Kuumaa likkaa lehteen

Tänään oli taas mukava päivä töissä mikä painottui kuvauksiin erinäisissä osioissa. Sunnutaina tein Hiljasen Maikun FitBodyn kanteen ja niinkuin sanoin niin eläimellistä menoa on luvassa 🙂 by Biancaneve

10012555_10152193341662740_377223387_n

 

Tänään tein omaan hiusosiooni vinkkejä treenikampauksesta ja mallina mulla oli Sari Perälä meidän Fit Diamonds teamistä. Teamille tai oikeastaan Fit Diamondsille on nyt muuten tullut omat nettisivut ja ne löytyy täältä http://www.ptjarisorsa.fi 

IMG_3534 IMG_3535 IMG_3536

 

Lisäksi lehteen tulee vielä mun ”tekemiä” töitä 🙂 eli luvassa on Maiju Aallon oma juttu mihin tein myös kampauksen ja meikin. Lehden jutut kuvasi Petri Mast. Heti kun lehti ilmestyy lehtipisteisiin niin käy hakemassa omasi.

IMG_3550

Tänään kiirettä piti ja töiden jälkeen mulla olisi ollut yksi koulutus mikä nyt missasin 🙁 Onneksi nyt kevään aikana on paljon koulutuksia joten saan varmasti varastoni täydennettyä. Rakas isäni Sepi ja  mieheni Juuso oli uudella liikkeellä hommissa 🙂 Toistaiseksi se näyttää pelkältä kaaokselta, mutta remppa on jo hyvällä mallilla. Tai eihän sielä tarvitse remonttia tehdä vaan oikestaan vain asentaa. 

IMG_3541 IMG_3542 IMG_3543 IMG_3547

 

Tänään käytiin valitsemassa lattiaa pesupaikan alle, mutta titenkin juuri se oli just loppu mitä olisin halunnut ja sitä tulee vasta perjantaina….. Oliko se niin, että maltti on valttia. Te ette usko kuinka mää odotan liikkeen valmistumista ja avajaisia ja sitä, että homma alkaa puhtaalta pöydältä. 

IMG_3454

 

Aikansa kutakin ja on ihan mahtava päästä huippu porukalla uusiin tiloihin ja aloittaa kaikki tavallaan alusta. Paljon on nämä 3,5 vuotta liikkeen omistajana opettanut ja paljon on vielä opittavaa. Nyt vaan odotellaan, että palaset loksahtaa kohdille ja kaikki menee hyvin. Työ on edelleen se mun intohimo ja mistä nautin ja tekisin varmaankin sitä vaikken saisi edes palkkaa, mutta johtaminen on se toinen juttu. Se on raskasta, vaikeaa, haastavaa, vastuullista joskus jopa ikävää ja teettää satoja tunteja näkymätöntä työtä. Nyt on aika palata juurille, mistä aloitin eli pieneen salonkiin <3 Pakko on kyllä kiittää mun vanhaa pomoa Jampea joka on todellakin opettanut mulle lähes kaiken tästä alasta <3 Nyt ymmärrän jälkikäteen asioita peremmin ja osaan arvostaa niitä ihan eri tavalla. 

Joskus on ihmisiä jotka voi vaan aina pilata sun päivän olkoon tilanne mikä tahansa, mutta joskus on niitäkin päiviä kun joku tietoisesti haluaa toiselle hyvän mielen ja tänään oli sellainen. Mun ihanat ystävät piipahti liikkeellä ja sain heiltä ihanan synttärilahjan. Me lähdetään kylpylään <3 Joskus sitä tekee hyvää vaan rentoutua kiireen keskellä. Ihana piristys <3 Oon aina puhunut siitä negatiivisuuden karkoittamisesta ja nyt aion thedä oikein kevät siivouksen sen asian suhteen. Jokaisesta asiasta voi aina löytää jotain hyvää ja tänään koin taas valaistumisen 😉 Mikä se onkaan kerron myöhemmin. Pahailma ulos ja hyväilma sisään ja sitten ne herneet nenästä ja oksa takapuolesta pois. 

-Umppu

primebody

3 vastausta artikkeliin “Kuumaa likkaa lehteen”

  1. Johtajia on kahdenlaisia, asiajohtajia ja ihmisten johtajia. Ihmisten johtamisesta on monia viisaita sanoja sanonut Jack Welch. Äijä on jo yli 80-vuotias joten jos katsoo videoita niin pitää kyl keskittyä kuuntelemaan, mutta jos vaan on aikaa uhrata, niin suosittelen. Olen itse esimiestyöhön saanut paljon tuon miehen ajatuksista. 🙂

  2. Ihana kuulla, että jaksat paiskia töitä ja tehdä hommia yrittäjänä vaikka välillä olosuhteet on mitä on! Tsemppiä tosi kovasti uuden liikkeen myötä 🙂 Tosi nätti on tuo sinun hihaton farkkupaita. Mistähän minäkin löytäisin sellaisen? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta