päästä alkoi kasvoille ilmestymään jonkin verran pieniä näppyjä. Näpyt on siis hyvä asia ja usein ensimäisen kerran jälkeen niin käykin, koska se iho uudistuu.

IMG_3703 IMG_3704 IMG_3705 IMG_3706 IMG_3707

 

Iho puhdistetaan, jonka jälkeen siihen laitetaan happo. Minulle on käytetty nyt mantelihappoa. Happo vaikuttaa kasvoilla noin 5min, jolloin ihoa kevyesti kihelmöi. Hapon päälle suihkutetaan neutralisoija jonka jälkeen se poistetaan ja laitetaan naamio kosteuttamaan ihoa. Huomaan ainakin itse jo nyt todella suuren muutoksen. En voisi kuvitella meneväni koskaan kasvojen kohotukseen, koska mielestäni ihmiset kenelle se on tehty näyttävät pelottavilta. Tätä hoitoa voin todellakin suositella kenelle tahansa, kuka haluaa kasvoille tehokasta hoitoa. 

IMG_3709

 

 

Jos saisin mennä ajassa taaksepäin niin en menisi enään koskaan solariumiin. Toivonkin, että ihmiset ymmärtäisivät se vaarat niin syövän kun ihan vanhenemisen kannalta. Nykypäivänä itseruskettavat on niin laadukaita ja niillä luonnollisen rusketuksen oranssin sijaan ja ne ovat todella turvallisia käyttää. Itse suosittelen juuri meillekkin tulluttu Vita Liberata rusketus sarjaa.

IMG_3150 10001452_10152105699769118_969076043_n 10003992_10152105699764118_1797489031_n

 

Suosittelen suojaamaan kasvot kovalta auringon paahteelta, koska Kasvoihin voi aina laittaa meikkiä ja saada sillä ruskettuneemman vaikutelman tai käyttää päivettäviä voiteita. Lähes kaikki maailman julkimot vannovat rusketustuotteiden nimeen tai käyvän spraytanissa eikä oikeastaan kukaa hanki rusketusta auringosta. 

IMG_3656

 

Pakko oli ottaa kuva salilta, koska mää ihan oikeasti olin siellä 🙂 Meidän teema V….n kevyt keskiviikko osu ja uppos. Aivan huippua on ottaa mukaan kaveri ja treenata sen kanssa. Tietenkin aloitettiin heti kevyemmästä, eli jalka treenistä. Oltiin kyllä molemmat sitten niin hapoilla, että jopa poistuminen salilta teki tuskaa 🙂 Siitä matka jatkui kohti Helsinkiä ja Kevin.Murphyn koulutusta. Aivan ihania hiuksia, oli koko koulutus täynnä ja sain taas niin paljon inspiraatioo työntekoon että. Ihana oli nähdä tuttuja Hesan naamoja pitkästä aikaa.

IMG_3685 IMG_3683

 

Tulin vasta äsken kotiin, koska olin maalamassa uutta salonkia 🙂 Kaikki maalaushommat on nyt tehty ja seuraavaksi alkaakin sisustus ja tavaroiden kasaaminen. Ei tässä oikeasti ole ihan hirveästi aikaa tuhlattavana, koska kohta onkin jo avajaiset <3

IMG_3638 IMG_3640

 

Vielä näistä Biancaneven kuteista: Uusi mallisto tulee siis Kultsalla (Fitness Classicissa) vasta myyntiin. Biancaneve.vom sivustolla on ennakkomyynnissä osa tuotteista. Oon siis antanut väärää tietoa, koska oon ollut ite niin innoissani näistä uutuuksista 🙂

Umppis

primebody

3 vastausta artikkeliin “Vähän uutta maalia pintaan”

  1. Heips, onko minkä hintaisia nuo ruskettavat tuotteet? kannattaisiko noita ostaa? en ole vielä koskaa käyttänyt mitää ruskettavia voiteita mutta olen solariumia vastaan itsekkin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta