No fuckin monday ……

IMG_2283

 

Viikko alkaa aina super Maanantailla <3 Mää oon vieläkin ihan fiiliksissä siitä Winter warista ja siitä urheilun fiiliksestä. Ei voi muuta sanoa, kun että mahtavaa. Kun silloin itse olin kerran sillä crossfitin testi tunnilla niin tajusin mitä laji vaatii todellisuudessa, vaikka sainkin aivan pintaraapaisun siihen. Winter warissa oli kilpailemassa silloisen tunnin vetäjä ja yksi toinen tyttö, jonka oon vaan pikaisesti nähnyt samaan aikaan inbody mittauksessa. Mun oli pakko laittaa molemmille viestiä kunika ylpee olin heistä vaikken edes heitä tunne. Musta oli aivan mahtavaa seurata kisaa ja nähdä se lajin yhteinen voima, onnistumisen riemu, muiden kannustaminen, ja todellakin reilupeli,  josta fitneksessä ei ole tietoakaan. 

IMG_2367

 

Mää taas mietin tosissani ja puntaroin asioita ja lajien eroja. Pitää tehdä sitä mistä tykkää ja tykkän urheilla en vaan jaksa sitä kaikkea muuta sen ymäpärillä ja olenkin karsinut sitä aika hyvin pois. On ollut ihana tutustua moneenkin kilpailijaan ja huomata, että osa heistä on hyvinkin aitoja ja mukavia tyyppejä ja osaan en edes välitä tutustua sitten ollenkaan. WW katsomossa oli mahtavaa kun jokaista kilpailijaa kannustettiin ja koko yleisö hurras. Oon kilpaillut 6-vuotiaasta asti ja kilpailut saa mulle aina niillä suorituksilla kylmiäväreitä ja tuolla olin kokoajan pillahtamassa itkuun kun eläydyin muiden mukana. Musta on hienoa että voin iloita myös muiden onnistumisesta. 

IMG_1999 biancaneve-logo-2

 

Tänään oli myös hyviä uutisia, sillä allekirjoitin sponsorisopimuksen Biancaneven kanssa. Nainen tämän merkin takana on mahtava ja luotan Suomalaiseen. Olen kilpaurani alusta asti käyttänyt vain Biancaneven kisa-asuja ja mulla ei ole niiden kanssa ollut koskaan mitään ongelmaa. Olen jokaikinen kerta yllättynyt positiivisesti ja tiedän että voin luottaa tähän merkkiin. Olen siisn iloinen uusi Team Biancaneven jäsen <3 http://www.biancaneve.fi Biancaneveen on myös tullut uusi mahdollisuus maksaa asut osissa, mikä on varsinkin uusille kilpailijoille mahtava juttu, koska varsinkin naisilla on paljon hankittavaa. Biancanevestä saa myös nyt uusien sääntöjen mukaiset kengät. Suosittelen ostamaan ne liikkeestä, koska koot eivät ole samanlaiset kuin normaali korkokengissä. Itse suosin ehdottomasti remmittömiä kenkiä, koska ne saa nopeasti jalkaan ja pois jalasta ja niillä on helppo kävellä. http://www.biancaneve.fi/category/61/kengat

IMG_7380

IMG_2390

 

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille <3 Koittakaa nauttia elämästä ja kääntää vastoinkäymiset voitoksi, murheet onnellisuudeksi, surut iloksi. Mulla on meinannut viimeisen vuoden aikana loppua toivo niin moneen kertaan, mutta oon aina päässyt asiasta yli miettimällä mitä kaikkea ihanaa mulla on ympärilläni. Koskaan ei kannata luovuttaa vaan kokeilla vielä ainakin kerran. 

-Umppu

 

primebody

4 vastausta artikkeliin “No fuckin monday ……”

  1. Mä kävin katsomassa noita Biancaneven sivuja, enkä ole tiennytkään että siellä myydään ihan valmiita vaatteita ja muitakin juttuja, eikä paikka olekaan vain kisabikinien valmistamista varten. Mielenkiinnosta kysyisin että minkä hintaisia kisabikinit on? Tiedän että ne liikkuu eri hinnoissa varmaankin kaikista omista valinnoista päätellen, mutta varmaan jotain osviittaa on antaa?

    Aika usein näkee että kisabikineitä myydään tai vuokrataan muille, joten ne on kai aika tyyriitä? Mikä niistä tekee niin hirveän hinnakkaita? Ne koristelutko?

    http://musclefetish.fitfashion.fi/

    • Joo niillä on oma urheiluvaate mallisto ja vaatteet on kotimaisia ja todella laadukkaita. Kannattaa piipahtaa liikkeessä sielä on ja vaikka mitä. Kisa bikinit on hinnaltaa täysin riippuvaisia koristeluista ne on siinä 300-1000e paikkeilla. Ne tehdään käsityönä ja mittatilauksena. Koristelut tuo bikineihin hintaa, mutta Biancanevellä on laite millä ne laitetaan, eikä ne irtoile niinkuin halvemmista versioista. Vaatteissa olevat stassit kestävät myös konepesun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta