Mitäs mitäs………..

Ihana viikonloppu takana <3 Lauantaina töiden jälkeen fiilistelin taas tota ihanaa ulkoilmaa. Ei voi valittaa, ei pakkasesta, ei pimeydestä ei niin siis mistään. Olen odottanut talvea monta kuukautta ja nyt se on täällä. Valo tuo niin paljon energiaa ja hyvää mieltä. Illallakin jaksaa aivan eritavalla, ja jopa siivota. Nautiskelin itse Koskisen kanssa eilen takkatulesta, hyvästä ruoasta ja ihanasta tunnelmasta. Kynttilöitä ei oo koskaan liikaa.

IMG_2207

 

On ihanaa viettää laatuaikaa perheen kanssa nyt enemmän, vaikka kaikenlaista tapahtumaa onkin ollut, mutta onneksi ne on ollut sellaisia, että niissä voi olla lapsi mukana. Toivon joskus salaa, että saisin osan Vilin energiasta 🙂 sillä kun tuntuu sitä riittävän. Aina nukkumaan mennessä kuuluu sen huoneesta hirvee kolina ja ne tuhat ja yks selitystä 🙂 On jano, on kuuma, on kylmä, tuli naarmu, tuo laastari tai kuolen verenhukkaan, mun varpaiden välissä on sukkanöyhtää, jotka on kaivettava aina ennen nukkumaan menoa ettei tuu varvassientä  jne…… lol. Vili luulee edelleen, että mulla on laaser katse millä nään seinien läpi ja se huuttaa voitko jo ottaa sen laaserkatseen pois 🙂 Joskus se nukahtaa heti ja joskus huoneessa on vaikka mitä haamuista lähtien. Käyn silti aina kurkkaamassa ennen kuin menen itse nukkumaan ja eilen tässä oli tulos 🙂

IMG_2218

 

Sammunut rokkitähti 🙂 Ainakaan mulla ei oo koskaan hetkeä, kun mulla olis tylsää. Nautin siitä kun lapsi kasvaa ja sen kanssa voi tehdä kaikenlaista. 

IMG_2235

 

Esimerkiksi lytätä namaa meidän läpinäkyviin keittiön tuoleihin……………. Tänään riitti taas puuhastelua, koska oli siskon tytön  synttärit. 

IMG_2225 IMG_2236

 

Sain kaivaa taas mun turren kaapista. Rakastan tätä talvihattua yli kaiken. Synttäreiltä painelinkin kaupunkiin, missä meillä oli ”bikini” kahvit 🙂 Joskus tekee vaan niin hyvää puhua oikeastaan pelkästä fitneksestä, mistä en ehkä niinkään jaksa muuten jutella. Oli hauska nähdä tyttöjä ja oppia tuntemaan heitä paremmin, kun vain bikineissä 🙂 Siitä mun seuraava etappi olikin ”Kepan” hoito 🙂

IMG_2244

 

Jos mää olisi vauva käyttäytyisin juuri samalla tavalla 🙂 Heti kun laskee sylistä niin jumaliste mikä huuto. Neiti osaa vaatia laatua jo vauvana. On ne vauvat vaan niin ihania ja mulla olis itsellä niitä miljoona, jos mun ei tarvitsisi olla raskaana 🙂 Nyt painelen nukkumaan, että jaksan taas huomenna painaa <3

 

primebody

3 vastausta artikkeliin “Mitäs mitäs………..”

  1. Ekaa kertaa kommentoin, vaikka sun blogia oon lueskellut pitkään. 🙂 Ihan mielettömän söpö ja veikeä toi sun poikas, naurattaa usein noi kuvat ja ilmeet mitä pikkujäbällä on. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta