My heart will go on and on

IMG_1869

 

Mun Joulu oli ihana ja tein juurikin sitä mitä oli suunnitteilla, eli lepäsin ja söin. Nukuin jokapäivä ainkin 2:t päikkärit, koska mun univelka alkoi jo olemaan aivan käsittämätön Joulukuun työrupeaman jälkeen. Jokaikisellä on tänään alkanut kinkun sulatus ja face huutaa sporttipäivityksiä 🙂 Nostan käden ylös ja huudan syyllinen. Niin alkoi mullakin, mutta aika kankeasti. Voin sanoa rehellisesti, että näin pimeää aikaa ei ole ollut sitten mies muistiin ja näin lämmintä. Vaikka keli on niin helvetin harmaa niin koitetaan jaksaa, koska valittamalla se ei vaan parane. Valitus on huonoin lääke tähän hommaan ja me suomalaisethan sen osaamme 🙂 Mää päätin aloittaa aamulla uuden elämän, mutta yhtä nopeasti se alkoi, kun loppukin. Vedin aamulla sitruuna viherjuoma jonkun fuckin terveysveden naamariin ja jo bussimatkalla oli niin järkyttävä soija, että teki mieli riisua itseni alasti. Menin tälläkertaa väkisin Fressille. Mulla oli mukana vaikka mitä uusia juttuja esimerkiksi OIKEASTI maailman kätsyin pyyhe minkä Joulupukki toi

IMG_1878

 

Ihan älytön pikkupussi, mistä tulee iso pyyhe mikä vielä kuivaa kunnolla ja kuivuu hetkessä. Loistava keksintö ja treenikassin pelastus. Myös pikkupyyhe salin puolelle. Ei paljon pyyhkeet auttanut. En todellakaan tiedä vaikuttaako pimeys muhun näin, mutta ei ole ollut koskaan näin vaikeaa treenata. Mää jopa mietin, että näkeekö joku jos lähden kesken pois vaikka hyvän treenin sainkin tehtyä 🙂 Mulla on ihan järkyttävä motivaatio ongelma ja en tiedä miksi. Tai no ainakin omalla kohdallani tiedä lajin kaupallistumisen vaikuttavan mun motivaatioon aika rajusti ja sille kun ei nyt näy loppua. Lisäksi nää kaikki sairaudet, jota en ole ehtinyt hoitaan jotka on nyt sijalla 1 painaa todellakin mieltä. Sinne salille on turha mennä, jos ei kiinnosta 🙁

IMG_1879

 

Mää sain Joululahjaks myös sykemittarin, jota en oo vielä kokeillut. Varmaan hengästyn kun saan sen edes hinattua päälleni 🙂 Kiire jatkuu niin töissä, kun muidenkin asioiden parissa. Olin lounastauolla hakemassa hirveellä kiirreellä eväitä, kun huomasin koko Tampereen olevan Koskikeskuksessa. Eka hyökkää Kuolleenmeren  miehet rasvojen kanssa kimppuun, on sähkömyyjää, suoristusrautaa ja kun ne on ohittanut ja luulen saavani eväitä on jonossa n 30 henkeä ennen mua. Reisile meni sekin homma 🙂

Pidän Tammikuussa 2 Fitness päivää PRIMELLÄ, jossa opetan tekemään kampauksen ja meikin, joka soveltuu kilpailuihin tai kuvauksiin. Hinta on 70e (mikä sisätää tuotteita ja materiaalit). 5.1 on vielä 4 paikkaa vapaana ja 12.1 on täynnä, jollei tule peruutuksia. Kysymyksiä ja kiinostusta voit laittaa mailiin [email protected].

– Joskos sitä huominen olisi parempi 🙂 -Umppu

 

primebody

8 vastausta artikkeliin “My heart will go on and on”

  • No tavallaan 🙂 Toki oon ton fitness päivän jo lyönyt mielessäni lukkoon Syksyllä, kun huomasin muutaman kilpailijan kilpailujen kaatuvan siien kun oli kisaa toisensa perään, ettei ollut käytännössä rahaa osallistua, koska piti maksaa huotajaa, kampaajaa, meikkaajaa kisoihin mukaan ja kulut nousi liian korkeiksi. Sinne voi tulla niin uoltajat, kun kilpailijat tai vaikka kuvauksen assari, eikä tarvitse olla ollenkaan fitness. Ja jos oot mun blogia aiemmin lukenut niin oon purnannut, tosta jo kohta 2 vuotta 🙂 eeehhehehehe

 1. älä ressaa sen salin kanssa, kyl se siitä. mä todellaki tiedän, kuinka nihkeetä just punnaaminen salilla yksin voi olla. testaa jotai muuta tässä välissä, vaikka nekalan poltesalia 😉

  • Kai se on tää pimeys. Päivänvaloa ei nää ollenkaan 🙂 Ehkä vois olla hyvä pikku piristys

 2. Minulla tulee kausia, jolloin treenaaminen ei kiinnosta lainkaan ja motivaatio on täysin hukassa. Olen oppinut, että silloin on syytä pitää taukoa esim. viikko. Kyllä se motivaatio taas palailee tauon jälkeen.

 3. Kuolleenmeren miehet :D! Sulla se on sana hallussa!
  Kai sää ostit siitä toisesta kojusta sen suoristusraudan? Ne olis voinu sulle siihen samaan syssyyn vääntää kikkaratkin!

  • 🙂 🙂 Parasta on se että ne hyökkää sieltä joka ikinen päivä 🙂 luulis, että on jonkin sortin kasvomuisti ja jo pikkuhiljaa ymmärtäis, että tolle on turha kaupata yhtään mitään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta