Uhoominen kannattaa unohtaa :)

Palaan vielä vuoteen 2013 milloin opin todella paljon. Yksi tärkeimpiä asioita on olla ”uhoomatta” 🙂 Mielestäni on joskus hienoa myöntää ollensa väärässä, mikä on mulle ollut yksi elämän suurimpia vaikeuksia 😉 Mää kuvittelin vuoden 2013 tuovan mulle jotain aivan käsittämätöntä ja että voin vuoden lopussa kultalusikka hanurissa hymyillä, mutta toisin kävi. Tajusin kuinka monessa asiassa olin tyhmä. Voin, ottaa vaikka esimerkkinä kevään kilpailuni, jolloin lähdin voittamaan, mutta todellisuudessa olin kilpailuistani kauimpana siinä kisassa sitä voittoa. Oon miettinyt monta kertaa viimeisten viikkojen aikana mikä musta tulee isona ja en ole vielä päässyt vastaukseen 🙂

IMG_1996

 

Kerran sitä täällä eletään ja haluan elää täysillä. En voi suunnitella elämääni pitkälle, koska silloin se rajoittaa mua liikaa. Siksi toivonkin vuoden 2014 olevan täynnä ennalta odottamattomia asioita. Teen miltä tuntuu ja katson mihin se johtaa. On sanomattakin selvää että mulla on unelmia ja uskon niihin edelleen. Haluan kuitenkin niiden tapahtuvan, mutta niiden aika on sitten kun on. Juttelin tänään pitkät pätkät Minna kanssa omista tavoitteista ja siitä mitä kilpailuista hakee. Syksyllä tulin siihen tulokseen, että haen juurikin sitä mitä itse haluan. En halua lähteä muokkamaan itseäni johonkin tiettyyn ”tän näköisenä von pärjätä” lookkiin vaan juuri sellaiseen miltä haluan näyttää. Haluan kehittyä, mutta en siinä mielessä, että minun tarvisi olla jotain mitä en itse halua. Tämä on juurikin tämän vuoden juttu mulla. 

IMG_1999

 

Tässä on kuvia sm-kisasta (sija4) vuoden takaa ja haluan lähteä tämä kuva mielessä seuraavan kerran lavalle. Uusi vuosi alkakoon 🙂 Vuoden vaihteen vietin ystävieni ja lasten kanssa. Aamu ei suinkaan alkanut shamppanjalla ja vaahtokarkeilla, vaan PRIMEN 3-vuotis synttäreillä. Teimme kokopäivän ilmaiseksi kampauksia, meikkejä ja lakkauksia ja saimmekin palveltua lähes 100 asiakasta 🙂 Siitä rakas ystäväni tuli hakemaan minua uude vuoden juhliin ja pääsinkin valmiiksi katettuun herkkupöytään <3

IMG_1950 IMG_1993 IMG_1988

 

Odotan paljon tulevalta vuodelta ja toivon sen olevan täynnä rakkautta, iloa, onnistumisia ja hyvää energiaa <3 Blogin kirjoittaminen mulle on terapiaa ja lukijoiden tarinat on miksi tätä teen päivästä toiseen

Muistutan vielä fitness päivästä PRIMESSÄ 5.1 on vielä muutama paikka jäljellä kysymykset [email protected]

Hyvää uuttavuotta kaikille teille blogini lukijat ja kiitos, että myös te jaksatte tukea ja kannustaa välillä muakin <3

IMG_1992

 

loppukevennyksenä tötterö 🙂 -Umppu

primebody

4 vastausta artikkeliin “Uhoominen kannattaa unohtaa :)”

 1. Heippa! Ja kiitokset aivan huipusta blogista! 🙂
  En koskaan kommentoi mutta nyt on vain pakko. Innolla myos odotan mita mukavaa sinulle ja perheellesi tama vuosi tuo.
  Ihana kun kerrot rehellisesti asioista etka aina kaunistele jos siihen ei ole tarvetta 🙂

  Itse olen eskarityton aiti, naimisissa ja meilla on kaksi koiraa ja kylla olen hurahtanut terveelliseen elamantapaan! Kisat ei ole ajankohtaisia moneen vuoteen mutta en sano sen suhteen ei koskaan! Oma ihanteeni on jotain bikinin ja bodyn valilta 😉 Lihas tarttuu mukavasti ja rasvakerroksen kuorimisen aloitus lahella! 🙂

  Kiitokset kovasti, jatka samoin! 🙂

 2. Moi Umppu! Ei liity tähän postaukseen, mutta mitä mieltä oot kun kaiken maailman osta ja myy jne myydään hiustenpidennyksiä klipseillä ja ilman? Kannattaisiko aina laittaa kampaajalla vaikka olisi kyse minkälaisista lisäkkeistä?

  • Pidennyksiä on markkinoilla monia. Itse suosin B-long merkkisiä ja osaavia ammattilaisia 🙂 Usein halvat hiukset ovat laadultaan ja alkuperältään kyseenalaisia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta