Kuka mua on käskemään?

IMG_3566

 

Kuka on meitä määrittelemään keitä me saamme olla ja minkälaisia meidän kuuluu olla. Vaikka kuuluisa lause elä sellaista elämää kuin haluat niin toki pitää ottaa huomioon tietyt velvoitteet. Aina elämä ei vaan voi olla kivaa, helppoa ja hauskaa ja se on hyvä asia. Opimme eniten kuitenkin niistä vaikeista asioista/ajoista koska ainakin kuvittelisin että me kaikki osaamme jollain tapaa olla onnellisia. Kuitenkin meissä on paljon niitä ihmisiä jotka eivät todellakaan saa olla mitä ja ketä he haluavat. Meillä on paljon kultturiin, uskontoon ja esimerkiksi tasa-arvoon liittyviä asioita joissa on todella suuria eroja. Miten kukaan tai jokin on määräämään millaisia ihmisiä me haluamme olla. Mää en kuulu itse oikeastaan mihinkään sellaiseen mikä rajoittaisi mun elämää millään alueella ja saan olla juuri sellainen kuin haluan ja koen olevani vapaa. En osaa kuvitella millaista olisi elää ahdistuksen vankina pahimmassa tapauksessa vaikka koko lopun elämän. Tai että jokin musta riippumaton määrittelisi millainen mun kuuluisi olla.  Ainakin toivon, että mun ei tervitse kuolinvuoteella miettiä että olipa mulla paska elämä. Tällä hetkellä on koko maailmassa taloudellinen tilanne heikko ja kaikki on epävarmaa ja se mikä on tavallaan kauheaa huomata on, että RAHA on tällä hetkellä niin iso asia, että se hallitsee lähes meitä kaikkia. Raha määrittelee milaista elämää elämme tietyllä tapaa kokoajan. Raha antaa valtaa ja vallalla ihmiset kuvittelevat saavuttavansa onnen ja olevansa muita parempia. 

IMG_7119

 

Vaikka tilanne olisi kuinka vaikea tahansa puhuminen auttaa aina. Ei ole mitään niin pahaa asiaa, mistä ei voisi selvitä puhumalla tai saada ainakin kuormaa pienennettyä. Vaikka niitä takaiskuja tulee on aina mietittävä eteenpäin ja muistaa ne elämän unelmat ja pitää ne mielessä. Pitää myös muistaa, että kaikki meidän sisällä lähtee suolistosta ja sen hyvinvoinnista. On opittava kuuntelemaan omaa kehoa ja reagoitava heti pieniinkin muutoksiin. On tavallaan tympeä lukea ihmisten sairauksista, missä esimerkiksi todella suuri osa johtuu yli tai alipainosta.  Oon itse leikkinyt liian monta kertaa terveydellä ja kokenut niin ali kuin ylipainot ja sitä ei suo kenellekkään. Olet kuitenkin juuri itse se avain onneen ja onnelisuuteen.

IMG_3567 IMG_3570 IMG_3576

 

Kun tunnet uupumisen tunnetta ihan tavallisissakin arjen askareissa kannattaa tarkistaa mitä suuhun laittaa ja onko olemassa mahdollisesti jotain puutostiloja. Varsinkin itse kun teen paljon töitä joudun tasaisesti muistuttamaan itseäni, että muista akka syödä. Musta tuntuu etten oikeastaan koskaan tunne nälkää eli en voi sanoa, että olen nälkäisenä kiukkuinen, mutta sen voin sanoa että jos energiatasot on nollassa niin tulos ei voi koskaan olla hyvä. IMG_3582

Karua on, että yleensä ne paskan jauhajat on juurikin niitä ihmisiä kenenkä omassa elämässä ei ole asiat hyvin. Etsitään aina jokin asia mikä ärsyttää ja mistä valittaa ja koskaan ei huomata, että syypää saattaa tuijottaa suoraan peilistä silmiin. Mikä se ongelma sitten on? Jaksan väittää että yksi suurin asia on muutoksen tekemisen pelko. Mää oon aina luottanut intuitioon (kirjotetaaks se noin 😉 ) Oon ottanut elämässä isoja riskejä joskus onnistunut ja joskus epäonnistunut. Jos olisin aina pelannut varmanpäälle en olisi tässä. Mää tiedostan jos en ole tyytyväinen, mutta koskaan en oo jäänyt seisomaan paskaan vaan tehnyt asialle jotain. Välillä on jopa tietyllä tapaa ärsyttävää kun ihmiset sanoo, että miten sää uskallat ja samalla ne valittaa omasta elämästään. Loppuisi sekin valitus jos hekin uskaltaisi. On oltava rohkea ja uskaltaa välillä jopa sairaalla tavalla tavoitella jotain mahdotonta, koska joskus se voi jopa onnistua. Mulle on tapahtumassa nyt paljon kaikkea hyvää ja oon siitä onnellinen, koska oon ottanut riskejä mennyt yhä uudestaan sinne epämukavuus aluleelle. Kova työ palkitaan ja palkintona siinä on parempi elämä 🙂

-Umppu

 

primebody

3 vastausta artikkeliin “Kuka mua on käskemään?”

  1. Hei Umppu!

    Kysymys ei liity postaukseen, mutta ajattelin hyväksikäyttää tätä helppoa yhteyttä kampaajaan 🙂 Tiedätkö, onko Biosilkiä tai Renee Furtereria myynnissä Suomessa kampaamoissa? Olen tähän asti ostanut Hairstoresta mutta menivät pirulaiset poistamaan ne valikoimista…

    Kiitos avusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta