Vähän kevyempää huumoria

no voihan tilulilulii….. Takana on taas rankka viikko töissä. Viikonloppuna oli vanhojen tanssit, joka työllistää mukavasti meitä kampaajia. Mietin silti edelleen miksi koululla pitää aamulla olla jo ennen klo 9.00 koska päivä on juhlioille muutenkin jännittävä ja energiaa vievä. Itse aloittelin työt siinä 5 jälkeen aamulla ja kotiin pääsinkin lähteen siinä 8 aikaan, eli tein varmaan ennätykset lähes 15h työpäivällä. Lauantai oli myös kiireinen ja olin jo aivan poikki. Juuso tuli hakeen mua töistä ja mentiikin elokuviin yllättäen kattoon Leonardo Dicaprion uus leffa, joka oikeasti ihan super hyvä. Taas yks muistutus siitä, että ei se raha merkitse vaan se rakkaus 🙂

IMG_0922

 

Voitte kuvitella kunka uni mastui La-Su yönä ja heräsinkin vasta 11 jälkeen. Oon päättänyt, että nyt keskityn töihin täysillä ja taistelen lamaa vastaan edelleen. Jos mun vapaapäivät menee nukkuessa niin sitten ne menee. Mulla oli ihana aamu koska Juuso oli tehnyt aamupalan ja mun seuraava ohjelma oli hieronta. Olin ekaa kertaa kanssa kilpailijan Maiju Aallon hieronnassa (wolffilla). Kuvittelin, että oon ihan kunnossa, mtta kyllä sieltä jotain kireyttä löytyi. Ei ollut mitään hentoa hipsuttelua vaan kunnon hierontaa, jota voin kyllä suositella kenelle tahansa. 

IMG_0923

 

Siitä olikin vuorossa seuraava katettu pöytä mummolla. Oon aina miettinyt, että miten ne mummojen ruoat maistuu vaan niin hyvältä???. Nukuin tänään kahdet päiväunet ja vieläkin oon väsynyt. Pakko on joskus pysähtyä ja miettiä niin elämän tärkeyksiä. Mun on pakko alkaa tehdä jotain omalle stressitilalle ja pitää huoli, että saan kunnon levon. Moni asia on hyvin ja mulla on esimerkiksi ihan täydellinen perhe, josta oon niin onnellinen. Pitää edetä asia kerralla ja koittaa saada asian kaikilta osa-alueilta balanssiin. Pitää osata tehdä valintoja oikein ja miettiä asioiden todellista merkitystä. Jos oon väsynyt ja koti on sekaisin niin silloin on valittava lepo, eikä siivuousta. On opittava karsiin turhia menoja, koska mulla on usein viikonloppuisin myös töitä ja jos viikonloppuna on aina menoa, niin vapaapäiviä ei tule ollenkaan ja siitä ei ole pidemmänpäälle kuin haittaa. 

IMG_0924

 

Koitetaan laittaa asiat tärkeys järjestykseen ja ottaa rennommin. Asioilla on tapana järjestyä ja monilla asioilla on tarkoituksensa. Mää oon huomannut että mulla on nyt liikkaa kaikkia juttuja ja on vaan otettava vähän happee. Hetken aina jaksaa kovaa tahtia, mutta joskus on vaan höllättävä. Loppuu ehkä mun kiukuttelukin kun en oon niin stresseissä kokoaikaa -Umppu

primebody

Yksi vastaus artikkeliin “Vähän kevyempää huumoria”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta