Mikä on kenenkin ongelma

Me olemme kaikki erilaisia ja se on mielestäni upea rikkaus. On leppoisia, harmaita, aurinkoisia, energisiä, kireitä ja takakireitä ihmisiä :). Oon muutaman päivän aikana oppinut taas paljon monestakin asiasta ja sehän on aivan mahtavaa, koska koen saavani uusia näkökantoja asioihin ja koitan ajatella asioita: miltä jostain muusta tuntuu. Oon aina vihannut politiikkaa ja uutisia, mutta kun ikää tulee huomaan uutisten olevan yksi päiväni tärkeimmistä asioista. Mitä täällä on tapahtumassa onkin sitten toinen asia. Uusia päätöksiä, uusia kiristyksiä, leikkauksia ja mitä vielä? Mielestäni apu kuuluu apua tarvitseville ja ne ketkä eivät sitä tarvitse voisivat antaa apunsa pois. Rehellisesti sanottuna esimerkiksi lapsilisä on meidän perheelle yksi kaupassa käynti (enkä nyt väitä että kylvisimme rahassa), mutta jollekkin toiselle perheelle se on todella iso raha ja se vaikuttaa esimerkiksi siihen mitä perheessä syödään. Vaikka meidän perhe on normaali tuloinen niin voin väittää, että me tulisimme toimeenihan hyvin ilman lapsilisää. Voisin hyvillä mielin olla ilman sitä ja antaa sen enemmän apua tarvitsevalle. On tavallaan naurettavaa, että ihmiset kenellä jää verojen jälkeen tuhansia euroja kulutettavaa saavat edes lapsilisää (en kuulu tähän ryhmään). Mihin se oikein perustuu?

IMG_3372

 

Tilanne ei ole enään sama kuin 10-vuotta sitten joten etuuksia ja niiden säätelyä pitäisi tarkastaa tapauskohtaisesti. Tälläisessä tilanteessa ei todellakaan tulisi karsia vähätuloisilta vaan juurkin niiltä rikkailta. Veroja ei todellakaan tulisi kiristää vaan miettiä miten saamme aikaan lisää kulutusta ja homman pyöriin. Tällähetkellä ns. normaalituloisilla ei ole kohta rahaa tehdä yhtään mitään ja se onkin juuri se ongelma. Kustaan tavallaan omaan nilkkaan…. Mulla on itsellä yksi päämäärä: haluan tehdä työtä mitä rakastan ja saada siitä palkkaa ja piste. Yritäjillä ei ole mitään kohta miksi kannattaa yrittää ja ei oteta huomioon, että mekin työllistämme aika suuren osan ihmisistä. 

Kevät tai oikeastaan kesä on täällä ja siksi haluan itsekkin vähän piristystä tähän tulevaan uuteen alkuun ja mikä parempi tapa aloittaa se kuin uus tukka. Orange is new black

IMG_3383 IMG_3386 IMG_3414 IMG_3418

 

Mää oon taas punapää <3 Kun ajat on vaikeita on saatava sitä positiivisuutta liikeelle ja tiedän ainakin itse mitä ja miten on hyvä aloittaa. On aina uskottava itseensä ja siihen omaan tekemiseen. Aina on niitä ihmisiä jotka koittavat lannistaa ja sanovat, että et sää pysty tohon ja ei kannata ja blaa blaa blaa… Me ei eletä täällä muita varten vaan itseämme ja karuhan se on haudassa todeta, että olipas mulla paska elämä. Oon oppinut, että mun ei tarvitse todistella ihmisille tekemisiäni kunhan vaan itse tiedän mitä teen. Me emme elä täällä miellyttääksemme muita vaan tärkeintä on miellyttää itseään. Saan olla onnellinen mun ympärillä olevasta tukiverkosta, jotka tukee mua aina on sitten hyvä tai huono uutinen. Nämä ihmiset ei vaadi multa mitään vaan ovat pelkästään siitä onnellisia, että oon vaan Umppu. Kaikkien pitää muistaa, että olemme jokainen ainutlaatuisia ja meissä on jotain mitä jossain muussa ei.Jokaisen pitää löytää vaan se oma juttu. Deletoi ne ihmiset jotka aihettavat sinulle pahaa mieltä ja vievät energiaa. Mää en ainakaan jaksa riidellä, koska mulla on parempaakin tekemistä. Kaikilla on niitä ylä ja alamäkiä ja itse koen, että kohdallani on juurikin ollut pitkä alamäki joka on nyt muuttumassa ja en todellakaan halua kenenkään tulevan siihen tielle. Kohta kaikki alkaa puhtaalta pöydältä ja nyt alkaa taas uusi vaihe elämässä. Mää en koskaan mieti  tulevassa valmiiksi niitä negatiivisia asioita vaan koitan ajatella, että kaikki järjestyy ja uskon kohtaloon. Mulla alkaa ensi viikolla ruokavalio ja ajattelin lähtee pienen tauon jälkeen treenamaan.

IMG_3373 IMG_3375 IMG_3376 IMG_3379 IMG_3380

 

Kevät tulee ja pidennykset on nyt in. Kuvissa on lähtötilanne, värin jälkeen ja valmis lopputulos. Käytin ID-hairin B-longin ombre pidennyksiä ja lopputulos oli täydellinen. Nyt puhaltaa uudet tuulet ja sain vielä maistiaisen tänään koulutuksesta <3 

IMG_3417

 

Kehitä itseäsi niin se antaa taas uutta inspiraatioo työtekoon. Vanha koirakin oppii uusia temppuja. ILOVE MY JOB. 

-Umppu

primebody

5 vastausta artikkeliin “Mikä on kenenkin ongelma”

    • rippuu ihan täysin millainen laitetaan. Meillä pidennyksiin kuuluu värjäys hintaan. Pituuksia on 30cm, 45cm ja 60cm. Teemme sinetti sekä teippi pidennyksiä. Tarkat hinnat löytyy http://www.primebeauty.fi hnnasto kohdasta

  1. Ehkä toimivin tapa lapsilisiin olisi se, että niitä haettaisiin itse esim netin kautta. Luulen, että näin jotkut perheet joille raha ei ole niin tarpeen, jättäisivät hakematta. Mutta kyllä kaikilla pitää olla sama oikeus niihin. Kaiken logiikan mukaan ne jotka maksavat enemän veroa, tulisi heidän hyötyä enemmän maksamistaan veroista, mutta näin ei ole.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta