Home alone

Nyt aletaan olemaan jo voitonpuolella näissä sairauksissa ja reenikin maistu erinomaisen hyvälle. Mulla siis ilmeisemmin olikin ärtynyt paksusuoli, johonka sain listan ruokia ja ruoka-aineita mitä pitää välttää. Nyt jo muutaman päivän jälkeen mun vatsa ei oo turpoillut ollenkaan <3 Ette tiedä kuinka ihanalta se tuntuu ja ei tarvitse näyttää siltä, että odottaa vauvaa, vaikkei odotakkaan. Hammaskin on nyt jo juurihoidettu, mutta se olikin asia sitten erikseen. Perus puudutukset ja suu täyteen kaiken maailman härveleitä………. Ensinnäkin se hammaslääkäri auko kirjaimellisesti päätä sille hoitajalle kokoajan, joka oli todella ärsyttävää. Sanoin, että mulla on lievä hammaslääkäripelko, mutta häntä ei asia näyttänyt kiinnostavan. Vihaan sitä helvetin kuolaimuria jonka voi äänestää inhottavammaksi esineeksi 2014 ja sitä kun sillä toisella vehkeellä muka imetään jotain, eli viimeisetkin henkoset sun kurkusta. sun namaan tungetaan ne mojavet ja vettä lentää pitkin kasvoja. Tässä vaiheessahan kyseellään kuulumiset ja luulis jo niiden jumaliste vuosien kokemuksella ymmärtävän, että siinä tilanteessa on hieman vaikeaa puhua…

IMG_3275

 

Mua ei siinä tilanteessa muutenkaan kiinnosta mikään muu kun aika koska mää pääsen pois täältä. Otetaan vähän röntken kuvaa ja tungetaan suuhun joku levy, josta alan yökkiin joka kerta, koska se ei EDELLEENKÄÄN mahdu mun suuhun.  Suupielet veressä ja niska krampissa, kun koitan painautua siitä tuolista läpi. No tavallaan työtään ne vaan tekee….. in my ass…..

IMG_9358 IMG_9357

 

Syksyn kilpailuhin on tullut pientä lisä juttua, meinaan Nicolen kisa mikä järjestetään ensimäistä kertaa Suomessa on kutsuvieraskilpailu. Siihen pääsee automaattisesti 3 parasta sm-kilpailusta ja muutama vuosi takaperin overall voittaja,,,,,,,,,,, joka Suomessa on ollut Anna 🙂 toki myös Sara Back syksyllä. SM-kisaan on 2 karsintaa joidenka voittaja pääsee automaattisesti kilpailuun, eli jos sinne halajaa on yksinkertaisesti voitettava karsinnat. Jos vanhat merkit paikkansa pitää niin kilpailijoita karsinnoissa on taas useita kymmeniä. Tästä kilpailusta on voittajan  bodyfitness puolella mahdollisuus saada pro-kortti, eli ammattilaiskortti. Toki toivoisin, että kilpailussa oltaisiin tasapuolisia, ettei toisen sarjan voittajaa julisteta ammattilaiseksi ja bikinin voittaja saa lämmintä kättä. Jos sielä niitä kortteja jaellaan niin ehdottomasti kaikki kilpailijat pitäisi olla samalla viivalla.

Silti nyt kun tänä vuonna on jos jonkinmoista kisaa jossa liitteenä on fitness voin olla ylpeä kilpaillessani IFBB:n liiton alla. Osaan arvostaa kilpailua ja sen vaatimaa tasoa. Vaikka moni sanoo, että sää et saa tehdä sitä ja tätä niin musta se on juurikin hyvä, että säännöt on tiukat ja niitä tarkastellaan kokoajan. Mua ei itseäni henkilökohtaisesti kiinnosta kun joko kunnon suoritus (esimerkkinä fitness), tai sitten tämä fysiikka kierros. Mua ei sais vaan kirveelläkään pukeutumaan mihinkään rooliasuun ja mennä vetään pikku show vaikka esimerkiksi hoitsun asussa. Jätän ne niille kiimaisille lähihoitaja opiskelijoille 🙂

IMG_3674

 

Kilpailijoita testataan ja ainakin itse voin ylpeänä sanoa, että olen lavalle tähänasti päässyt puhtaalla ruoalla ja kovalla treenillä. Toki varmasti jotkut näissä lajeissa on joskus naukkaillut jotain kaurapuuroa vahvempaa, mutta itse en ole siihen sortunut, enkä haluakkaan koskaan sortua. En osaisi arvostaa asiaa silloin samalla tavalla. Tästäkin voi taas moni muu olla täysin erimieltä. Sen verran puolustan tätä lajia, että kyllähän niitä aineita käytetään muissa lajeissa yhtä paljon ja enemmän niitä käryjä käy esimerkiksi yleisurheilussa tai mites nää hemohessit sielä hiihtomajassa 🙂 Vaikka teen tätä tosissaan on mulla muutakin elämää ja en todellakaan laita lajia terveyteni edelle, mistä jaksan vaahdota ainiaan. Multa ei tuu koskaan päivitystä fitness tuhosi elämäni 🙂 🙂 🙂  Nytkin kun olen ollut kipeä en ole treenannut ollenkaan. Mulle on ihan sama käykö joku salilla 8 kertaa viikossa vai ei, koska kaikki kehittyy erilailla. Mulle menee tällähetkellä joka ikinen treeni niin perille, että oon käynyt vain 3 kertaa viikossa salilla ja oon todellakin saanut kunnon tuntuman jokainen kerta. 

IMG_2173

 

Nyt oli jo älytön määrä osallistujia kisaan. Kuva primebodyn face sivuilla: siis käykää tykkäämässä. Siinä oli virhe, eli maaliskuun loppuun menessä, eikä suinkaa marraskuun 🙂 Ja vielä sen sanon teidän ei todellakaan tarvitse olla mittän fitness ihmisiä, että kilpailu on tarkoitettu kaikille 🙂 ei kun tykkämään. Palkintona siis kuvaukset ja stailaus <3

Juuso on työreissulla ja mää oon tuhnukan kanssa kotona kaksin. Ihana rauha, kun vili nukkuu jo ja Juuso ei oo vieressä huutelemassa 🙂 Harvinaista herkkua näin lähiömutsille 🙂

primebody

17 vastausta artikkeliin “Home alone”

 1. Aika rumasti sanottu lähihoitaja opiskelijoista, itse olen lähihoitaja, kuullosti omaan korvaan tosi törkeältä.
  Huomaan usein sun teksteissä tuollaisia ilkeitä lauseita, aikaisemmin puhuit kuinka isotissiset blondit ovat out sen jälkeen puhut kiimaisista lähihoitajaopiskelijoista???

 2. Jatkoa edelliseen… Yllättäen isotissiset hiuspidennykset omaava brune on niin IN ja parturikampaajat on niiiiiin cool.
  Ihan oikeesti…. Jos vähän miettisit mitä kirjotat?

  • Vedäs ny happee 🙂 Sulla ei nyt ihan toi huumori kohtaa mun huumorin kanssa. Mää nyt en oo mielestäni kehunu, että partukampaajat on yhtään sen coolimpia kun muut ihmiset 🙂 🙂

 3. Hampaan voi myös poistaa jos et jaksa juurihoitoistuntoja. Jos taas haluat hampaan säilyttää, on juurihoito sun tilanteessa ainut vaihtoehto. Ehkä jatkossa puhdistat ne hammasvälit myös…

  • No mää nyt en ajatellu kuitenkaan olla 30-vuotiaana hampaaton… 🙂 Ja oon tässä nyt aika monta vuotta puhdistanut ne hampaanvälit hahaa

 4. OK, hyvä jos välit putsaat. Syömiset sitten kuriin. Vähennät sokerin käyttöä, ei yli viittä ateriaa päivässä, napostelu pois. Jos on niin iso reikä että tarttee juurihoitaa, on kotihoidossa jokin pielessä. Näillä keinoilla voit välttää nuo epämiellyttävät käynnit!

  • No ihan tiedoksi, että mulla oli paikka lohjennut ja sinne väliin oli mennyt likaa, joka oli syövyttänyt reikää syvemmälle. Oon 30.v osaan kyllä hoitaa hampaitani 🙂

  • Likaa? Eli plakkia? Mistäs se paikka siihen hampaaseen alun perin oli tullut? Ja tiedoksi vaan, että yllättävän moni aikuinen ei osaa/ymmärrä miten hampaita kuuluu hoitaa, karies on iso ongelma. Siksi näistä asioista muistutellaan. Ihmeen aggressiivinen asenne sua hoitavia ihmisiä kohtaan sulla kyllä.

  • Haudataan nyt sotakirves näistä mun töhköistä 🙂 Ei mulla oo agressiivinen asenne, mutta en jaksa alkaa selittääaina kirjaimellisesti juurta jaksaen mitä mun ampaissa on tai ylipäänsä terveydessä. Usein tiedän itse omista asioistani enemmän kun kukaan teistä lukijoista ja kuitenkaan en jaksa täällä sinänsä puida omaa terveyttäni sen enmäpää kun mitä siitä puhun. Oon lapsesta asti ravannut hammaslääkärissä ja tiedän ainakin omasta mielestäni miten niitä hoidetaan. Kukaan ei tunne mun kipua tai nää mun suuhun 🙂

 5. Omalla tasolla olet tosiaan, botoxii, silarii ja ylimielisyyttä. Onneks nää muut bloggaavat ifbb:n tytöt antaa lajin harrastajista positiivisemman kuvan.

 6. Hei!

  Minusta olisi mielenkiintoista kuulla, mitkä ruoka-aineet lääkärisi laittoi vältettävien ruoka-aineiden listalle ärtyvän suolen oireyhtymän takia. Kun joulukuussa mainitsis blogissasi turvotuksesta ja kommentoin, että viljaruuat (puuro, leivät ym.), maitotuotteet ja keinomakeutusaineet voivat aiheuttaa vatsan turvotusta, vastailit ettei ruokavaliolla olisi tekemistä asian kanssa. Nyt kun on selvitetty, että ruokavalio nimenomaan aiheutti oireet, voisitko jakaa meille muillekin mitkä ruoka-aineet aiheuttivat suolen ärtymistä?

 7. Et niin mutta älä puhu lähihoitajista noin.

  T. Mielenterveyshoitaja eli lähhoitaja lasten psykiatrisella osastolla

  Meidänkin työ on tärkeää emmekä ole kaikki kiimaisia tytteleitä vaan nornaaleita perheenäitejä.

  • Hei se oli vitsi ja vertasin tässä omaan kirjoitukseeni rooliasuista ja milessäni oli naamiaskaupasta ostettava hoitsupuku 🙂 Ei kannata ottaa niin vakavasti ja arvostan todellakin työtä mitä esimerkiksi sinä teet aivan mielettömästi.

 8. Täältä sai hyvät naurut 🙂 Tuntuu, että joillain on sitten tylsää kun täytyy tänne tulla antamaan vinkkejä miten hampaita kuuluu hoitaa… Ja ottamaan nokkiinsa kun puhutaan kiimaisista lähihoitajista :DD Huoooh!! Puhutaanhan kampaajistakin, että ovat alkoholiin meneviä.. mitä sitten??? Ja kyllä, aikuisviihde kaupoista saa tuhmia lähihoitaja pukuja… 😉 Huvittavaa sakkia.. Onneksi KAIKKI lähihoitajat ovat kiimaisia ja KAIKKI kampaajat juoppoja 😉 Hahaaaa!!

  • :9 Just näin. Ja toinen juttu mistä tunnistaa kampaajan? V: sillä on sivusiili, muuten musta tukka ja otsiksessa kaikki mahdolliset sateenkaaren värit ja niskassa pitkä hiippa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta