Voitko olla kateellinen itsellesi…. no tottakai voin

Jumaliste, että salilla on jengiä tähän aikaan vuodesta. Oon ollut nyt 2 päivää poikkeuksellisesti treenamassa Wolffilla ja sudenluola oli niin ammuttu, että. Oon ollut valmentajani Jari Sorsan kanssa nyt 2 päivää salilla ja oon kokonaisvaltaisesti kipeä. Tajusin tänään monta asiaa, jotka on ollut hieman epähuomiossa viimeiset kuukaudet. Toki mulla on ollut niin paljon muita asioita ja oonkin pitänyt pientä etäisyyttä lajiin. Ehkä mulla kuitenkin oli pieni ikävä niiden jättien karjuntaa ja pienoista hienhajua 🙂 Mää oon joskus yli 10 vuotta sitten ottanut ensiaskeleet kuntosali maailmaan ja se oli juurikin Wolfilla. Painelin sinne ponnari vinossa ja lilat luomissa vastaanottoon, jossa seisoskeli Juuso. Silläkään ei silloin ollut yhtään harmaita 🙂 

IMG_6365

 

Kysyin reippaasti, että missä täällä on naistenpuoli………. Vastauksena sain vienon hymyn ja virneen: täällä ollaan kaikki samassa…. Muistan kun painelin pukkariin ja vedin Rexonat kainaloon ja huomasin pukkarissa muutakin elämää. Voin sanoo, että siinä Umppux3. Jumaliste niitä lihaksia. Kyseessä oli yksi Suomen nais kehonrakentaja. Ajattelin, että no ei tässä mitään hätää vielä oo ja siirryin salin puolelle. No siinä se sitten oli itse Mentula. Ajattelin sillä hetkellä, että ei jumalauta onko tää mun paikka ollenkaan ja todellakin elin siinä uskossa, että salilla käynti kasvattaa TODELLA isot lihakset.Siinä sitten nytkyttelin niitä kilon painoja ja koitin aina treenata koko kropan kerralla 🙂  Silloin taisin käydä melkein vuoden treenaamassa ”päin helvettiä” kunnes mielenkiinto lopahti. Mulla on paljon muistoja Wolffilta, jossa oon treenannut myös cheerleadereiden, sekä discotanssi ryhmän kanssa ja nyt aikuisena fitneksen parissa. On se vaan Tampereen ykkös sali ei siitä pääse mihinkään. 

IMG_2398

 

Tänään lähtiessäni talsimaan treeneistä koin taas sen pitkään kadoksissa olleen kipinän tähän hommaan ja siihen riitti yks lause Umppu perkele 🙂 Tykkään Jarin tyylistä valmentaa. Treenit on kestoltaan juuri sopivia. Lyhyitä, mutta pirun tehokkaita. Mää en paljon puhu treenatessa vaan kuuntelen ja saankin kokoajan aivan uutta tietoa, mikä tekee asiasta taas mielenkiintoista. Mulle on löytynyt nyt juuri sopiva tyyli treenanta. 

1063839_601838393198682_1095608174_o

 

Kilpailu teamini on Fit Diamonds, joka koostuu vain pienestä määrästä eri sarjojen/lajien kilpailijoista. fit Diamonds on kuitenkin myös yritys, mikä tarjoaa ihan kaikille, myös nille  tavallisille ihmisille todellakin henkilökohtaista kuntosaliohjausta, ravinto-ohjaus valmennusta, personal trainer palveluita, ureiluhierontaa, sekä palvelee myös yrityksiä. Jarilla sekä Heidillä on todellakin ammattitaitoa yli 10 vuoden takaa ja osaa hommansa. Fit Diamonds toimii Tampereella, Lahdessa sekä Helsingissä. Jos kaipaat jeesiä johonkin yllä luetelluissa asioissa niin soita Jarille. Ja minkä voin tähän vielä sanoa: en mainosta koskaan mitän minkä takana en itse seiso 🙂

488266_10151061329099118_1150936150_n

 

mää totesin tänään, että oon kateellinen itselleni ja päätin sihen tulevan lopun. Mietin missä hitossa on juurikin se Umppu kenellä on pettämätön selkäranka ja on valmis tavoittelemaan mahdotonta. Päätinkin, että se loppuu nyt. Mulla ei oo nyt hyvä olla ja haluan sen ”ulkoisen” hyvänolon takaisin. Kun katson peiliin nään pikkuisen pulleamman Umpun, mitä haluan olla tiedän aivan tasan tarkkaan syyn siihen. Liikaa suklaata 🙂 Nyt siihen tuli loppu ja en aio enään katsella kadehtien sitä kovan selkärangan omistajaa vaan aion olla se taas. Joskus saattaa kestää kuukausia itsensä motivoimiseen ja niin meni mulla. Aina ei treeni maistu ja silloin sitä ei kannata tedäkkään. Uusivuosi alkoi muutenkin loisto uutisilla lääkärissä, joten koitan taas alkaa uskaltaa uskomaan niiin unelmiini. Nikotiini lastari ihoon ja untenmaille

-Umppu

 

primebody

2 vastausta artikkeliin “Voitko olla kateellinen itsellesi…. no tottakai voin”

  1. OHMYGOD!!!!! :’D :’D :’D Nauran ääneen tolle sun Wolffin ekalle kerralle :’D :’D IHANA!!! Voin kuvitella sut just tohon tilanteeseen; pieni ja pippurinen ”MÄÄ TULINNY SALILLE” Oliko se sun ja Juuson first time????

    • En tiiä mitä tolla sun ja Juuson first timella tarkoitit tai ettet vahingossa sekoittanut sitä mun Juusoon, koska kyseessä on ihan eri Juusot, mutta joo en varmaan ollut nähnyt Wolffin Juusoo koskaan ennen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta