Kaikki on nyt auki

Tilannehan on nyt se, että kaikki on hieman auki sitten ihan joka suuntaa, että tilulilulii vaan. Oon nyt tärissyt kohta viikon odottaen päätökisä, miettien, laskien, puntaroiden ja mun aivot on tällähetkellä sekoamis pisteessä 🙂 🙂 No ei kai nyt sentään. Oon ehkä vuosien varrella oppinut sen, että en tee enään hätiköityjä päätöksiä vaan mietin niitä järjen kanssa eteenpäin. 

umppu6netti

 

Kaikkea voi haluta, mutta mitä se maksaa onkin se suurin kysymys. Oon oppinut olemaan realistinen asioiden suhteen ja ehkä sitäkin voi kutsua aikuistumiseksi. Kuluneiden kuukausien aikana olen oppinut paljon, niin itsestäni kuin muistakin ympärilläni olevista ihmisistä. Kun on valmis ottamaan riskejä on myös oltava valmis kantamaan vastuu ja se onkin ollut tässä yksi asia, mille olen antanut jopa liikaakin ajatuksia. Olen opetellut elämään enemmään järjellä, kun tunteella, vaikkei tunteella elämisessä ole mitään vikaa. Mää oon aina tavoitellut jotain lähes mahdotonta, joskus siinä onnistuen ja joskus siinä epäonnistuen. Silti en kadu mitään vaan koen eläneeni tähänasti todella tapahtuma rikasta elämää. 

umppu9netti

 

Elämä opettaa ja vahvistaa meitä kaikkia ja joskus on vaan antauduttava hetkeen. Mun on nyt vaan pidettävä sormet ristissä ja toivoa, että kaikki menee hyvin ja asiat järjestyy, jolloin voin heittää 3:n vuoden vaivanneen stressin roskikseen ja alkaa taas hengittään <3 Pitää muistaa olla positiivinen vaikka joskus on vaikeaa. On mentävä niillä mitkä on annettu ja toivottava parasta <3 Huomenna pääsen käyttämään joululahjani ja pääsen elämäni ensimäistä kertaa kuumakivi hierontaan. Odotan sitä todella ja että saan rentoutua hetkeksi ja viedä ajatukset ihan muualle. 

Meille on tullut PRIMEEN uutuuksia ja tässä vähän tietoja. Haluan ehdottomasti heti kokeilla tätä itse kunhan löydetään Miian kanssa sopiva rako.

***PRIMEN UUTUUS MIIALTA!! KEMIALLISET HAPPOHOIDOT***
-Raikkaampi, sileämpi, ja nuorekkaampi iho-

TUTUSTUMISTARJOUKSENA KYMMENELLE NOPEIMMALLE AJANVARANNEELLE HAPPOKUORINTA VAIN 89€ NORM. 130€
sis. Alkupuhdistus, happokuorinta, steriliampulli, naamio ja suojavoiteet.

Ajanvaraukset vain puhelimitse numerosta 040 1357 364

KEMIALLISTEN HAPPOHOITOJEN VAIKUTUKSET:

– ihonhoitotuotteiden imeytyvyys ihoon paranee ja myös tuotteiden tehokkuus voimistuu
– kuolleet ihosolut poistuvat ihon pinnalta ja ihon uusiutuminen nopeutuu
– ihosta tulee raikkaampi, sileämpi ja nuorekkaampi
– ihon talineritys tasapainottuu ja epäpuhtaudet (finnit, mustapäät, talitukkeumat) vähenevät
– ihon kosteuspitoisuus paranee ja pintakuivuudesta aiheutuvat juonteet vähenevät
-kollageenin muodustuminen nopeutuu, jolloin ihon kimmoisuus paranee
– pigmenttihäiriöt (maksaläiskät) vaalenevat ja ihon sävy paranee
– kemiallisilla kuorinnoilla on myös antioksidanttinen (ikääntymisenvastainen) vaikutus ihoon

1898291_736748949703923_516423782_n-2

 

-Umppu

primebody

2 vastausta artikkeliin “Kaikki on nyt auki”

  1. Blogiasi olisi huomattavasti miellyttävämpää lukea, jos kirjoittaisit suomea. Tässä kontekstissa tarkoitan pilkkusäännön sekä yhdyssanojen kertausta.

    -Nimimerkillä suomen kielioppi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta