Joskus se aurinko paistaa risukasaankin

IMG_2071

 

Siperia opettaa. Mulla oli tänään lääkäri, jota ihan oikeesti jännitin ja mua jopa pelotti mennä koko vastaanotolle, mutta ai että mikä tunne oli sieltä lähtiessä. Mun kodalla oli tapahtunut ”ehkä” hieman väärä diagnoosi ja sainkin terveen paperit. Nyt siis juhlitaan 🙂 Toki en nyt aivan oireeton ole, mutta oireet olivatkin jostain ihan muusta. Huomasin päivän lähentyvän loppua ja jopa mun eilisistä fiiliksistä, että olin todella maassa ja melkein jo heittänyt kirveen kaivoon. Jos tää elämä lähtis tässä pikkuhiljaa lätemään nousukkaasti kohti vuotta 2014. Nyt lähden hieman muuttamaan ruokavaliota lääkärin ohjeiden mukaan (ei siis suuria muutoksia) ja toivon, että vatsan turpoaminen olisi meneen talven lumia. Olo on niin helpottunut ja hyvin onnellinen. Ilmeisesti kun on nainen se mielipide voi vaihtua päivittäin 🙂

IMG_2072 IMG_2073 IMG_2074Nyt mulla on aikaa itselleni ja aionkin keskittyä paremmin omaan hyvinvointiin, mikä on ollut pyhien ja Joulun mukana hieman retuperällä. Ei herkkuja ja kilot kuriin. Valmentajani Jari oli tänään Tampereella ja teimme yhdessä Wolffilla jalkatreenit. Huomasin itsekkin, kuinka moni liike on vaikeampaa ja olo on tukkoinen kun en ole saanut  kiinni vielä treenauksesta ja motivaatio on ollut mitä on. Kun mieltä painaa oli asia mikä tahansa on ainakin mun vaikea motivoida itseäni oikeastaan mihinkään. Ajatus siitä, että en olisi voinut enään saada lapsia on oikeasti kummitellut mielessä ja vaivannut todella paljon, mutta ei enään <3 Siinä kun vetää treenivyön vyötärölle tulee jostain kummasta pieni outokumpu 😉 jonka aion nyt saada pois. Veden juonti on kiiren myötä ollut surkeaa ja nyt otan sen ihan asiakseni.  Jalat on tapettu ja tuskin pääsen huomenna edes kävelemään kunnolla, saati sitten ylihuomenna. 

IMG_2078

 

Haluan kuitenkin edetä niin että olen itse tässä 100%:sti mukana ja että haluan tehdä tätä ja salille meno ei ole pakkopullaa niinkuin se on tään asti ollut hetken aikaa niin maltan ja kuuntelen itseäni. Kuitenkaan tämä ei ole mun loppuelämäni juttu niinkun ei Arskallakaan 🙂 #lol Luin eilen todella hyvän blogi tekstin ja todellakin tunnistin itseni siitä useastakin kohdasta. Näitä näkee paljon ja pitää todellakin muistaa, että pitää itse haluta tehdä asioita, eikä tehdä  sen vuoksi, että on pakko. Suosittelen lukemaan 

http://nooratoivo.blogspot.fi/2014/01/harmaata.html?m=1

IMG_2081

 

Sosiaalisella medialla on nykypäivänä uskomaton voima ja olinkin ihan fiiliksissä en tosin tiedä miksi, mutta instagramissani tulo 3000 seuraajan raja täyteen. Se on musta paljon hauskempi, kun face 🙂 Mun löytää sieltä @umppu 

Päivistä oon jotenkin ihan sekaisin vieläkin ja tuntuu hullulta, että huomenna on jo Perjantai 🙂 Lauantaina mun ihana siskontyttö saa nimen ja sen pidänkin kokonaan vapaana.

IMG_1855

 

Joskus se odotus näköjään palkitaan. Kävin tänään shoppailemassa ja tällä kertaa nikotiinia 🙂 Pakko vaan pysyä lujana ja ei oo meinaan välineistä kiinni on sitten jos jonkinmoista laastaria ja härpäkettä  <3 Umppu

primebody

6 vastausta artikkeliin “Joskus se aurinko paistaa risukasaankin”

 1. Jee hieno homma että diagnoosi muuttui paremmaksi:)

  Umppu,osaisitko neuvoa kun kävin tänään värjäämässä kullan vaalean hiuksen kylmän beigeksi/vaaleaksi eli lämmin sävy muuttui kylmäksi. Eipä tämä nyt sitten ollutkaan mieluinen. Jos haluan lämpimän vaalean takaisin niin onnistuuko se vain ja ainoastaan värinpoistolla? Voiko myös olla että kylmyys ”kuluu” pesussa ja vanha oljen vaalea rupeaa puskemaan takaisin?

  • Kylmät sävyt vaalenevat nopeasti, mutta jos haluat lämpimän sävyn nopeasti takaisin riittää siihen ihan kevyt vaalennuspesu

 2. Moi!
  Et kertonut kovin tarkasti miksi kävit lääkärillä ja mitä sanottiin. Toki on todella typerää edes sellaista henkilökohtaisuutta alkaa vaatimaan täällä, mutta kiinnostukseni heräsi, kun kerroit oudosta mahan turvotuksesta. Itsellä ollut tismalleen samanlaista turvotusta jo useita vuosia. Enimmäkseen kosmeettinen vaiva, mutta vauvaonnittelut alkaa menemään pikkuhiljaa tunteisiin 🙁 Lääkäristä en ole oikeastaan koskaan saanut apua ongelmaan. Jäin siis mielenkiinnolla odottelemaan minkälaisen vastauksen sinä sait? 🙂
  P.s Tsemppiä treeneihin ja valoisaa kevättä Umppu!

 3. Pakko huomauttaa, että tuossa instagram-mainoksessa on 3000k, eli kolme miljoonaa. K tarkoittaa tuhatta, eli olisi riittänyt 3k. Heh…

  • no kolme tuhatta on melkein sama kun kolme miljoonaa eiks je? 🙂 🙂 vituiks siis meni mun leijuminen taas hahahaha

 4. Kiva kuulla ettei pahaa diagnoosia tullut! 🙂 ootko miettinyt,et voisko olla yliherkkyyksiä ruoka-aineille? Itsellä elämä alkoi helpottamaan (aiemmin flunssa yms. joka toinen kk nyt reilu puoli vuotta terveenä ) kun lopetin gluteiinin syönnin ja lisäksi todettiin että olen yliherkkä mm. maitoproteiinille, kananmunille.. Näitä ruokia pidetään terveellisinä mutta todellisuudessa todella moni on niille yliherkkä. Optimal performance on näihin yliherkyyksiin erikoistunut.. Suosittelen mutta tsemppiä ja treeni intoa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta