Viimeinen mahdollisuus voittaa photoshoot…

Huomenna on viimeinen päivä voittaa photoshoot. Säännöt on helpot: mene primebodyn facesivuille ja tykkää tästä kuvasta https://fi-fi.facebook.com/primebody.fitfashion 

IMG_2173

 

Palkintona on stailaus  by Umppu (väri,leikkaus, stailaus, meikki) ja upea kuvaus valokuvaaja Mikko Karekiven kanssa. Tämä on arvoltaan n. 1000e ja tilaisuus on ainutlaatuinen. Kilpailu on tarkoitettu kaikille olit sitten mies tai nainen tai minkä muotoinen tahansa 🙂 

Huomenna on tarkoitus ottaa nokka kohti Helsinkiä ja Miss Helsinki kilpailua. Valmentajani Jari ja Heidi on paiskineet hommia tyttöjen kuntoilun ja ruokavalioiden suhteen ja huhu kertoo, että mimmit on tikissä. Itsehän en ole vielä tehnyt yhtään mitään ja hommaa riittä vielä yöhön asti. Tukka pitää pestä (ylivoimaista) ja laittaa. Iho on kun raaka kalkkuna, joten pikku bruna on paikallaan. Kainaloihin saa kohta palmikot, joten ennenkuin muistutan riikinkukkoa on kello varmaan 2 yöllä 🙂

1063839_601838393198682_1095608174_o

 

554588_145797368934790_2055145853_n 1172461_619536471401074_437876704_o

 

mukana on myös Diamond clinic ja Biancaneve. Mun rooli on sitten nämä ihmiset näiden merkkien takana tuunata näteiks 🙂 Oon ollut kiireinen viimeiset pari kuukautta ja loppua ei vaan näy. Toivoisin, että voisin viettää kuukauden sisään vaikka jopa 2 vapaapäivää putkeen niinkuin tavalliset ihmiset viettävät joka viikko. Odotan aamua, kun mun ei tarvitse herätä herätyskelloon ja saan lojua vaikka kokopäivän sängyssä jos huvittaa. Huomenna aamulla pitäis vielä ehtiä riipaseen viikon viimeinen treeni………

IMG_9413

 

Lisenssi tälle vuodelle on maksettu ja yksi asia pois päiväjärjestyksestä. Laji puhuttaa paljon ja siitä tulikin mieleen vanhan teami kaverin Joonaksen ”skandaalin” uusin musavideo http://www.youtube.com/watch?v=C3UUpta18w4 josta on paljon puhuttu. Tunnen suurimmanosan videolla esiintyvistä ihmisistä ja tiedän, että homma on tehty pilke silmäkulmassa. Pitää silti muistaa, että me ollaan Suomessa 🙂 videota on katsottu päivän aikana yli 200 000 kertaa ja uskon, että sen tarkoituksena on ollut herättää huomioo, jota se on todellakin saanut. Ehkä mää tykkään ite enemmän ”jenkki” räpistä koska en ymmärrä sanoja ja muhun vaan uppoo paremmin ne Jesse Kaikurannan hymnit hahahahah…. Nää  sanat mää ymmärään ja voin vaan todeta, että oon sanaton. Tää on tavallaan asiaa mitä kirjoitin viime postauksessa. Piuden pakarat ja parit kuulat on jo piirtynyt mun verkkokalvoille nii, että nään ne varmaan jo unissanikin 😉

IMG_9502

 

Kun saan nää pahimmat hommat alta pois niin alan keskittää energiaa taas kunnolla treeneihin 🙂 Haluan taas käteni muistuttavan kuvan kouraa ja vielä vähän isompana 😉 Hyvä fyysinen kunto on oikeasti avain kaikkeen. Oon huomannut nyt kun treeni on ollut vähemmällä se vaikuttaa todellakin mun omaan vireystasoon valtavasti. Sovinkin siis mun lenkkikaveri kanssa ns. vakivuorot, jotka alkaa heti ensviikosta, eli säännöllinen iltalenkki pari kertaa viikossa 🙂

-Umppu

primebody

3 vastausta artikkeliin “Viimeinen mahdollisuus voittaa photoshoot…”

  1. Umppu, sun blogaukset on päivän piristyksiä! Skandaalin video on jotain ihan hirveetä, vaikka uskon toki, et se on tehty pilke silmäkulmassa. Siitä huolimatta, mut vaan tekee hiukan surulliseksi tollaset halvat videot.. Jotenki pelkkää seksiä koko maailma täynnä nykyään. Ois ihanaa, kun ihmiset keksis jotain uutta. t. kukkahattutäti, joka ilmeisesti ottaa liian tosissaan..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta