Määhän nuorennun silmissä :)

Lauantaina oli lyhyt työpäivä, jonka jälkeen menin suoraan Diamon Clinicille 🙂 Luvassa on mun otsan silitys kauniisti sanottuna. Mirja ja Susanna oli niin iloisia, joten energia tarttu mukaan itse minuunkin. 

IMG_3094

 

Aineen vaikutuksessa kestää aina muutama päivä, mutta jo yhden päivän jälkeen tulos on näkyvissä. Lopputuloksen näkeen noin 3:n vuorokauden päästä. Tämä ei ole pelkästään mun ikä kriisiin liittyen, vaan todellakin auttaa mun jatkuvassa päänsäryssä ja samalla saan fressimmän ilmeen 🙂 Kirjoitin jo aiemmin, että pidän PRIMESSÄ 22.3 Launtaina meikki-illan ja ilokseni voin kertoa Diamond Clinicin olevan mukana tapahtumassa. Samalla saa siis heidän tarjoamiaan hoitoja (joista tarkemmin ensi viikolla).

581853_10151812752708691_1130532162_n

 

Diamond Clinicin pääkallo paikka sijaitsee Tampereella hämeen kadulla ja tässä on hieman lisätietoa http://diamondclinic.fi Botox ei ole suinkaan kehitetty alun alkaen ryppyjen siloittamiseen. Sitä käytetään esimerkiksi cp-vamma potilailla, migreeniin, liika hikoiluun ja ties vaikka mihin hoitoon. Haluan vielä kertoa, että botox ei ole se aina mitä laitetaan huuliin niinkuin kaikki aina luulee 🙂 Itsellä toimenpide ei jätä mitään jälkiä ja sen laittokin kestää vain muutaman minuutin. Hoidon jälkeen lähdin kotiin ja odotin todella sitä ruusukimppua ja jotain kivaa, mutta ei mennyt niinkuin strömsöössä tällä kertaa. Koskinen oli kun persuksiin ammuttu karhu…. Pikku puhuttelun jälkeen sain kimpun tulpaaneja siwasta….. On siteen aivan turha odottaa mitään pihviä ja mitä se nyt oli ens viikolla…. 🙂 🙂 🙂 

IMG_3057 IMG_3060

 

Eilinen ilta meni siskojeni kanssa syöden ja rentoutuen ja tietenkin sain nuuhkia taas vauvaa…. Osa onkin jo veikannut mun ”salaisuutta”, mutta en ole raskaana 🙂 Näillä näkymin Maanantaina voin jo julkaista mun salaisuuden, jos homma  menee niinkuin pitää. Nyt on jo annettu vihreää valoa. 

IMG_3067

 

Saatiin joulupukilta Kodin 1:een lahjakortti ja ajattelin kevään kunniaksi tehdä jotain uudistuksia. Sieltä löytyikin (ainakin) musta hieno lamppu ja kirjain K kuvastaakin hyvin meidän perhettä. En oo pitkään aikaan käynyt missään sisustusliikkeissä, mutta kevät on aina sitä aikaa kun tekee mieli uudistusta. Pakko se on taas kohta varata kirppispöytä, että saa kaappeihin tilaa. En ymmärrä mistä tota tavaraa aina tulee ja kertyy ihan hulluna kaapin nurkkiin, vaikka oon sitä urakalla jo hävittänyt moneen kertaan.

IMG_3080

 

Mulla olis muuten myynnissä mun kisabikinit. Nämä on tehty mittatilaustyönä ja käsityönä. Bikinit on Biancanevestä ovh 980e ja pyynti olis 600e. Nämä on kuin uudet 🙂 Alaosa on kokoa xs ja yläosa kokoa M. Bikinit on niin täynnä kiviä, ettei enempää mahdu. Jos kiinnostaa niin mulle voi laitta viestiä facessa tai s-postia [email protected]

IMG_3095

 

Tää mun masis alkaa oleen kohta mennee talven lumia ja ymmärrän kuinka suuri vaikutus auringolla on. Mun oli pakko päästä pihalle ja mitäs muutakaan tekemään, kuin haravoimaan. Jynssäsin saunan ja pesuhuoneenkin oikein kunnolla ja nyt on jo kolmas koneellinen pyykkiä pyörimässä. Kevät saa tulla todellakin. 

IMG_3673

 

Tänä viikonloppuna kilpailtiin eri liiton fitness kilpailut. Tässä on ”kollegani” Katrin hyvä raportti kilpailuista http://fityoutoo.fitfashion.fi/2014/03/09/tunnelmia-fitness-helsinki-kisoista/ Itse en ollut paikanpäällä ja kuvia seuranneena, voin vain todeta edelleen että näitä ja ifbb:n kilpailuja ei voi verrata keskenään. Linja on aivan muuta kun mitä liitossa missä itse kilpailen on ja kilpailut on jo tyylillesti toisistaan todella poikkeavat.  Meillä ei ole rekvisiittaa ja se keskittyy paljon enemmän fysikkaan. Linja on ehdottomasti pehmeämpää fysiikkaa, ei lihaserottuvuutta, sporttisuutta ja nimenomaan show meininkiä. On hyvä että kaikille on jokin kilpail ja näissä kilpailuissa on ehdottomasti montakin asiaa paremmin mitä meillä ei 🙂  Suomalaiset saivat hyviä sijoituksia näissä kisoissa, joten onnittelut heille. 

 

Ihanaa aurinkoista Sunnutaita -Umppu

primebody

2 vastausta artikkeliin “Määhän nuorennun silmissä :)”

  1. Oon ite miettinyt kokeilla botoxia juurikin kovien päänsärkyjen takia. Epäilyttää vaan pikkuisen sen toimivuus. Tiedän että toimii, mutta mistä tietävät mihin sitä pitää laittaa? Tekevätkö paljon tuota tämmöisten syiden takia? Katoin noita hintoja, niin ilmeisesti se on sitten toi kasvojen yläosa mikä käsitellään? Minkä tyyppistä kipua sulla on jos auttaa siihen?
    Kauheesti kysymyksiä ja kiitos jos jaksat vastata 🙂

    • Mulla on tavallaan stressi päänsärkyä. Kyllä ne osaa ne oikeat pisteet katsoa ja se on kyllä todella auttanut ainakin mua. Kipu lähtee kokonaan pois. Kannattaa soittaa suoraan sinne niin ne osaa paremmin kertoa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta