Tee itse elämästäs ihan helvetin vaikeeta

Mää luokittelen itseni yhdeksi Suomen surkeimmaksi koodaajaksi. Mulla ei ole sitten minkään valtakunnan taitoa tietokoneiden kanssa ja ainut vaihtoehto on yleensä hakata entteriä niin kauan kun kone tilttaa. Joskus kun on puhe kiireestä on siihen usein vain yksi selitys: olet ylibuukannut itsesi ja vielä pahimmassa tapauksessa pari muuta ympärilläsi :). Kiire on mulle mun pahin vihollinen, koska silloi altistun stressiin ja vielä pahaan sellaiseen. Kuulen usein lauseen, että sun kannattais levätä…………. TIEDÄN, mutta mulla ei toistaiseksi ole varaa. Toki oisihan se mahtavaa joskus kokeilla millaista olisi olla Paris Hilton ja palkata karsinnoista BFF, kuka hoitasi kaiken sen työn 🙂 Mää oon todennut, että delegoiminen olisi toisaalta yksi vaihtoehto, mutta sitten tulee kompastuksesi perehdyttäminen. Jos ihminen ei täsmälleen tiedä mitä sen pitäisi tehdä niin helpommalla pääset tekemällä sen itse, koska pahimmassa tapauksessa korjaat toisen virheitä ja aikaa kuluu tuplamäärä.

images-22

 

Oon kohta 2 viikkoa taistellut meille tulevan uuden ajanvarausjärjestelmän kanssa ja tuntuu, että lähtee hiukset päästä. Tänään se pitäisi olla illalla käytössä 🙂 http://varaa.com/item/prime-hair-and-beauty-desing/ Edelleen jos osaisin käyttää konetta osaisin tehdä monta asiaa nopeammin ja hermoni säästyisivät. Tähän vielä yhdistettynä noi aivan sietämättömät alavatsakivut, jotka ilmestyvät nykyään kerran kuussa ei anna yhtään armoa. Huomaan itsestäni, että kun on monta asiaa mitkä on kesken oon todella hermostunut ja kiukkuinen ja en edes itse viihdy tässä tilassa. Joskus tämä tila on täysin itse aiheutettua, mutta usein siihen liittyy jokin asia mikä on musta täysin riippumaton, mitä ei hoideta (tietenkin juuri niinkuin mää haluaisin) silloin kun luvataan. 

IMG_1877

 

Nyt on selkeesti tällänen paska vaihe elämässä ja toivon, että vuosi 2014 on sitten jotain aivan muuta. Mää oon usein miettinyt onko ihmisten elämä niin hienoa, kun he antavat ymmärtää. Onko jokainen aamu niin ihana ja kahvi niin perkeleen hyvää, että maitovaahto hivele kasvoja? Vai onko se joskus armotonta torkuttamista, ei jaksa nousta ja pahimmassa tapauksessa vedät eiliset kahvit mikroon ja painat ne thake away mukiin, jotka leviää sun valkoiselle paidalle kun juokset bussiin. Kun työpäivä alkaa näytät Cherlien enkeliltä,,,,,,,,,,, tai uitetulta koiralta kun painelet pienellä jälkihiellä salilta suoraan töihin ja koitat ehtiä ennen asiakkaita laittamaan työpaikan kondikseen. No jos rehellisiä ollaan niin määkin oon vaan ihminen ja en oo todellakaan jokapäivä hirveessä tällingissä vaan näytän ihan tavalliselta. Nykypäivänä ei oikestaan oo lupa olla tavallinen vaan aina pitää olla jotain ihmeellistä ja erilaista. Miksi? Miksi kaikkien muiden elämä kuulostaa aina hienommalta ja oikeasti miksi me olemme niin tyhmiä, etä kuvittelemme sen olevan totta? 

images-24 images-23

 

Ihan yhtälailla kaikilla ihmisillä on niitä täysin samalaisia ongelmia ja arjen askareita. Raha ei onnea tuo, mutta tietynlaista taloudellista turvaa se tuo. Kaikki me teemme elämästämme juuri sellaista kun se on ja mulla se on tällähetkellä osaa asioita lukuunottamatta ihan helvetin vaikeeta. Koitan keskittyä nyt, että saan yhden asian kerralla pois. Vuosi 2014 oon niin valmis vastaanottamaan sinut täysin rinnoin ja jättämään kaiken pahan taakseni. Vuosi 2014 saa olla mulle muutoksien ja positiivisuuden vuosi. Kiva kiitti hei 🙂

-umppu

primebody

2 vastausta artikkeliin “Tee itse elämästäs ihan helvetin vaikeeta”

  1. Noihin sun vatsakipuihin liittyen. Millainen ehkäisy on tällä hetkellä? Jos nuvaring rengas niin mulla oli ennen se ja sen lopetettua ja jälkeenpäin huomattua kauheat jopa sairaalaan saakka vieneet alavatsa kivut johtuivat luultavasti siintä . Koska lopetettuani niitä ei ole enään ollut (luojankiitos). Tiedän ja olen lukenut että sulla on sitä tutkittu mutta ajattelinpa vain mainita asiasta, noin kerran kuussa olivat mullakin kivut ja kesti noin vuorokauden. :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta