Kun pää meinaa räjähtää

On sitä joskus tullut todettua, että oon tietyllä tapaa jonkin sortin kotrollifriikki… Onko se sitten hyvä vai huono asia? Nyt kuun suunnittelen pienen pääni puhki uutta liikettä, niin samalla mietin vanhaa ja sitä tavara määrää. ”Vanha” liike on 79m2 ja kun uusi on 45m2 niin varmaan jokainen osaa laskea sen verran, että tila puolittuu. Meiltä lähtee ns hukka neliöt kokonaan pois. Ne ketkä mut tuntee tietää, että mua kuumottaa ja paljon. Mietin mitenkä siirtyminen menee kivuttomimmin ja kuinka voimme tehdä töitä vanhassa töitä ja samalla rakentaa uutta….. Ehkä nämäkin tässä pikkuhiljaa alkaa hahmottumaan. 

IMG_3240 IMG_3263

 

Aloitin homman alkuun ottamalla taas kirppispöydän. Pakko on saada kaikki ylimääräinen krääsä pois, koska kaappitila pienenee ja muutenkin oon todennut, että en tee kaikella tällä tavaralla yhtään mitään. Radio kirppis ja pöytä 46 🙂 Hyvinon mennyt tavaraa kaupan ja aina pikkuhiljaa vien lisää. Näköjään mun ”sisustus heinät” oli kuumaa kamaa.

IMG_3280

 

Mulla oli tänään vapaapäivä, jonka aloitin omalla työpaikallani ja vuorossa oli meidän uusin hoito kemiallinen kuorinta. Miia valitsi minulle sopivaksi mantelihapon. Alkuun iho puhdistetaan, jonka jälkeen kemiallinen kuorinta-aine laitetaan kasvoille. Itse happo ei juurikaan tuntunut miltään paitsi pikkusen mun nenänpielissä, koska oon niistänyt kohta viikon. Happo annetaan vaikuttaa iholla maximissaan 5min, jonka jälkeen se pyyhitään pois. Kasvoille levitetään seerumi kosteuttamaan ihoa, jonka jälkeen laitetaan naamio. Hoito vaikuttaa kuperoosaan, pikku juonteisiin, maksaläiskiin, aknearpiin ja todellakin heleyttää ihoa. Hoito tehdään sarjahoitona, jolloin saadaan paras lopputulos.

1898291_736748949703923_516423782_n-2

 

Koti hoitona käytetään seerumia aamuin illoin iho pidetään hyvin kosteutettuna. Ainakin omalla kohdalla iho oli todella fresh ja tuntui ihan for real vauvan pyllyltä 🙂 Suosittelen todellakin hoitoa ja lisää voit tiedustella Miialta PRIMESTÄ.

IMG_3268 IMG_3269 IMG_3270

 

Mulla on nyt muutenkin todella hyvä olla ja huomaan se siitä, kun alan taas pitämään huolta itsestäni. Nyt alkoi ripsien kasvatukset tehokuuri. Xtremellä on oma ripsien ja kulmakarvojen kasvatus seerumi, jota laitetaan ripsien tyveen aamuin illoin. hinta on 110e ja on todellakin sen väärti. Tuote on pitkälle kehitetty ja siinä ei ole mitään haitallisia aineita niinkuin monessa muussa kipailevassa tuotteessa. 

IMG_7386

 

Mulla oli tänään treffin myös mun valmentajani Jari Sorsan kanssa (kuvassahan on kuitenkin Heidi 🙂 ). Pakko kiittää Jaria tämän päiväisestä. Oon niin onnelinen näistä molemmista ihmisistä, koska aina edes tarvitse sanoa mitään, kun tuntuu että he lukevat mua kuin avointa kirjaa. Valmennus on todella tärkeä asia ainakin mulle ja se on paljon enemmän kuin saliohjelma. Oon sen varran erikoinen tyyppi, että mut pitää tuntea myös ihmisenä. Mulla on ollut kaikki jo hetken aivan hukassa, mutta aloitaan taas hiljalleen käynnistymään. Mun kroppa on ollut kisoista asti aika tukossa ja kävinkin Wolffilla Maiju-Minnea Aalolla hierottavana. Vuorossa oli jalat ja kuvittelin kaiken olevan kunnossa, mutta olin kuulemma niin tukossa ettei mitään järjkeä. Kun oon vähän liian yliliikkuva niin en oikeastaan koskaan tunne minkäänlaista kireyttä lihaksissa, mutta hieronnan jälkeen olin kuin uusi ihminen. Voin suositella Maijua kaikille ja puhun pienten ihmisten puolesta, sillä koko voi hämätä 🙂 Kunnon otteet ja lopputulos täydellinen. 

426539_10150565227649118_1634024716_n

 

Launtaina muistutukseksi PRIMEN ladies night. Mukana uudet meikkisarjat, Diamond clinic ja Vita liberata. Tilaisuus alkaa 16.30 ja on avoin kaikille. Sunnuntaina mut löytää Studio Facelta, missä on ilmainen info tilaisuus kaikille Fitneksestä kiinnostuneille. Mukana on minä ja Joona Niemi. Kerromme lyhyesti mitä tuleva Fitness kurssi tulee sisältämään joten kaikki kynnele kykenevät mukaan. http://www.studioface.fi

Tänään voin vaan todeta, että asioilla on tapana järjestyä <3 Love you Umps

primebody

6 vastausta artikkeliin “Kun pää meinaa räjähtää”

  1. Hei, osaisitko sanoa mikä on paras kasvohoito jos on nenässä paljon mustapäitä ja otsassa sellaisia pieniä kovia finnejä ja näppylöitä. Haluaisin nopeasti eroon ja ihon puhtaaksi monen ihokerroksen osalta. Ja sitten vielä, että tiedätkö mistä johtuu kun kulman alueelle tulee usein isoja kovia finnejä, mitä ei voi itte puristaa. Siis sellaisia sormenpään kokoisia. Ja ihon puhdistan päivin illoin, käytän meikkiä ehkä kahtena päivänä viikosta, ja kuorin kasvot 2kertaa viikossa.:)

    • Toi kemiallinen kuorinta on todella hyvä. Siihen voi tehdä alle ihon puhdistusta, jolloin epäpuhtaudet poistuvat vielä tehokkaammin. Suosittelen, että soitat vaikka Miialle suoraan ja keskustelet hänen kanssaan 🙂 sen osaan sanoa, että on hyvin tärkeää, että on oikeanlaiset tuotteet käytössä ja puhdistusaineet. Sormenpään kokoiset finnit kuulostaa pelottavalta 🙂 mutta usein sellaiset isot finnit on ihon alla olevia mitä ei voi puristaa. Muutenkaan finnien puristelua ei suositella, koska kädet saattaa olla likaiset joka voi aiheuttaa tulehduksen ja lisäksi ihohuokoset ei ole yhtään auki minkä kosmetologi tekee aina ennen puhdistusta 🙂

  2. kannattaa lukea tämä.. Boy London merkistä vähän infoa http://sharon.indiedays.com/2013/10/missa-menee-raja/

    ”Boy London -vaatemerkin keksijä Stephane Raynor oli punk-aatteen ihannoija, joka perusti vaatemerkkinsä vuonna 1977 ja käytti inspiraationaan mm. Hitlerin kuvia ja hakaristejä. Boy London oli silloin nimeltään pelkkä BOY, mutta päätti myöhemmin uudistaa brändinsä, nimesi merkin Boy Londoniksi ja pelkisti logonsa pelkäksi kotkaksi, jonka itse asiassa suunnitteli itse Adolf Hitler 30-luvulla. ”

    • no ei mennyt sitten ihan putkeen toi mun pipo valinta 🙂 Kiitos tästä informaatiosta kannattaa siis ottaa selvää mitä päähänsä tunkee hahaha

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta