Köyhän ei varaa ostaa halpaa ja rikkaan esittäminen on maailmanlopun alku

Huomenna koittaa yksi suuri mutos, kun saan avaimet uuteen liiketilaan. Mää oon tunnetusti nopee liikkeissä ja töissä jo vähän toppuuteltiin, etten mene avaimen lunastukseen jo yks työkärry mukana 🙂 Hirvee polte on saada se pian näyttely kuntoon. Mulla varmaan laukes joku pitkä stressi ja sain tietenkin hirveen räkätaudin kyytipojaks. Toki nyt varmaan alkaa jo olemaan siitepölyä tai keskustassa ainakin hiekkapölyä. Kun kävelet Hämeenkatua narskuu hiekka hampaissa jne. 

IMG_7672

 

Mää aina jaksan jauhaa laadusta ja siitä kuinka arvostan tuotteita mitkä on kestäviä. Mulla on syksystä asti ollut nämä Freddyt. Niin kivan muhkeen hanurin kuin niillä saakin niin laatu on jotain………. Jotkut tuotteet on ylihinnoiteltuja ja sen siitä saa, kun on mainoksen uhri.

IMG_3119 IMG_3120Pakko sanoo, että petyin näihin booty housuihin. Ymmärrän jos 10e legginsit näyttävät tolta, mutta noiden housujen sauman kirjamellisesti laukee käsiin. Tähän voin siis todeta, että köyhän ei oo varaa ostaa halpaa. 

484892_570201276409691_583130293_n

 

Oon ollut nyt hetken kokonaan urheilematta ja en ole tehnyt kirjaimellisesti yhtään mitään ja pakko sanoa, että oon nauttinut tästä aivan yhtä paljon, kuin siitä 4xviikossa salista ja niistä tuhansista tunneista aeroobisista. Tavallaan ne asiat mitä menetin keskittyen vain ja ainoastaan kilpailemiseen niin olen nyt niitä pikkuhiljaa palauttanut  takaisin. Mun mielestä ei oo oikeeta tapaa tai värää. Toiset voi antaa lajille koko elämän, mutta on nähtvä myös se toinen mahdollisuus. Mun pitää sano, että mulla on monta paljon arvokkaampaakin asiaa ja haluan nyt keskittyä niihin. Oon kilpaurheillut 6. vuotiaasta asti ja vaikka siitä on paljon mahtavia muistoja ja menestystarinoita niin toisaalta se on nyt pokaaleina ja mitaleina hyllyssä pölyttymässä. Vaikka tätä perään kuulutellaan, kuinka se on elmäntapa niin omasta mielestäni siitä on hyvä ottaa joskus täysi irtiotto. Ei sitä ihmiset oo ennenkään kuollut rentoon elämään, vai onko? Maitorahkaakin on kuulemma baarien narikat täynnä….

IMG_7395

 

ja jaksan perään kuuluttaa, että kohta healthy is new sexy 🙂 Elämäntapoja on monia, mutta kannattaa keskittyä siihen tärkeimpään, eli onnellisuuteen. Tukiverkko on kaikille meille tärkeä ja ilman sitä on oikeasti aika ankeeta. Vaikka päämääränä on ne kisalavat niin ei kannata unohtaa niitä ystäviä ja toitottaa sitä omaa (ainut ja oikea) elämäntapaa kaikille. Mää oon ite joutunut tästä asiasta kärsiin ja oivaltanut monta asiaa jälkeenpäin <3 Taas oli äiti oikeessa, että fitness on kuin uskonto 🙂 #lol

IMG_3114

 

Primeen saapui uusia kevään väreissä olevia ghd rautoja 169e. Kevät näkyy nyt kaikkialla ja antaa ainakin mulle ihan älyttömästi energiaa. Ihmiset on vierkeempiä ja iloisempia ja se antaa myös vuorovaikutuksena energiaa. Toivotaan, että koko Suomi lähtis nyt hurjaan nousuun. Ei liikaa sääntöjä, valitusta, veroja jne

-Umppu

 

primebody

13 vastausta artikkeliin “Köyhän ei varaa ostaa halpaa ja rikkaan esittäminen on maailmanlopun alku”

 1. Hei mä oon kuullu viime aikoina pelkästään negatiivista noiden housujen laadusta!!! Itsekkin tekis mieli ostaa, mutta tulin toisiin aatoksiin kun kuulin mikä housujen laatu on…

  • joo saahan niillä jäätävän berberin, vaikka aina kun mulla on ollut noi jalassa niin ihmiset on taas kyselly pers imblanttien perään….. Jos hinta oli s sen 25e niin silloin laatu ja hinta kohtaisivat…. En sit tiiä onko noita muuta materiaalia kun tota ns trikoota

 2. Äääh, mäkin oon miettinyt Freddyjen ostamista, mutta aika suolainen hinta jos laatu on tuollainen… Ehditkö niitä paljon käyttämään vai hajosivatko heti ensimmäisinä kertoina?

  • Kyllä ne valitettavasti aika nopeesti meni huonoks ja kankaasta tulee hieman läpikuultava… Toki en nyt tiedä jos on tullut niitä paksumpia versioita näin jollain farkku kangasta olevat..

 3. Hei lukeeko niissä sun housuissa sitä mallin nimeä ja/tai materiaalia ja prosentteja? Voisi vähän tehdä netissä vertailua, mikäli joskus moiset housut hankkisin. Jos niitä on eri materiaalista tai jtn… 🙂

 4. Joo noi oli mullekin iso pettymys. Haarukset ”nyppyynty” ja oheni nopeesti. Peppu näyttää superhyvältä, mutta siihen se jää.. tässä maailmassa mennään jo liikaa kertakäyttömeiningillä. 🙁 Onneksi reklamaatio meni läpi ja tiedän ens kerralla käyttää vähät rahani fiksummin.

  Kiva kun oot bloggailla viime aikoina usein! Ja onnea uudelle liiketilalle, varmasi virkistää mieltä ja antaa uutta intoa työhönkin.

 5. Oho, onpa tosiaan paska laatu noissa housuissa! Kaikki on niiin kovasti hypettänyt noita ympäriinsä. Taidankin vetää omalta hankitalistalta yli koko pöksyt. 😀

 6. Hyvin sanottu toi että seuraava buumi on ”healthy is the new sexy”, mä niiin uskon et niin se tulee meneen 🙂 Tai haluan uskoa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta