Pahin vamma on asennevamma

Kaikille karvoista kiinnostuneille tässä on hieman hius asiaa http://primehairandbeautydesign.blogspot.fi/2014/03/tarjouksia-joita-et-voi-ohittaa.html 

IMG_3454

 

Moni on jo kysellyt uudesta liikkeestä ja avajaisia vietään Vappuna, eli kaikki kynnelle kykenevät mukaan partyihin. Huhtikuu posotellaan vielä vanhassa paikassa ja kuun vaihteessa on muutto uusiin tiloihin <3

IMG_3431

 

Oon jo pitkään miettinyt mikä ihmisiä painaa ja olen varmaan kieltämättä itsekkin kärsinyt samasta asiasta eli asennevammasta. Uskon että juurikin tämä on meillä Suomalaisilla se suurin onglema ja syypää moneen asiaan. Oon todennut kun itsellä on vaikeaa niin kaikki tuntuu lähes paskalta 🙂 Mikään ei huvita, kaikki ärsyttää ja ei oikeastaan kiinnosta tehdä yhtään mitään. Mulle on joskus joku viisa ystävä neuvonut tehdä yhden asian kerralaan, eikä tehdä montaa asiaa samaan aikaan mikä taas aiheuttaa hirveästi stressiä ainakin mun kohdallani. Tavallaan oon yrittänyt tätä toteuttaa mahdollisuuksien mukaan ja oon huoamnnut kuinka helpottavaa se on. Kun katsotaan esimerkiksi meidän työttömyyslukuja voi siitä rehellisesti karsia lähes puolet pois juurikin asennevamman takia. Meillä on ihan liian paljon ihmisiä työssä  mikä ei tunnu miellekkäältä ja ihan liian paljon ihmisiä joita ottaa päähän joka ikinen aamu lähteä töihin. MIKSI? Kuka on sanonut, että työnteko on kuin tanssia? Vastaus on helppo ei kukaan. Työnteko ja ammatinvalinta on syytä tehdä jo hyvissäajoin selväksi ja miettiä asioita haluanko tehdä tätä työtä loppuelämäni?. Työpaikkoja on tarjolla pilvin pimein ja en voi vaan ymmärtää sitä, että niitä ei oteta vastaan. Aina on aloitettava jostain on se sitten mielekästä tai ei. Kukaan ei tule soittamaan sun ovikelloa ja tarjoamaan johtajan paikkaa sekä samalla kerro, että tässä työssä sun ei muuten tarvitse tehdä yhtään mitään  ja saat vaan hyvää liksaa. 

IMG_3468

 

Miksi sitten ne johtajat saavat parempaa palkkaa eivät kaikki ymmärrä. Johtajilla on usein se suurin vastuu ja he joutuvat loppupeleissä vastaamaan lähes kaikista asioista. Johtajat tekevät suuria päätöksiä ja aina ne eivät ole niitä positiivisia. He joutuvat irtisanomaan joskus vasten tahtoaan ihmisiä ja se pitää osata tehdä myös ilman tunteita.He tekevät paljon näkymätöntä työtä mitä moni pitää vain itsestään selvyytenä.  Haluan tällä tavallaan sanoa, että tavallisen työläisen työ on joskus todella helppoa. Jos työnhakijoilla ei ole vaadittavaa koulutusta tai työkokemusta on silloin aloitettava siitä helposta duunista ja jättää se asennevamma himaan 🙂 Työ on työtä ja huvit on huvia. Työstä on otettava vastuu ja kannettava se kunnolla. Tässä maassa raha ei tule helpolla ja sen me jokainen tiedämme. 

Kun itsellä on asiat hyvin alkaa ne asennevammatkin katoamaan. Huomaan, että mua ei enään yhtään ärsytä ne samat asiat kuin ennen ja nautin tästä hetkestä. Taas muistutan siitä että on hyvä tasaisin väliajoin pysähtyä miettimään niitä asioita mitä on saavuttanut elämässä eikä miettiä niitä mitä mulla ei oo. Ei se ruoho ole yhtään sen vihreämpää maailman toisella puolella. Ihmisiä ei kannata kadehtia vaan enemmin ihailla. Ei mulla muuta 🙂

cover_art_icon

 

Huomen aamulla piipahdan töissä stailaamassa suraavan Fit-Body lehden kannen 🙂 Ilmeisemmin eläimellistä menoa luvassa 🙂 

-Umppu

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta