Uskalla olla aito

Viikonloppu ja loppiainen, mitä näitä nyt on vierähti nopeasti ja odotan todellakin, että tavallinen arki tietyillä rutiineilla palaa takaisin. Sunnuntaina pidin Primessä ensimäisen fitnesspäivän ja tässä on linkki PRIMEN omaan blogiin, mikä käsittelee vain ja ainoastaan alani juttuja http://primehairandbeautydesign.blogspot.fi/2014/01/fitnesta-myos-meilla.html. PRIMEN blogissa on myös hieman enemmän hiusten ja kauneudenoitoon liittyviä juttuja. Jos haluat lukea niistä lisää käy tykkäämässä PRIMEN face sivuista niinpysyt ajantasalla. 

Päätin eilen illalla, että nyt loppuu ja taas alkaa. Turha tässä on terveydestä paasata, jos itse tekee jotain ihan muuta. Voin myöntää aidosti, että mulla on ollut motivaatio jo hetken kadoksissa, vaikka olen itselleni koittanut todistella jotain ihan muuta.

IMG_2035 IMG_2036 IMG_2037Lähdin aamulla sitruunaveden voimalla lenkille ja joo kuvaan voisi laittaa #nomakeup #uglyface #porttilat jne. Uskallan ollan ihan aidosti ruma 🙂 Lenkki teki oikein hyvää, koska korvissa pauhasi uudet hittibiisit, joita olen lataillut inspiraatioo odotellessa 🙂 Pimeyden keskellä olen viettänyt rehellisesti liikaa aikaa sisällä ja aamu todella lähti kunnolla käyntiin. Sanoin Koskiselle, että sää pudotat 10kg ja mää 5kg kumpi voittaa…. Määhän aion voittaa. Myrkytin sen heti aamusta mun härkäsellä terveys pirtelöllä ja sanoin että sunkin emästasapaino korjataan nyt haahaha. Nyt on vaan otettava taas itseään niskasta kiinni ja aloittaa alusta. 

IMG_2039 IMG_2041

 

Päätin myös pyyhkiä kasvoiltani pois väsymyksen merkit ja kuorin ihoni Anubiksen kuorintavoiteella ja laitoin kosteuttavan naamion vielä kirsikkana kakunpäälle. Ai että kun iho on taas vauvan pylly pehmeä, kuin mikä. 

IMG_2045 IMG_2046 IMG_2047 IMG_2048

 

Vapaapäivien yksi ihanista asioista on kokata Koskisen kanssa…. Oikeastaan se menee nii, että kehun sen maasta taivaisiin, kuinka ihana mies se on ja kuinka mää sitä rakastan ja kehun kuinka se on hyvä laittaan ruokaa….. Makaan siis sohvalla ja Koskinen kokkaa 🙂 Ei vaan kotiruoka parasruoka. 

Sorsat on joskus antanut melle hyvän reseptin ns. maustevoihin joka on oikeasti terveellistä ja ravintoarvoiltaan hyvää. Tein siitä vielä oman versioni ja avot. Kulhoon raejuustoa, basilikaa, voinmakuista rypsiöljyä ja pari oliivia. Kaikki sauvasekoittimella tahnaksi ja valmista tuli.

IMG_2049 IMG_2050

 

Uskon, että meillä kaikilla on todellakin pimeys vaikuttanut hieman negatiivisesti jaksamiseen, vireystasoon, vointiin ja tehnyt ajasta sellaisen, että mikään ei oikein huvita. Luin säätiedotteesta, että loppuviikosta pitäisi tulla lunta ja voin sanoa, että todellakin odotan valoa tähän synkkyyteen. Miksi me Suomalaiset ollaan niin synkkää ja negatiivista kansaa on varmasti pitkälti johtuen meidän säästä. 4 vuodeaikaa on ihania kaikki tavallaan, mutta kuka tilasi puolivuotta kestävän syksyn????? 

Huomenna aion siis mennä salille ja aloittaa uuden nousukauden, niinkuin te kaikki muutkin 🙂 Koitetaan vielä jaksaa ja autetaan muitakin jaksamaan. Jos tuntuu vaikealta niin pakota joku kaverisi mukaan, niin aina tulee lähdettyä ja homma ei tyssää heti alkuunsa <3

– Umppu

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta