Mun Joulu

Mulla oli ihana Joulu. Maanantaina töiden jälkeen aloitin Jolun vieton viemällä PRIMEN lahjoituksen Päiväperhon perhetukikeskukseen. Voin sanoa, että jäi kyllä todella hyvä mieli siitä, että voi edes jotenkin auttaa muita. Saimme keräyksellä kokoon n. 600e, mikä on mahtava summa ja ehdottomasti ensivuonna uudelleen. IMG_1805

Kun homma oli hoidettu oli aika aloittaa oma Joulu. On rentouttavaa laittaa kotia kynttilöihin ja koristella pöytä. Omasta mielestä yksinkertainen on kaunista ja tältä näytti meidän Joulukattaus by me 🙂

IMG_1813

 

Mun tehtävän oli salaatiti ja brownie jälkkäri Sara La Fountain tyylillä. Oon siis ihan for real surkee leipuri ja itteekin vähän jännitti, että kuinka tässä sujuu. Ostin itselleni Joululahjkasi sellasen härkäsen sähkövatkaimen, joka oli tähän hommaan kuin luotu 😉 Mää en ihan oikeesti tiennyt, että kun niitä kuivia aineita lisätään joukkoon niin sitä vatkainta ei todellakaan voi käyttää. Kuului aina vaaan PFUFF PFUFF ja jauhot pöllys pitkin keittiöö 🙂 Tässä on pari kuvaa miltä homma näytti kun kokkailin 🙂 

IMG_1807 IMG_1808

 

Loppujen lopuksi koko homma onnistui oikein hyvin ja browniet onnistui mainiosti. Tein vielä kylkeen kastikkeen ja tarjoilu tapahtui sen ja jäätelön kera. Tää ei mikään fitness piirakka todellakaan oo, koska valmistukseen käytetiin oikeastaan voita, sokeria ja suklaata 🙂 Mutta niin hyvää.

IMG_1812 IMG_1841

 

Jouluaamuna herättiin vasta 10 aikaan. On aivan ihanaa nukkua oikein kunnolla ja todellakaan aurinko, ei herätä. Lähdettiin aika piakkoin Juuson vanhemmille, missä meillä on aina tapana syödä Joulupuuroa. Riisipuuro yksi suosikki herkuistani Jouluna. Mukavaa yhdessäoloa ja rentoa tunnelmaa. Sietä sitten kotiin viimeisten ruokien laiton kimppuun. Mua jopa vähän nauratti ihmisten todistelevat sali päivitykset: ” hei mä oon parempi kun sä” kun treenaan myös Jouluna 🙂 Tai ne paniikki päivitykset mikä sali on auki Jouluna… Kai sitä muutenkin niitä lepopäiviä pidetään, niin miks ei jouluna? Mää en todellakaan edes vihellä salille päin, koska mulla on niin ihania ihmisiä ympärillä ja en vaihtais minuuttiakaan pois niiden seurasta. Sekä Jouluna lepään aina kunnolla. Yhdessä olo syöminen, juominen ja oleminen on vaan yksi parhaimmista asioista. Kaikki oli hyvällä tuulella ja lapset into piukeena odottaa Joulupukkia 🙂

IMG_1816 IMG_1817

 

Joulupukki oli kyllä hauska, sillä harvoin pukki vetää Robinia 🙂 tai tuo lahjaksi pierevän koiran. Vili oli niin fileissä kaikista paketeista ja ihmetteli miten pukki oli osannut tuoda just ne lahjat mitä se oli toivonu….. niin no mitenkähän 🙂

IMG_1822 IMG_1824 IMG_1828 IMG_1832 IMG_1834

IMG_1833

 

Lahjoja avattiin ja niillä leikittiin yömyöhään. Jouluna oli mukana myös siskon tyttöni ”Pike” joka nukkui koko Joulun ohi. Ilalla olikin sitten virtaa ja valvottiin yö myöhään 🙂 Vili leikki ja aikuiset keskusteli. Ihanaa ja ei kiire minnekkään. 

IMG_1852

 

Kämppä oli aika rajun näköinen kun mentiin nukkuun, mutta mitäs sen väliä. Tänään nukuin aamulla 8, kunnes Vili tuli herättämään. Siiryin vaan alakertaan sohvalle ja jatkoin ja heräsin äsken. Nyt on aivan mahtava nukkua velkoja pois ja olla vaan. Ei kiirettä tai aikatauluja ollenkaan 🙂 Määkin olin ollut kiltti, koska sain myös muutaman lahjan 🙂 Ihanaa Joulua kaikille

-Umppu

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta