Biancaneve B-fit ja lepardit liikkeellä grrr

Aamulla taas sain todeta, että kyllä se meikki tekee ihmeitä 🙂 Tänään oli sekä työpäivä, että tavallaan huvi päivä, meinaa vuorossa oli Biancaneven uuden malliston  B-Fit kuvaukset. Lähes jo tavaksi muodostunut aamunaloitus PRIMESSÄ. Kuvasimme Biancaneven uuden malliston vaatteilla pientä videota, sekä uusi mallisto kuvattiin niin syntisen karkkimaisen kauniin Janni Hussin päällä. Kuvaaja toimi Elise Kulmala, jonka energia sai viimeisetkin viikonlopun roiskeet kadotettua.

IMG_2810 IMG_2811 IMG_2812 IMG_2861 IMG_2823 IMG_2825 IMG_2830 IMG_2833 IMG_2839 IMG_2841 IMG_2846 IMG_2847 IMG_2851 IMG_2857 IMG_2859

 

Mukana oli myös toinen valmentajani Heidi Sorsa. Uudessa mallistossa on aivan mahtavia uusia leopardi kuosisia vaatteita ja tilasinkin jo itselleni KAIKKI 🙂 Biancaneven vaatteet ovat kotimaisia ja erittäin korkealaatuisia. Kaikki salilla käyvät tietää kuinka vaatteet on koetuksella, mutta nämä vaattee kestävät. Elina on tehnyt taas jälleen kerran mahtavaa työtä, jota todella yrittäjänä arvostan. Itse vastasin hiuksista ja meikeistä ja ehkä mutkin saattaa bongata videolta. Kuvauspaikkana oli Tampereella sijaitseva Classic gym, jossa oli loistavat puitteet ja pakko sanoa, että arvostan aina saleilla puhtautta ja täällä kyllä joka paikka kiilsi. Odotan todella valmiita kuvia ja sitä, että vaatteet saapuvat myyntiin. Kuvauksien jälkeen Juuso nappas mut kyytiin ja mentiin hakemaan Vili Mummolasta, kun tarhat on kiinni. Sielä sain taas palan rakkautta ja nuuhkia vauvan tuoksua. Mun rakas siskon tyttöni Kerttu oli oppinut kääntymään <3 Elämän pieniä iloja.

IMG_2866

 

Pikkuhiljaa eteenpäin <3 Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille -Umps

primebody

7 vastausta artikkeliin “Biancaneve B-fit ja lepardit liikkeellä grrr”

  1. Voi ihania noi! Todellakin tilaisin, jos vaan parisuhde kestäisi… Mies nimittäin inhoo eläinkuosia yli kaiken ja mä taas haluan läheisyyttä :D. Joten ei mahda mitään!! Tässä voi antaa periksi mutta muuten mulla onkin valta, heh heh…

  2. Oi kyllä Biancaneven sporttivaatteet houkuttelisi, varsinkin kun ovat saaneet tuota eläimellistä printtiä mukaan. Olen noita BFit-mallistojen vaatteita hipelöinyt ja ne ovat tosiaan aivan mielettömän hyvää materiaalia! Kumpa olisi hieman enemmän rahavarantoja, niin kävisin varmasti haalimassa itselleni jotain 😉 Mikä vaate on tuosta uudesta mallistosta suosikkisi?

    http://busybeingbodylicious.fitfashion.fi/

  3. Hei apua ku ihania! Noi leopardipökät on pakko saada!! En löytänyt Biancaneven nettisivuilta niitä, onko kuitenkin tulossa nettiin myyntiin, onko tietoa? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta