Do you wanna win?

IMG_2101 IMG_2102

 

Viikonloppuna oli paljon ohjelmaa. Lauantai aamuna sain kerrankin nukkua ja yöunet venähtivät aamu 10 🙂 Vuorossa oli meidän suvun nuorimmaisen ristiäiset. Mun toimenkuvaan kuului mennä vahtimaan pikku prinsessaa, mikä oli oikein mieluisa homma. Toki toisena toimenkuvana oli tuunata vauvan Mutsi, eli mun rakas pikkusiskoni juhlakuntoon. Koti oli täynnä vaaleanpunaista ja pöydät notkuivat herkkuja. Pakko sanoa, että pöydässä oli yksi kauneimmista ja herkullisimmista kakuista mitä olen koskaan nähnyt.IMG_2103 IMG_2104 IMG_2105 IMG_2106 IMG_2114 IMG_2118 IMG_2131 IMG_2132 IMG_2134 IMG_2135

 

Vauvaa olimme kutsuneet aiemmin vauva nimellä, joka sai nyt ihan virallisen ristiäisnimen Kerttu. Mulle sehän on tietty Kepa 🙂 Voi kuinka huoletonta elämä on tuossa vaiheessa, kun on vain nälkä, kakka tai uni. Mun vauvakuume sai taas hieman lisää aihetta, mutta ei vielä kuitenkaan. Onneks Pike on ihan lyhyen matka päässä ja pääsen sinne koska vaan vauvaa nuuhkimaan 

IMG_2166

 Sunnuntaina oli taas PRIMESSÄ fitnesspäivä, jossa opastin kisameikki ja hius asioita. Kerroin myös omasta kokemuksesta mitä ei kannata tedä 🙂 Mallina mulla oli Fit Diamondsin (hallitseva Suomen mestari) Sari Perälä. Nyt on 2 kurssia takana ja toivon että olen voinut auttaa edes joitain tulevissa kilpailuissa hieman kulujen karsimiseen. Osallistujia oli mukavasti juuri sopiva määrä molemmissa päivissä. Jatkoa en ole ajatellut, mutta jos kiinnostusta löytyy niin toki pidän ehdottomasti. Olen myös sopinut yhden Teamin kanssa omasta opastus päivästä, jotenka sellainenkin on mahdollista.

IMG_2151 IMG_2153 IMG_2160 IMG_2163Sunnuntaina Vietettiin myös laatuaikaa, joka on ollut viimeaikoina aika kortilla perheen kanssa ja kävimme katsomassa Frozen leffan, sekä ihan ravintolassa syömässä 🙂 

Sitten aivan super huippu juttu, sillä mina ja ystäväni, huippu muoti/lehti kuvaaja Mikko Karekivi järjestämme aivan ainutlaatuisen ja mahtavan kilpailun. Haluatko juuri sinä olla päivän huippumallina? Jos vastauksesi on kyllä mene primebodyn Facebook sivuille ja tykkää tästä kuvasta IMG_2173

Palkinto sisältää alan huippuosaajan (eli minun) 🙂 🙂 hiusten stailauksen (väri-leikkaus-kampaus), kuvausmeikin, photoshootin ja saat kuvat tietenkin itsellesi käyttöön, eli käytännössä saat nauttia koko päivän ja kokea millasta on olla mallina. Kuvaukset toteutetaan PRIMESSÄ (sovittuna päivänä) Marraskuun loppuun mennessä. Teen kuvauspäivästä jutun tänne blogiin ja mitenkä päivä etenee. Nyt siis sinulla on ainutkertainen mahdollisuus saada tämä paketti itsellesi ja vielä ilmaiseksi (Palkinnon arvo 1000e). Arvonta aika on Tammikuun loppuun mennessä. Jos mä oisin sä niin osallistuisin https://fi-fi.facebook.com/primebody.fitfashion Kuvaa saa jakaa muissakin blogeissa, mutta kilpailuun osallistuu vain primebodyn face sivujen ylääolevan kuvan tykkääjät. 

 

Mun kroppa on vieläkin Jarin jalkatreenistä aivan tukossa, joten siirsin treenit huomiselle. Huomenna on myös luvassa taas askel terveellisempään elämään ja hampaan juurihoito,,,,, en malta odottaa,,,,,, in my ass. 

IMG_2172

 

Loppuilta menee oman murmelin kanssa palaillessa lautapelejä ja tehdessä äii poika juttuja 🙂

-Umppu

primebody

2 vastausta artikkeliin “Do you wanna win?”

  1. Umppu oletko kisadietillä koskaan revennyt ja syönyt päivän vapaasti salaa :D? En millään jaksa uskoa että 4kk kisadietillä yksi tommonen päivä alkuvaiheessa esim haittaisi mitään. Mitä mieltä olet?

    • Oon. Kai se repsahdus tulee kaikille 🙂 Mun ekalla dieetillä tungin sellaisen lakumix pussin varmaan 5:ssä minuutissa kurkkuuni ja sitten soittelin minnalle poru kurkussa, että oliks tää nyt tässä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta