#makeup #duckface #selfpic

Tänään tapahtui suuria juttuja ja odottelen posken kuumana s-postia… Uuu niin jännää, että ei meinaa mistään tulla mitään.  Mulla oli tänään kuumakivihieronta ja olin todella positiivisesti yllättynyt, kuinka miellyttävää ja rentouttavaa se oli. Näin yli stressaantuneelle mutsille teki kyllä erittäin hyvää. 

IMG_2963

 

Instagramissa (@umppu) pyörii villitys mitä teet nyt ja kavereita haastetaan mukaan….. Multahan ei kukaan sitä kysynyt, mutta päätin piristää ihmisiä mun härkäsellä piikkipanta trollinkorva kuvalla 🙂 Toi piikkipanta on siis samaa materiaali, kuin piikkimatto ja toimii todella hyvin stressi päänsärkyyn ja rentoutumiseen. Hintakin oli muistaakseni 16e, eli ei paha ollenkaan. Päivä päivän jälkeen huomaan energiatasoni nousevan ja jaksan kokoajan paremmin ja se fiilis on mahtava.

Meillä on ollut PRIMESSÄ testauksessa uusi meikkisarja (mschic) vanhan jäätyä pois valikoimistamme. Oon nyt käyttänyt niitä tämän viikon ja ne on olleet todellakin aivan loistavia. Tuotteet ovat runsas pigmenntisiä ja korkea laatusia.

IMG_2972 IMG_2973 IMG_2975 IMG_2976 IMG_2978 IMG_2979 IMG_2980 IMG_2981 IMG_2982 IMG_2983 IMG_2986

 

Ajattelin pitää PRIMESSÄ meikki-illan piakkoin 22.3, joka on maksuton tilaisuus. Sielä saa tutustua sarjaan, sekä tilata meikkejä  ennakkoon itselle. Luon PRIMEN face sivuille tapahtuman, mutta jos et ole sivujen tykkääjä niin ilmoittautumiset voi laittaa myös mun s-postiin [email protected] Autan myös konsultaatioissa värien ja tuotteiden kanssa, sekä mahdollisuuksien mukaan teen pikameikkejä halukkaille. Tämä tuotesarja on yksi laadukkaimpia, mitä olen koskaan käyttänyt ja meikki ei tunnu iholla miltään. Jos sinulla on ongelmia meikkipohjan kanssa(iho kiiltää) niin tässä sarjassa on aivan loistavat pohjat. 

IMG_2996 IMG_2998

 

Löysin mun vauvakirjan, jossa on todistusaineistoa ”syntynyt kampaajaksi”. Leikkasin itse jo tarhassa omat hiukseni 3- vuotiaana ja sitten hieman vanhempana hoitu jo näköjään kreppauksetkin 🙂

IMG_2995 IMG_2999

 

Ja ei ollu mitään Hello Kitty pyöriä silloin vaan kirjaimellisesti rumia pyöriä. Kun katoin tota kuvaa niin en oo oikeesti koskaan nähnyt rumempaa pyörää 🙂 Hahaha 🙂 Nyt rentoutumista perheen kanssa ja pelkkää chilliä <3 Love -Umps

primebody

Yksi vastaus artikkeliin “#makeup #duckface #selfpic”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta