Salaisuus julki :)

No niin nyt on kaikki sitten virallista. Mun salisuuteni on nyt nimi paperissa ja voi tätä onnen ja uusien unelmien tunnetta. Nyt alkaa kausi pahailma ulos hyväilma sisään. Eli homman nimi on se, että musta tule Ratinanrantalainen <3 images-36

En suinkaan itse muuta sinne, vaan PRIME muuttaa, eli Toukokuussa ollaan jo uusissa tiloissa. Oon aivan innoissani ja mutu sanoo, että tämän on juuri se muutos mitä tällähetkellä tarvitsen. Meidän liiketilan koko hieman pienenee, mutta palvelut pysyvät samana. Kaikki on uutta, jopa huoneisto <3

images-35

 

Meillä on jopa ihan ikioma keittiö, mitä oon todellakin kaivannut. Parasta aikaa on päästä suunnittelemaan ja tehdä tilasta sellainen, missä itse viihtyy. Jollekin tämä uutinen on yks hailee, mutta mulle todella suuri muutos mun elämässä, josta saan ihan perkeleesti voimaaimages-34

 

Oon kohta 3 viikkoa elänyt jännityksessä tilanteessa, missä kaikki on niin levällään ja avoinna, kuin olla ja voi. Ensiksi mulla oli tarkoitus ostaa yksi vanha kampaamo, mutta päädyin siihen ratkaisuun, että en tee mitään tavaroilla, mitä mulla jo on ja kun ne ei nyt mun fengshuiden kanssa mennyt ihan yksiin. Saan jo tällä viikolla avaimet uuteen tilaan, johon ei tarvitse tehdä oikeastaan mitään muuta, kuin asentaa pesupaikat <3 Siitä tulee unelmien Ullan Salonki. Liiketila sijaitsee tällä hetkellä toimivan Deco Talon vieressä. Oon niin onnellinen, että tapahtuu muutoksia ja miellyttäviä sellaisia. Uusissa liiketiloissa on paljon hyvää ja asiakkailleekin parkkipaikka ihan oven edessä <3 My dream come true <3

IMG_1061

 

Tänään, meillä oli myös B-longin pidennyskoulutus. Sielä oli vanhan kertausta, mutta myös paljon uusia juttuja. Vaikka olen tehnyt pidennyksiä jo vuodesta 1999 (mieti) niin koulutusta ei ole koskaan liikaa. Ammatissa pitää kehittyä ja jos opit koulutuksesta yhdenkin uuden asian se on hyödyllinen. Me ollaan Hanna-Loviisan kanssa nyt virallisesti B-longin sertifioidut kampaajat 

IMG_3109

 

IMG_3295

 

Nyt alkaa pitkästä aikaa olemaan taas ihan super hyvä mieli ja jos sitä sais pikkuhiljaa taas sen arjen pöyrimään <3

-Umppu

primebody

15 vastausta artikkeliin “Salaisuus julki :)”

 1. Onnea kovasti uudelle paikalle. Mä jo ajattelin, että sut on saatu ympäripuhuttua ja rupeat kouluttajaksi jollekin merkille tai vaikka kouluun opettajaksi 😉

  • Ei oo toistaiseksi harmainta hajua. Sinänsä se ei kuulu mulle tai taloyhtiön ei tarvitse mulle sitä kertoa, mutta odotellaan 🙂 Siinä olis jollekkin liiketila 🙂

 2. Ehkä huonoin liikepaikka kampaamolle. Toinen pulju nurkan takana ja bussipysäkiltä pitkä matka. Lopun alku, lävähtää päin näköä kuten sun ”fitness ura”, ei tullu menestystä vaa löysä pehva ja jenkkikset. Ehkä joskus tajuut että ajat ittees umpikujaa

  • Oikeesti…. Mikä tekee ihmisen olemaan tuollainen? Taitaa nyt olla sun omassa elämässä jokin todella ja pahasti vialla.

  • Etkö pysty myöntää että oot tehny virheen? Syökset muidenkin työpaikat lakoo etkä vaa omaas.

  • enhän oo edes sinne muuttanut vielä. Se on just se mitä haluan ja se ei sinänsä kuulu sulle peen vertaa joten kannattaa keskittyä niin omiin asioihin. En ymmärrä sun kaltaisia ihmisiä.

  • En tiiä minkälaiset jenkkikset tältä kommentoijalta löytyy kun negatiivisin asia on se, että bussipysäkiltä on pitkä matka:D Haha, Umppu oot niiin asenne muija!!

 3. herranjumala mitä palautetta…. ”bussipysäkiltä liian pitkä matka”, ihan tiedoksenne vaan että lähimmältä pysäkiltä kävelee noin 200 metriä ja jossain vaiheessa keväällä ratinanrannan kautta alkaa kulkea myös bussi 🙂 mun mielest tää on ihan hemmetin hieno juttu, muutatte suoraa mun alakertaan niin pääsen teille varailee aikoi, jippii!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta