Onko tää se puuttuva palanen

En voi muuta sanoo kuin että hahahaha. Miten kekseliästä tehdä Robin leipä jonka nimi on puuttuva palanen…… Toi oli jo niin huono läppä, että repesin ihan totaalisesti. Mulla oli tänään vapaapäivä ja vietinkin sitä nautiskellen ja tehden vanhaa perinteistä nakkikeittoa ruisleivällä. 

IMG_3368

IMG_3369 IMG_3370

Öisin on ollut hieman vaikeuksia hengittämisen kanssa, koska ensimäiset siitepölyt, katupöly ja itse pöly on nyt kovimmillaan ja olen pölylle allerginen. Oon joutunut vaihteleen aina keskellä yötä yläkerrasta alakertaan ja yskimään limaa kurkusta ja taas on henki kulkenut. Aamut on ihania, kun aurinko paistaa ja kai sen on pakko todeta, että kevät on tullut kun hikoilen untuvatakissa. Käväisin tänään taas kirppiksellä täydentämässä pöytääni joka on vielä tämän viikon perjantaihin asti Radiokirppis pöytä 46. Tuotto menee lyhentömättömästi uuteen salonkiin 🙂 

Viikonloppu oli täynnä ohjelmaa. Lauantaina vietettiin PRIMESSÄ ladies nightia minne saapui mukavasti porukkaa. Samalla huomasin kuinka moni mulle todellakin itsestään selvä asia on asiakkailleni täysin uutta, eli alankin tästä eteenpäin selostamaan oikein kunnolla mitä teen ja miksi teen. Pääsin myös hypistelemään kirjaimellisesti tissejä 🙂

IMG_3301

IMG_3360
Minä, Lontoon vahvstus, isosiskoni ja pikkusiskoni

Sunnuntaina olin Mallikoulu Studio Facella pitämässä oppilaille hiusluentoa, mikä kuuluu kurssin yhteen osa-alueeseen. Heti perään pidimme info tilaisuuden tulevasta fitness kurssista Joona Niemen kanssa. Kurssi pitää sisällään tietoa ravinnosta, treenistä, kilpailemisesta ja ulkoisesta olemuksesta. Kurssi ei ole suunnattu kilpailijoille vaan asiasta kiinnostuneille ja kertoa hieman syvemmin asioista ja vastata askarruttaviin kysymyksiin.

IMG_3313

 

Löysin mun lempihousut taas kaapista, jotka on caprit, mutta nythän on keliä 🙂 Biancanevestä.

IMG_3316 IMG_3317 IMG_3327 IMG_3331 IMG_3332 IMG_3333 IMG_3338 IMG_3343 IMG_3344 IMG_3347 IMG_3350 IMG_3351Pää pörrää täynnä ideoita uuteen liikkeeseen ja tällä viikolla pitäisi aloittaa remontti. Joudun luopumaan suuresta osasta tavaraa, koska vanha 79m2 muutuu nyt 45m2. Oonkin saanut jo ihan hyvin myytyä kampaamo kalusteita pois alta, mutta siinä vaiheessa kun kalusteet siirretään tuleekin se härdelli. Koitan miettiä mitenkä se kaikista parhaiten onnistuu. Onneksi muuttomatka ei oo pitkä ja henkilöautolla saa roudattua kaikenlaista kamaa…. Oon niin innoissani uudesta liiketilasta ja toivon saavani enemmän rauhaa ja vähemmän stressiä 🙂

Mulla on pitkästä aikaa hyvä olla, koska pahimmat vastoinkäymiset on nyt toivottavasti takanapäin. Tulossa on paljon uusia juttuja ja varsinkin työrintamalla. Toukokuussa on luvassa viikon koulutusmatka ID:hairin kanssa Kreikassa jota todella odotan. Janoan uuttatietoa alastani ja mikä sen parempaa, kun nauttia koulutuksista ja makoilla poolilla 🙂

IMG_8872Lisäksi alan kirjoittamaan FitBody lehteen asiaa hiuksista, joten sieltä voi lukea jatkossa mun uusimmat vinkit urheilun ja hiustenhoidon nikseistä 🙂 Ihanaa viikkoa kaikille <3 

 

primebody

2 vastausta artikkeliin “Onko tää se puuttuva palanen”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta